۷۴۳ شهر مشمول پروژههای نیروگاههای سولار میشود
۱۵ هزار پروژه و ۲۵۰ مگابیت مزرعه خورشیدی در دست تجهیز برای فعالیت در حوزه سلولار است؛ بدین معنا که تمام استانهای ایران و حدود ۷۴۳ شهر به جز گیلان که امکان و ظرفیت کمتری برای فناوری در حوزه سولار دارد، مشمول طرحهای پروژه نیروگاهی سولار میشود.
کامران دور اندیش - مدیر عامل و مدیر استراتژیک شرکت مدیریت پروژههای نیروگاهیسولار - امروز در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری با سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با بیان این که برای آمادگی نصب و راهاندازی پنل و نیروگاه خورشیدی به همکاری با سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور نیاز داشتیم و این تفاهمنامه میتواند در این راستا بسیار کمکرسان باشد اظهار کرد: علاوه بر این با وزارت جهاد کشاورزی قرارداد تولید برق به صورت خورشیدی را برای ۱۲۴ هزار چاه آب منعقد کردهایم و باید پاسگاههای نیرو انتظامی نیز در دستور کار این شرکت قرار بگیرد که به زودی قرارداد این طرح نیز منعقد خواهد شد.
به گفته وی، گسترش و به کارگیری نیروهای آموزش دیده مختص شهر و استان خاصی نیست و با توجه به نیاز هر پروژه افراد مشغول به کار میشوند، در فراخوانی که منتشر کردهایم، ۳۵۰ نفر اعلام آمادگی کردند که در حوزه سولار با ما همکاری داشته باشند.
بهکارگیری ۳۰۰۰ نفر در حوزه سلولار
وی با بیان اینکه در بعد آموزش نیاز به ۱۶ هزار نیرو داریم که حداقل بتوانیم در ابتدای کار ۳۰۰۰ نفر به کار بگیریم تصریح کرد: در ۱۵ هزار پروژه نیاز زیادی به نیروی آموزش دیده است اما فعلاً تعداد نیروها ۳۰۰۰ نفر است که قرار شده مهارت آموزی با کمک سازمان فنی و حرفهای انجام شود اما اجرای پروژهها توسط شرکت سولار باشد.
او با اشاره به نیازمندیهای صورت گرفته در حوزه نیروگاههای سولار گفت: با عقد این تفاهم نامه، امسال ۳۰۰۰ نفر در پروژههای مختلف مشغول به کار خواهند شد و باقی نیروهای تربیت شده برای صد هزار پروژه پیشبینی شده است و مورد نیاز کشور در سالهای آتی به کار گرفته میشود.
وی با تاکید بر اینکه حمایتهای دولتی و تسهیلات خود اشتغالی برای مهارت آموختگان در نظر گرفته شده است تا بتوانند به صورت مستقل و در هر شهر شرکت تعاونی خود را تشکیل دهند ابراز کرد: از برخی از نیروهای متخصص در ایجاد اتاقهای فکر برای حل بحران ایده متناسب با ظرفیت اقلیمی و شرایط طبیعی متنوع کشور استفاده خواهد شد.
همچنین در این نشست، محمدحسن محبیان - رئیس هیأت مدیره شرکت سولار - با اشاره به اهمیت انرژی خورشیدی سولار ابراز کرد: استفاده از انرژیهای پاک و اهمیت حرکت حد بیشتر به سمت تجزیهپذیرها لزوم تربیت نیروی انسانی در این حوزه را نشان میدهد چراکه با طراحی و اجرای نیروگاههای سولار چند مگابیتی و یا حتی در اشلهای کوچکتر، میتوان ضمن رفع نیازهای یک مجموعه موجب درآمدزایی شد و طبق برنامه وزارت نیرو مازاد تولید از این نیروگاهها خریداری شود.
همچنین علیرضا حاتمزاده - معاون آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور - با بیان اینکه ظرفیت دولت در همکاری و حمایت در خصوص اجرای بخشهای عملی و کارگاهی در حوزه آموزش بسیار است گفت: ۷۰۰ مرکز و ۵۰۰۰ کارگاه فنی و حرفهای در کشور در این راستا وجود دارد و از چیزهای که قابل تحریم نیست، میتوان به مهارت اشاره کرد لذا این مسئله بسیار مورد توجه قرار دارد.
ارسال نظر