به گزارش اکونا پرس،

علی قاسم‌زاده روز نوزدهم مهرماه در نشست کارگروه سرمایه‌گذاری شهرداری‌های کشور اظهار کرد: تمرکز شهرهای فرهنگی، ارتقای فرهنگ شهرنشینی است. در شهرهای فرهنگی نگاه ما برای حل مسائل شهری، فرهنگی است و طرح‌های شهری باید پیوست فرهنگی و اجتماعی داشته باشند.

او حل مسائل شهری به دست خود مردم و شاخص مشارکت‌ها را از  مهمترین ویژگی های چنین شهرهایی دانست و افزود: شهر فرهنگی، شهری است که تک‌تک شهروندان آن احساس مشارکت می‌کنند، شهر را از خود می‌دانند و به آن احساس تعلق دارند. چنانکه در این شهرها دیگر نباید نگران اداره شهر باشیم.

شهردار اصفهان با بیان اینکه کاهش هزینه‌ها یکی از شاخص‌های کمتردیده‌شده مشارکت است، اظهار کرد: مشارکت را نباید فقط با شاخص میزان درآمد سنجید، چراکه گاهی مشارکت به کاهش هزینه‌ها می‌انجامد؛ امر مهمی که در اصفهان به صورت محسوس تجربه کردیم.

او با تاکید بر اینکه اولویت نخست مدیریت شهری اصفهان طی سال‌ها فرهنگ شهروندی بوده است، گفت: در این حوزه بسیار سرمایه‌گذاری کردیم، پاسخ هم گرفتیم، به‌عنوان مثال این حجم زیاد فضای سبز را خود مردم در شهر مراقبت می‌کنند که خراب نشود.

قاسم‌زاده با اعلام اینکه در شهر اصفهان ۵۰۰ خانواده زباله‌صفر وجود دارد که زباله‌های خود را به محصول تبدیل می‌کنند و شهرداری مشتری آن محصولات است، گفت: ساختمان جهان‌نما که یک معضل ۱۵ ساله و بلاتکلیف بود، با سرمایه‌گذاری سه هزار میلیاردی سرمایه‌گذار تبدیل به هتل پنج ستاره خواهد شد.

او ابراز امیدواری کرد که با برگزاری چنین نشست هایی، اشتباهاتی که در تدوین لایحه سرمایه‌گذاری رخ داده است، رفع شود، زیرا به جای اینکه دست شهرداری‌ها را در مشارکت باز بگذارد، محدودیت ایجاد کرده است.

شهردار اصفهان تصریح کرد: در اصفهان شورای عالی مشارکت‌ها را با اختیار ترک تشریفات برای جذب سرمایه‌گذار داشتیم، اما ضوابط در این لایحه موجب می‌شود سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری به دیگر نقاط بروند، بنابراین امیدوارم خروجی این جلسه به نفع همه شهرها و کلان‌شهرها باشد تا شاهد گشایش فضا برای جلب سرمایه‌گذاران باشیم.