مدیرعامل نفت مناطق مرکزی:
مدیریت فنی مغز متفکر تولید است
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در نشست صمیمانه با مدیریت امور فنی شرکت بهرهبرداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، گفت"مدیریت فنی مغز متفکر تولید نفت و گاز است."
به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، مهندس مهدی حیدری، با اشاره به نقش مدیریت های فنی و عملیات شرکت بهرهبرداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در راه اندازی چاه های توسعهیی جدید، افزود: مدیریت فنی همیشه در پشت صحنه برنامه های تولید را تدوین ودرواقع تصمیم گیری درموردچگونگی تولید از میادین رابرعهده دارند.
حیدری، ادامه داد: ما به دنبال ایجاد تحول و نهادینه کردن این موضوع هستیم و هر فردی که بتواند در این راستا با ما همگام شود با تمام توان حمایت می کنیم.
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت جانشین پروری، افزود: لازم است انتصابات با توجه به ویژگی های شخصیتی افراد و توانمندی آنها برای انجام آن مسئولیت انجام شود
حیدری، کارآمدی، سلامت در کار، کشف استعدادهای با هدف ایجاد انگیزه و معرفی بیشتر و بهتر شرکت نفت مناطق مرکزی ایران را از دیگر اولویت های کاری این شرکت برای تقویت بازوهای اجرایی سازمان و طرح سرآمدی این شرکت عنوان کرد
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز زاگرس جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به کارهای مهمی که طی یک سال گذشته توسط مدیریت امور فنی این شرکت انجام شده است؛ گفت: آینده بهتری در همه حوزه های فنی، تخصصی و اداری پیش رو داریم.
دکتر سید ابوالحسن محمدی،راه اندازی چاه های جدید در مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دالان و نار و کنگان را از فعالیت های مهم مدیریت امور فنی زاگرس جنوبی در سال جاری عنوان کرد و گفت: همراهی متخصصان این شرکت با پیمانکاران و نظارت دائمی بر نحوه فعالیت و اجرای کارها موجب شد این چاه ها زودتر از زمان موعد به تولید برسند.
محمدی در پایان، با اشاره به اینکه سرمایه های انسانی زاگرس جنوبی در حوزه مدیریت امور فنی دارای تخصص و سواد در کلاس جهانی هستند، گفت: به دنبال توسعه فعالیت ها بر اساس نظرات کارکنان هستیم تا مدیریت تغییر و تحول را پیاده سازیم.
مدیر امور فنی شرکت بهرهبرداری نفت و گاز زاگرس جنوبی نیز در این نشست به تشریح شرایط کنونی این مدیریت در حوزه سرمایههای انسانی، فنی، تخصصی و وضعیت فیزیکی میدانهای گازی پرداخت.
مهندس عبدالمحمد کوهپیما، در ادامه به تشریح عملکرد نه ماهه مهندسی بهرهبرداری، مهندسی فرآورش، تعمیر و تکمیل چاهها، پتروفیزیک و آزمایشگاههای شیمیایی پرداخت.
وی، انجام ۴۴۸ عملیات ترمیمی و پایشی شامل نمودار نگاری تولید، آزمایشات درون چاهی، فشارساکن،تزریق موادضدخوردگی و۴۳ هزار مورد انواع آزمایش و آنالیز ازمایشگاهی... را بخشی از مهمترین اقدامات انجام گرفته، عنوان کرد.
کوهپیما، افزود: با انجام این عملیاتها و راهاندازی چاههای جدید، در مجموع و نسبت به سال گذشته هفت میلیون متر مکعب به توان تولید گاز زاگرس جنوبی اضافه شدهاست. وی، پایش کمی و کیفی روزانه ۲۳۸ مورد تسهیلات سرچاهی، ۹۵۶۰ کیلومتر خط لوله جریانی ، ۳۱ هزار کیلومتر خطوط لوله انتقالی، ۱۳ مرکزجمع آوری، ۹ مرکز تفکیک، یک ایستگاه تقویت فشار گاز ، یک مرکز جمعآوری نفت و پالایشگاه فراشبند رابخش دیگری از وظایف این حوزه مدیریتی عنوان کرد. لزوم ارتقا ساختار سازمانی،ضرورت هماهنگی بیشتر و تفویض اختیار جهت انجام فعالیت های تخصصی به شرکتهای بهرهبردار، توسعه آموزشهای داخل و خارج از کشور و ... از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
ارسال نظر