به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی ، مدیر عامل شرکت مهندسی آبفای کشور در سفر یک روزه به استان مرکزی و شهرستان شازند که در روز شنبه 9 مردادماه صورت گرفت ، از تصفیه خانه فاضلاب در دست ساخت شهرهای شازند و آستانه بازدید نمود و با توضیحات معاون بهره برداری و توسعه فاضلاب شرکت آبفا استان مرکزی و پیمانکار مربوطه در جریان روند ساخت این تصفیه خانه قرار گرفت .

مهندس جانباز ،  تصفیه خانه فاضلاب شهرهای شازند و آستانه را دارای بیشترین اعتبار در میان پروژه های آب و فاضلاب استان مرکزی ، عنوان نمود و افزود : تلاش می شود در سالجاری اعتبارات لازم برای اتمام این پروژه تخصیص داده شود و این تصفیه خانه تا خرداد سال 1401 به بهره برداری برسد.

بازدید از مجتمع آبرسانی کمال صالح ، شامل ساخت تصفیه خانه و اجرای خطوط انتقال و شبکه توزیع آب برای  آبرسانی به شهر هندودر و 36 روستای شهرستان شازند که در مسیر سد کمال صالح  قرار دارند ، از دیگر برنامه های مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در شهرستان شازند بود که در این روز انجام شد.

 

 وی  در جریان بازدید از مجتمع آبرسانی  کمال صالح اظهار داشت : درفاز اول اجرای این پروژه ، آبرسانی به  5 روستا به اتمام رسیده است و خوشبختانه تجهیزات و امکانات لازم  در این خصوص احداث شده است و برای آبرسانی به شهر هندودر و 31 روستای باقی مانده بایستی 22 کیلومتر لوله گذاری انجام شود که تا کنون یک کیلومتر اجرایی شده و برای 10 کیلومتر دیگر هم قرارداد بسته شده است.

سپس در جلسه ای که در محل فرمانداری شهرستان شازند با حضور مدیر عامل شرکت مهندسی آبفای کشور، فرماندار و نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی ، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی و مدیران عامل شرکت های آب وفاصلاب و آب منطقه ای استان مرکزی برگزار شد ، مسایل مربوط به آب و فاضلاب شهرها و روستاهای شهرستان شازند مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه مدیر عامل شرکت مهندسی آبفای کشور ، به پیگیری های انجام شده برای تخصیص اعتبارات لازم جهت اتمام پروژه مجتمع کمال صالح و تصفیه خانه فاضلاب شهرهای شازند و آستانه اشاره نمود و افزود : تلاش می شود تا پایان خرداد سال 1401، با تخصیص اعتبارات لازم ، شهر هندودر و 31 روستای دیگر این شهرستان از آب سد کمال صالح بهره مند شوند و تصفیه خانه فاضلاب شهرهای شازند و آستانه به بهره برداری برسد .

گفتنی است عملیات اجرائی احداث تصفیه خانه فاضلاب شهرهای شازند و آستانه خرداد سال ۹۳ در مراسمی با حضور استاندار وقت آغاز شده بود.

این تصفیه خانه به ظرفیت هفت هزار و ۲۰۰ مترمکعب در شبانه روز در زمینی به مساحت ۷ هکتار با فرآیند لجن فعال با هوادهی گسترده که از روشهای مدرن و به روز در سطح کشور  می باشد ، احداث شده است و در زمان بهره برداری طرح، جمعیتی بالغ بر ۵۳ هزار نفر را تحت پوشش قرار می دهد.