رئیس هیأتمدیره شرکت لوله و قوطی اصفهان:
فولاد مبارکه، بهترین ورق فولادی را در خاورمیانه و شمال آفریقا تولید میکند
رئیس هیأتمدیره شرکت لوله و قوطی اصفهان با اشاره به کیفیت محصولات و ورقهای تولیدی فولاد مبارکه گفت: این شرکت توانسته است بهترین ورق فولادی را در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا تولید کند.
احسان چلونگر، رئیس هیأتمدیره شرکت لوله و قوطی اصفهان، یکی از مشتریان صنعتی شرکت فولاد مبارکه اصفهان در ارتباط با تأثیر افزایش تولیدات فولاد مبارکه اظهار داشت: تولیدات بیشتر توسط فولاد مبارکه، قطعا عرضه بیشتر محصولات فولادی در بازار را به همراه خواهد داشت چرا که قبلا فولاد مبارکه به طور متوسط ۲۰۰ هزار تن در بورس کالا عرضه انجام میداد و در حال حاضر با افزایش نزدیک به ۱۰۰ درصدی، تا ۴۰۰ هزار تن نیز عرضه انجام میدهد و در بعضی از محصولات خود رکورد زده است.
وی افزود: بعد از مشکلات عرضهای که در ۲ سال پیش به دلیل کمبود عرضه ورقهای فولادی وجود داشت و سهمیهبندی شد و سهمیه برخی از واحدها به طور ناعادلانهای کم یا قطع شد، آمدند و سیستم جامع تجارت و رصد زنجیره کالا از تولید تا فروش را مستقر کردند و مشخص شد وضعیت هر کالایی در زنجیره چگونه است و چه کسی تولید میکند و خریدار و فروشنده کیست؛ بنابراین سهمیهبندی را برداشتند و هر واحدی بسته به نیاز خود در بورس کالا میتواند درخواست خرید دهد.
چلونگر با اشاره به کیفیت محصولات و ورقهای تولیدی فولاد مبارکه گفت: به جرأت میتوانم بگویم بهترین ورق فولادی خاورمیانه و شمال آفریقا یعنی منطقه منا را فولاد مبارکه تولید میکند و بهتر از این وجود ندارد.
رئیس هیأتمدیره شرکت لوله و قوطی اصفهان اضافه کرد: اگر به واحدهای فولادی تأسیس شده در کشورهای حاشیه خلیج فارس نگاهی بندازیم و محصولاتی که با تکنولوژیهای خارجی مثل کرهای و اروپایی در حال تولید است را با محصولات فولاد مبارکه مقایسه کنیم، میبینیم که محصولات فولاد مبارکه به راحتی با محصولات این کشورها در حال رقابت است و از نظر کیفیت از آنها جلوتر است.
وی تصریح کرد: هنر فولاد مبارکه در این بوده که توانسته طی ۳ دههای که تکنولوژی صنعتی را از خارج وارد کرده، این تکنولوژیها را با توجه به نیازهای روز بازار، بهینه، نگهداری و به روز بودن آن را حفظ کند و به همین دلیل است بهترین ورق منطقه منا را فولاد مبارکه تولید میکند؛ کما اینکه بزرگترین تولیدکننده منطقه هم میباشد.
چلونگر با اشاره به بهتر شدن شرایط عرضه و تحویل محصولات توسط فولاد مبارکه بیان کرد: فولاد مبارکه علیرغم قطعی گازی که در پارسال داشت، سفارشات خود را به روز تحویل میدهد.
رئیس هیأتمدیره شرکت لوله و قوطی اصفهان درباره رویکرد فولاد مبارکه در تولید محصولات دانشبنیان با کیفیت بالا هم گفت: مدیران فولاد مبارکه از اواخر سال گذشته با توجه به جلساتی که با آنها داشتیم، به سمت حمایت از دانشبنیانها حرکت کردهاند و حتی در جلساتی که فولاد مبارکه با دانشبنیانها داشت، نیازهای خود را به آنها ارائه داد و از آنها راهکار خواست.
وی ادامه داد: اضافه بر این، رویکرد فولاد مبارکه در طرح توسعه خود، از تولید محصولات با ارزش افزوده پایین به سمت تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر در حال تغییر است که تولیدات خاصی است مثل ورقهایی برای تولید لولههایی به منظور انتقال گاز ترش و امثال اینها.
لازم به ذکر است فولاد مبارکه اصفهان توانست در فروردینماه سال جاری رکوردهایی را در زمینههای تولید فولاد به ثبت برساند که به عنوان مثال به رکورد تولید ۷۵۱ هزار و ۱۰۰ تن تختال در فروردینماه رسید که به میزان ۳۱ هزار تن (۵.۵درصد) بیشتر از رکورد قبلی بوده و نسبت به فروردینماه سال قبل حدود ۵۰ هزار تن (۷ درصد) افزایش یافته است که البته حدود ۱۵۱ هزار تن (حدود ۲۵ درصد) از ظرفیت نامی ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم بیشتر است، با افزایش بهرهوری سرمایههای انسانی محقق شده است.
اضافه بر این، بیش از ۷۰ درصد کلاف گرم مورد نیاز کشور در خط تولید ناحیه نورد گرم شرکت فولاد مبارکه، تولید میشود که همین ظرفیتها نشاندهنده این است که اگر در حوزه زیرساختی از جمله تأمین انرژی، مشکلات صنعت فولاد کشور مرتفع شود، فولاد ایران با پیشرانی صنعت فولاد مبارکه اصفهان خواهد توانست علاوه بر تأمین بسیاری از نیازهای داخل، در حوزه بینالمللی نیز مزیت رقابتی خود را از نظر قیمت و کیفیت ارتقا دهد.
اصفهان_محسن راعی
ارسال نظر