خدمتی دیگر از شهرداری اراک
رونمایی از سامانه هوشمند مدیریت جمعآوری پسماند خشک از مبدا، در اراک
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک از رونمایی سامانه هوشمند «مدیریت جمعآوری پسماند خشک از مبدا» در این کلانشهر خبر داد.
به نقل از اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، مهدی فدوی با اعلام این خبر اظهار کرد: سامانه هوشمند مدیریت جمعآوری پسماند خشک از مبدا بهزودی با حضور مسئولان ارشد استانی، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اراک رونمایی خواهد شد و پس از آن شهروندان میتوانند با دانلود و نصب اپلیکیشن «اکو»، پسماندهای خشک خود را تحویل دهند و هزینه آن را دریافت کنند.
وی ادامه داد: سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک پس از بررسی نحوه اجرای طرح تفکیک از مبدا در شهرهای مختلف، دلایل شکست این طرح را در بسیاری از شهرهای کشور مورد مطالعه قرار داد و بر همین اساس برنامه تفکیک از مبدا در شهر اراک را طراحی کرد و در دستور کار خود قرار داد.
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در همکاری و بهرهمندی از شرکتهای دانش بنیان در سال جاری، اظهار کرد: در راستای اجرای طرح تفکیک از مبدا، شهرداری اراک با یک شرکت دانشبنیان وارد همکاری شده است؛ این شرکت از مدتی قبل در مشهد در حال فعالیت است و تاکنون در میان شهروندان مشهدی مورد استقبال قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در شهرهای دیگر ایران نیز برنامهها و طرحهای مشابهی اجرایی شده است، اما از آنجا که تمام این طرحها با شکست روبهرو شدند و تنها شهرداری مشهد توانست عملکرد موفقی در این زمینه داشته باشد، البته شهرداری اراک در صدد برآمد تا در بحث تفکیک پسماند خشک از تجربیات مدیریت شهری مشهد نهایت استفاده را داشته باشد.
فدوی افزود: مزایای طرح اجرا شده در شهرداری مشهد را در اراک تقویت و معایب آن را نیز برطرف کردیم، برای نمونه در صدد هستیم در برنامهای بلندمدت شرایطی را ایجاد کنیم تا شهروندان بتوانند عوارض سالیانه خود را با فروش پسماند خشک خود تهاتر کنند که از این طریق علاوه بر اینکه رفت آمدها و ترافیک شهری کاهش خواهد یافت، بروکراسی اداری در زمینه دریافت عوارض نیز از بین خواهد رفت.
وی با بیان اینکه شهروندان میتوانند پس از نصب اپلیکیشن در هر زمان و مکانی نسبت به فروش پسماند خشک خود اقدام کنند، تصریح کرد: طبق برنامهریزیهای انجام شده، امیدواریم تا سال آینده کارخانه بازیافت پلاستیک و لاستیک را در شهر اراک راهاندازی کنیم که در این صورت کمک مضاعفی به کمتر شدن دفن زباله و حمایت از محیط زیست خواهد شد.
ارسال نظر