برای اولین بار در کشور صورت گرفت؛
انعقاد قرارداد سرمایه گذاری احداث تاسیسات فاضلاب 25 روستای استان اصفهان
با حضور مدیرعامل شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور و نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، قرارداد سرمایه گذاری احداث تاسیسات فاضلاب 25 روستای استان اصفهان میان شرکت ذوب آهن و شرکت آبفای استان اصفهان منعقد شد.
مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این مراسم گفت: استان اصفهان از ابتدای تشکیل این صنعت، همواره در کشور پیشگام بوده است، به طوریکه اولین تاسیسات آبرسانی مدرن و زیرساخت های جمع آوری شبکه فاضلاب در این استان ایجاد شده که بسیار جای تقدیر دارد.
حمیدرضا جانباز با اشاره به کاهش بارندگی ها در سال آبی جاری افزود: پیش بینی ها بیانگر آن است که از نظر منابع آبی تابستان سختی پیش رو داشته باشیم و فلات مرکزی ایران به ویژه حوضه آبریز زاینده رود با محدودیت مواجه است و امضای این قرار داد کمک شایانی به شرکت ذوب آهن در رفع نیازهای آبی می کند.
وی با اشاره به اهمیت سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنعت عنوان کرد: در یک دهه گذشته استان اصفهان در جذب مشارکت بخش خصوصی در اجرای پروژه های آبفا در سطح استان بسیار موفق عمل کرده است.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: با مدیریت هوشمند شرکت آبفا استان اصفهان در سال های اخیر تحول و انقلاب بزرگی در صنعت آبفا در استان اصفهان ایجاد شده است.
ناصر موسوی لارگانی گفت: با توجه به محدودیت منابع دولتی برای ایجاد زیرساخت ها، اگر از توان بخش خصوصی استفاده نشود، بهره مندی مردم از خدمات آبفا بسیار زمان بر می شود اما در حال حاضر انتظار می رود با مشارکت بخش خصوصی اجرای شبکه فاضلاب در روستاها در حداقل زمان ممکن ایجاد گردد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با بیان اینکه برای اولین بار در کشور اجرای تاسیسات فاضلاب در روستاها با سرمایه گذاری بخش خصوصی عملیاتی گردید اعلام کرد: این پروژه با سرمایه گذاری شرکت ذوب آهن اصفهان به روش بیع متقابل به مبلغ 289 میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفت.
هاشم امینی افزود: به دنبال انعقاد این تفاهم نامه 255 کیلومتر شبکه فاضلاب در 25 روستا و توسعه تصفیه خانه فولادشهر اجرایی می شود.
وی گفت: در چند سال اخیر بالغ بر2 هزار و 662 میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی در زمینه توسعه و احداث تاسیسات فاضلاب در سطح استان اصفهان انجام گرفت.
مدیر عامل شرکت آبفا استان اصفهان با اشاره به روش های مختلف سرمایه گذاری بخش خصوصی در بخش فاضلاب در استان افزود: هزارو 190 میلیارد تومان به روش بیع متقابل ، هزار و 400 میلیارد تومان در قالب فایناس خارجی و46 میلیارد تومان فایناس داخلی برای ایجاد زیرساختهای تاسیسات فاضلاب در استان توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شد.
وی با اشاره به جمعیت تحت پوشش این طرح تصریح کرد: با اجرای تاسیسات فاضلاب در 25 روستای فلاورجان جمعیتی بالغ بر 48 هزار و 500 نفر از خدمات شبکه فاضلاب بهره مند می شوند که این امر تاثیر بسزایی در ارتقای بهداشت عمومی و کاهش آلاینده های زیست محیطی دارد.
مدیرعامل شرکت آبفا استا اصفهان با بیان اینکه به دلیل مجاورت فلاورجان با رودخانه زاینده رود، احداث تاسیات فاضلاب در روستاهای آن ضروری است، خاطرنشان ساخت: برای جلوگیری از آلودگی آبهای سطحی و زیرزمینی تاسیسات فاضلاب در روستاهای فلاورجان در دستور کار قرارگرفت که این مهم با سرمایه گذاری بخش خصوصی مهیا شد.
هاشم امینی با بیان اینکه استان اصفهان همواره در زمینه راه اندازی تاسیسات فاضلاب در کشور پیشتاز بوده است، اظهار کرد: در حال حاضر 32 تصفیه خانه فاضلاب در مدار بهره برداری قرار دارد،8 هزار و 132 کیلومتر طول شبکه فاضلاب ، 485 کیلومتر طول خطوط انتقال فاضلاب و نیز تعداد انشعابات نصب شده فاضلاب 695 هزار و 268 فقره در استان اصفهان می باشد که این امر بیانگر پیشرو بودن اصفهان در اجرای تاسیسات فاضلاب درکشور است.
در ادامه منصور یزدی زاده، مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان گفت: مسئولیت اجتماعی تامین آب پایدار، عامل اصلی مشارکت ذوب آهن درسرمایه گذاری اجرای تاسیسات فاضلاب در 25 روستای استان اصفهان است.
ارسال نظر