۱۱ هزار میلیارد ریال ارزش معاملات هفته نخست بهمن بورس انرژی ایران؛
بیشترین معاملات این هفته متانول، نفتای سبک و آیزوریسایکل در رینگ داخلی بود
ارزش معاملات بورس انرژی ایران در هفته ابتدایی بهمن بیش از ۱۰ هزار و ۹۲۵ میلیارد و ۶۴۷ میلیون ریال بود.
به نقل از مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران، هفته گذشته ۶۹ هزار و ۵۳۲ تن فراورده هیدروکربوری به ارزش ۸ هزار و ۸۷۴ میلیارد و ۶۱۲ میلیون ریال در تابلوی نفت،گاز و سایر حاملهای انرژی فروخته شد که معادل ۸۱ درصد از ارزش کل معاملات این هفته بود.
در هفته منتهی به ۵ بهمن، ارزش معاملاتی رینگ بینالملل ۶۸۹ میلیارد و ۳۵۱ میلیون ریال و ارزش معاملاتی رینگ داخلی ۸ هزار و ۱۸۵ میلیارد و ۲۶۱ میلیون ریال بود. در این هفته فراوردههای MTBE، گاز مایع و گاز بوتان در رینگ بینالملل و فراوردههای متانول، نفتای سبک و آیزوریسایکل در رینگ داخلی بهترتیب بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.
ارزش معاملات ۹۶ هزار و ۱۹۱ ورقه سلف موازی استاندارد فروختهشده در هفته نخست بهمن نیز بیش از ۲ هزار و ۴۶ میلیارد و ۷۸ میلیون ریال بود. همچنین ۴ میلیون و ۲۲۸ هزار و ۵۶۰ کیلوواتساعت برق به ارزش ۲ میلیارد و ۸۴۴ میلیون ریال و ۱۶ قرارداد آتی به ارزش ۲ میلیارد و ۱۱۳ میلیون ریال در این هفته دادوستد شد.
عرضههای شنبه
روز شنبه ۳۵ هزار تن فولرنج نفتای شرکت نفت ستاره خلیج فارس در رینگ بینالملل بورس انرژی ایران عرضه میشود.
در رینگ داخلی امروز نیز قرار است ۲ هزار تن آیزوریسایکل پالایش نفت بندرعباس، ۴۰۰ تن آیزوریسایکل، ۶۰۰ تن آیزوفید و ۹۳۰ تن حلال ۴۰۲ پالایش نفت تبریز و ۷۰۰ تن آیزوریسایکل و ۱۳۹ تن حلال ۴۰۲ پالایش نفت تهران عرضه شود.
در مجموع قرار است ۳۹ هزار و ۷۷۰ تن فراورده هیدروکربوری در روز شنبه بورس انرژی ایران عرضه شود.
معاملات چهارشنبه
روز چهارشنبه رینگ بینالملل بورس انرژی ایران شاهد معامله هزار تن MTBE عمده شرکت پتروشیمی بندر امام به ارزش یک میلیون و ۲۹۲ هزار و ۵۰۰ دلار بود. برای این فراورده رقابتی به ارزش ۹۱ هزار و ۶۰۰ دلار شکل گرفت.
چهارشنبه ۱۴ هزار و ۴۹۴ تن فراورده هیدروکربوری به ارزش ۹۴۹ میلیارد و ۱۵ میلیون ریال در دو رینگ داخلی و بینالملل دادوستد شد.
رینگ داخلی بورس انرژی ایران نیز میزبان معاملات ۱۰ هزار تن زغالسنگ عمده شرکت زغالسنگ پروده طبس، هزار و ۱۰۰ تن میعانات گازی پالایش گاز خانگیران، هزار و ۱۲ تن برش سنگین شرکت پتروشیمی شازند، هزار و ۱۲ تن پنتان پلاس پتروشیمی پارس، ۱۵۰ تن برش ششکربنه پتروشیمی امیرکبیر، ۱۵۰ تن قطران ذوبآهن اصفهان، ۴۶ تن حلال ۴۰۲ پالایش نفت تبریز و ۲۳ تن حلال ۴۰۲ پالایش نفت تهران بود.
ارسال نظر