به گزارش اکونا پرس،

به نقل ازایثار واحد استان قم، در ابتدای این مراسم، که با حضور فرماندهان و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد،«شیخ عمار» مسئول امور ایثارگران لشکر زینبیون در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و خوش آمدگویی به خانواده های معظم فرماندهان شهید، اظهار داشت: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در هر محور و عملیات و ماموریت مهمی و هر جا که کار گره می خورد، حتما از نیروهای زینبیون استفاده می کرد.

مسئول ایثارگران لشکر زینبیون عنوان کرد: سردار شهید «محمد جنتی» معروف به حاج حیدر فرمانده ای بود که در کمال گمنامی نیروهایش را هدایت می کرد. این شهید در یکی از روزهای ماه رمضان سال 1395 هنگام افطار وقتی دید روستای خلصه مورد حمله قرار گرفته است، بدون اینکه افطار کند، تا اواخر شب خط را فرماندهی می کرد. حاج حیدر مراد رزمندگان زینبیون بود.

در ادامه سردار «علیرضا تنهایی» معروف به «حاج تنها» از فرماندهان جبهه مقاومت در سخنانی با اشاره به اینکه زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا، کمتر از شهادت نیست، عنوان کرد: امروز جبهه حق و رزمندگانی که در این جبهه هستند، یک خط را دنبال می کنند و دارای تکالیف برابرند. همه در تبعیت از رهبر معظم انقلاب و امام خمینی(ره) در همان مسیر انبیاء و اولیاء الهی حرکت می کنند.

سردار تنهایی با بیان این نکته که ما در آستانه یک حرکت عظیم هستیم و آن تشکیل لشکریان بدون مرز است، گفت: شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی زنده شدن تفکر و مکتب تشکیل سپاه بدون مرز را رقم زد.همانگونه که بعثت پیامبر اسلام(ص) متعلق به گروه خاصی نبود، انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت نیز در انحصار هیچ قومی نیست.

سردار تنهایی ادامه داد: امروز برگ برنده ما در مذاکرت وین خون پاک شهداست و می توانیم در تمامی صحنه های سیاسی، فرهنگی  و... برنده شویم به شرط آنکه باور داشته باشیم که راه جهاد و خون شهدا کارگشاست.

وی تصریح کرد: در جبهه مقاومت این افتخار نصیب ما شد دور سفره ای بنشینیم که همه ملت های مظلوم دور آن نشسته اند و تنها عامل وحدت ما پیروی از یک مکتب الهی بود و مکتب اسلام این ظرفیت را نشان داد که می تواند همه ملت ها را زیر یک پرچم و برای یک هدف مقدس علیه استکبار بسیج کند.

در این مراسم، از کتاب «رز آبی» درباره شهید مدافع حرم «علیرضا جیلان» به قلم کوثرالسادات افضلی همسر شهید و دست نوشته سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بر پرچم لشکر زینبیون رونمایی شد.

همچنین «مجید تال» شاعر آیینی، اشعاری را در وصف حضرت زینب(س) و حضرت رقیه(س) سرود؛ پدر شهید سید تفضل حسین نیز اشعاری را به زبان پاکستانی قرائت نمود و «حسن عطایی» در وصف سیدالشهدا(ع) و حضرت زینب(س) شعرخوانی و مرثیه سرایی کرد.