به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ تهران، نخستین ملاقات مردمی دکتر موسوی، شهردار این منطقه با شهروندان و پرسنل، با حضور معاونین حوزه های شهرسازی و معماری، برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی، اجتماعی و فرهنگی، مدیران ادارات حراست، بازرسی، حقوقی و روابط عمومی در محل ساختمان مرکزی این منطقه برگزار شد.

در این نشست که با هدف تعامل مستقیم و بی‌واسطه میان مدیریت شهری و مردم برگزار شد، 15 نفر از شهروندان و یک نفر از کارکنان شهرداری منطقه ۴، مسایل و مطالبات خود را به صورت رودررو با شهردار و مدیران حاضر مطرح کرده و از نزدیک پاسخ و راهنمایی دریافت کردند.

شهردار منطقه ۴ با تأکید بر اهمیت برگزاری منظم اینگونه ملاقات‌ها عنوان کرد: دیدارهای هفتگی با شهروندان فرصت مغتنمی است تا دغدغه‌های واقعی مردم را از نزدیک بشنویم و رسیدگی به مشکلات را در اولویت قرار دهیم. معتقدیم خدمت بی‌واسطه به مردم، اعتماد اجتماعی را تقویت و روند توسعه شهری را تسریع می‌کند.

وی افزود: همچنین این جلسات فرصت مناسبی برای تعامل بیشتر با همکاران و شناسایی چالش‌ها و پیشنهادات درون‌سازمانی ایجاد می‌کند و به بهبود فرآیندهای خدمات‌رسانی منجر می‌شود.

در پایان این دیدار، ضمن بررسی درخواست‌ها و مشکلات مطرح‌شده، تصمیمات لازم برای پیگیری و حل سریع آن‌ها اتخاذ شد.