به گزارش اکونا پرس،

 استاندار اصفهان در این جلسه بر حضور منظم اعضاء شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی استان به منظور تسهیل در اتخاذ تصمیمات تعهد آورتر وایجاد هم افزایی بین بخش خصوصی و دولتی تاکید کرد.
سیدرضا مرتضوی همچنین خواستار پایش فصلی مصوبات شورای گفت‌و‌گوی استان به منظورپیگیری اجرای مصوبات شد.
وی در ادامه سخنان خود راه اندازی هرچه زودترکارخانه نوآوری استان را درتحقق افزایش تولید دانش بنیان ضروری دانست و تاکید کرد راه اندازی این کارخانه جزو ضروریات اقتصادی استان در سال‌های آتی می‌باشد و باید سوله‌های درنظر گرفته شده به این منظور به قید فوریت تحویل داده شود.
تقدیر از اعلام حضور تمام قد دستگاه‌های دولتی در کنار بخش خصوصی به منظور تبدیل ظرفیت‌های بالقوه اصفهان به پتانسیل بالفعل
همچنین رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه ضمن تاکید بر ضرورت حضور پرشور مردم در راهپیمایی روزقدس، درخصوص گردهمایی اخیرفعالان اقتصادی و اعضاء اتاق بازرگانی اصفهان گفت: این مراسم به واسطه میزان مشارکت فعالان اقتصادی در یک گردهمایی، اتفاقی ماندگار در تاریخ اصفهان بود.
 مسعود گلشیرازی ضمن تشکر از استاندار اصفهان برای اعلام حضور تمام قد دستگاه‌های دولتی در کنار بخش خصوصی برای تبدیل ظرفیت‌های بالقوه اصفهان به پتانسیل بالفعل، خواستارتشکیل کارگروه ویژه‌ای به منظور پیگیری مسایل مطرح شده در راستای تحقق شعار سال و ایجاد اصفهانی سرزنده شد.
وی امیدآفرینی میان فعالان اقتصادی را مهم‌ترین پیام واصل شده از این گردهمایی شکوهمند دانست و استفاده بهینه از این حس و شور ایجاد شده را یک ضرورت خواند.
دبیر شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان همچنین استقبال بی نظیر اعضاء اتاق برای مشارکت در ایجاد خیریه ابرار در این نشست را گویای ظرفیت بالای بخش خصوصی استان دانست و تصریح کرد: امید است نتایج این پتانسیل با همراهی وهمدلی دستگاه‌های دولتی منتج به اتفاق فرخنده‌ای در اقتصاد استان شود.
گلشیرازی در ادامه تصمیمات جدید وزارت صمت به منظور درج قیمت تولیدکننده و مصرف کننده برروی کالاهای گروه ۳ و تغییر مکرر دستورالعمل‌های مربوطه را موجب ایجاد بحران‌های خودساخته غیرضروری دانست که مورد اعتراض تولیدکنندگان است. به نحوی که محول کردن مسئولیت‌های شبکه توزیع به تولیدکنندگان، موجب  سردرگمی و بلاتکلیفی تولیدکنندگان شده است.
وی تاکید کرد: متاسفانه دستور‌العمل‌های مکرر در شرایط بحران اقتصادی که بخش خصوصی نیازمند حمایت حداکثری است، بسیار بحران زا خواهد بود.
جعفرقیصری در این گزارش با بیان اینکه استان اصفهان از سال ۱۳۹۷ پیگیر تاسیس کارخانه نوآوری بوده است، ایجاد محلی برای استقرار شتاب دهنده‌های بخش خصوصی به منظور فراهم کردن محیط کسب و کار برای استارتاپ‌ها، ایجاد بستری برای بروزخلاقیت و رشد ایده‌های نو، حمایت از طرح‌های برتر محققان، دانشجویان و دانش آموزان را از جمله اهداف راه‌اندازی کارخانه نوآوری بیان کرد.
وی با بیان اینکه در جلساتی که به این منظور برگزار شد مقرر گردید سوله‌های پژوهشکده مواد و انرژی اصفهان واقع در خیابان امام خمینی برای راه اندازی کارخانه نوآوری بازسازی وتجهیز شود، مجموع سوله‌های این مجموعه را ۱۱ هزار متر بیان کرد.
وی تصریح نمود: بنا بر مدل پیشنهادی شهرک مقرر شد ۴ هزار متر از این مجموعه توسط بخش دولتی و ۷ هزار متر توسط بخش خصوصی بازسازی شود. رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اعتبار موردنیاز بازسازی این فضا را  حدود۱۰۷ میلیارد تومان اعلام کرد و به تشریح فرایند اجرای این پروژه پرداخت.
قیصری تاکید کرد سودآوری بخش خصوصی در این پروژه  از طریق تیم سازی و فناوری فراهم شده و با توجه به مدل پیشنهادی و قرارداد ده ساله با این بخش، سرمایه گذاری در این زمینه از توجیه اقتصادی خوبی برخوردار است.
وی عدم واگذاری فضای مذکوراز سوی وزارت ICT را علی‌رغم پیگیری‌های مکررصورت گرفته مانعی برای راه اندازی این کارخانه بیان کرد و خواستار پیگیری موضوع شد.
سعیداصغری رئیس پژوهشکده مواد وانرژی نیز از آماده تحویل بودن سه سوله خبر داد و گفت: بقیه سوله‌ها در اختیار بخش خصوصی بوده که به مرور زمان تا انتهای سال‌جاری مهلت اجاره آنها به اتمام خواهد رسید.
در این جلسه روح الله میرزاامیری مدیر اجرایی دبیرخانه شورای گفت‌وگوی استان ضمن ارایه گزارشی از تعداد جلسات، مصوبات و وضعیت اجرای مصوبات سال گذشته گفت:برگزاری ۶۰ جلسه شورا  در سال ۱۴۰۰ و تصویب ۸۱ مصوبه استانی و ۲۱ پیشنهاد ملی، نتیجه فعالیت‌های سال گذشته شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان بوده است.

 

اصفهان_محسن راعی