مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم:
«جشنواره ملی مطبوعات دینی قم» در تقویم سالانه وزارت ارشاد ثبت شد
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با اشاره به اینکه شهر قم جایگاه ویژه و ممتازی در حوزه دین دارد، از ثبت «جشنواره ملی مطبوعات دینی قم» در تقویم سالانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد.
به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم به نقل از خبرگزاری ایرنا (قم)، سیدموسی حسینی کاشانی اظهار کرد: با عنایت به جایگاه مهم قم و همچنین ظرفیتهایی همچون حوزه علمیه، موسسات حوزوی و فرهنگی و همچنین رسانههای استان قم بر آن شدیم تا با پیگیریهای صورت گرفته در سه سال گذشته جشنوارهای ملی با محوریت دین با عنوان جشنواره مطبوعات دینی را برگزار کنیم.
وی با اشاره به جلسات برگزار شده در قم و تهران و هماهنگیهای صورت گرفته و کسب موافقتهای لازم برای برگزاری نخستین جشنواره ملی مطبوعات دینی، گفت: این جشنواره را بهصورت ملی فراخوان کردیم تا گامی اثرگذار در راستای تقویت نشریات تخصصی حوزه دین و دیگر نشریات مکتوب و برخط که در زمینه دین نیز تولید محتوا دارند برداریم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه این جشنواره در تقویم جشنوارههای سالانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است، گفت: شورای سیاستگذاری جشنواره سه بخش اصلی را در نظر گرفته است که این بخشها شامل بخش حرفهای، موضوعی و نشریات تخصصی است.
حسینی کاشانی ادامه داد: سرمقاله، مقاله و یادداشت، مصاحبه، گزارش (خبری –تحلیلی - تحقیقی)، خبر، تیتر، عکس (خبری –گزارش تصویری)، گرافیک، طراحی و صفحهآرایی و غیره موضوعات بخش حرفهای جشنواره هستند که تمام نشریات مکتوب و برخط میتوانند در آن شرکت کنند.
وی افزود: در بخش دوم نشریاتی که به صورت تخصصی به موضوع دین میپردازند باید سه شماره آخر خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند تا پس از بررسی و ارزیابی توسط هیئت داروان بهترین نشریه حوزه دین معرفی شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به موضوعات بخش موضوعی جشنواره اشاره کرد و گفت: ایثار و شهادت، نماز، امر به معروف و نهی از منکر، فرهنگ عمومی، اخلاق و فرهنگ شهروندی، مسجد، رکن محلهمحوری شهری و حجاب و عفاف در این بخش قرار گرفته است.
حسینی کاشانی با اشاره به اینکه نظر دکتر اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز به برگزاری این جشنواره در قم مثبت است، بیان کرد: رایزنیهایی با جامعهالمصطفی انجام دادیم تا برای سال بعد این جشنواره را به صورت بینالمللی فراخوان و نشریات خارج از کشور که در حوزه دین فعالیت میکنند را نیز در این رقابت وارد کنیم.
وی از استقبال خوب نهادها و دستگاههای فرهنگی در برگزاری این جشنواره خبر داد و اظهار کرد: حوزه علمیه، سازمان اوقاف، سازمان تبلیغات اسلامی، کمیته امداد، شهرداری قم، سازمان فرهنگی ورزشی، کنگره شهدای قم، خانه مطبوعات، بسیج رسانه و ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد از جمله دستگاههایی هستند که در برگزاری این جشنواره به یاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم آمدهاند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان ضمن دعوت از اصحاب رسانه و مطبوعات برای شرکت در این جشنواره، خاطرنشان کرد: انشالله با استقبال خوبی که از نخستین جشنواره مطبوعات دینی میشود بتوانیم جایگاه این جشنواره را به صورت دائم در قم تثبیت کرده و گامی در جهت توسعهی مطبوعات دینی در فضای رسانهای کشور، برجستهسازی مسائل و سوژههای حوزه دینی، ارتقای کمی و کیفی تولیدات رسانهای حوزه دین و تقویت فضای رقابتی برای تولید محصولات رسانهای دینی برداریم.
ارسال نظر