به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهر تهران؛ «حلیا سادات حسینی» در این نشست با اشاره به اینکه آلودگی هوا یکی از معضلات مهم و اصلی کلانشهر تهران است که بی توجهی به اهمیت این موضوع سبب شده است که شهروندان تهران در سال ۱۴۰۱ شرایط نسبتا نامطلوبتر هوا را نسبت به سال ۱۴۰۰ تجربه کنند، بر اهمیت و ضرورت اجرای اسناد فرادستی در زمینه آلودگی هوا تاکید و تصریح کرد: متاسفانه به دلایل عدم وجود مدیریت یکپارچه و هماهنگ، عدم تخصیص بودجه مناسب، عدم هماهنگی بین وزارتخانه ها و سازمانهای متولی امر،اجرای برنامه‌ریزی های انفعالی و لحظه ای در برخورد با آلودگی هوا و ... همچنان آلودگی هوا گریبانگیر شهر و پایتخت نشینان باشد. 

سرپرست اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران بر ضرورت مدیریت یکپارچه آلودگی هوا با تعیین یک دستگاه متولی جهت ایجاد هماهنگی اجرای برنامه تامین منابع و اعتبارت مورد نیاز اجرای برنامه کاهش آلودگی هوا از سوی دولت، نظارت عملیاتی و دقیق بر اجرای برنامه توسط دستگاهها نظارتی و حاکمیتی تاکید کرد. 

وی با اشاره به اهمیت و نقش بازدارندگی و اثرگذار قانون هوای پاک در صورت اجرای کامل از سوی تمام دستگاه های اجرایی افزود:شهرداری تهران تمام قد بر اجرای مفاد قانون هوای پاک استوار بوده اما حتما حمایت دولت در این زمینه را می طلبد.

سرپرست اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه جلسات هم اندیشی آلودگی هوا  نقش موثری در همگرایی تصمیمات در این خصوص دارد ابراز امیداوری کرد با تشکیل کارگروه های تخصصی ذیل این نشست و بررسی همه ابعاد عملکردی سازمان ها و دستگاه های نازل در موضوع آلودگی هوا میتوان مصوباتی را مطرح و در دولت بررسی کرد.

حسینی در خصوص مدیریت انرژی در کلانشهر تهران به ماده ۱۷ (انجام معاینه فنی سالانه موتورخانه‌ها)  و ماده ۱۹ (توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و پاک) اشاره و بیان کرد: در این راستا نیروگاه های کوچک مقیاس خورشیدی با مجموع ظرفیت ۱ مگا وات ساعت راه اندازی شدند، همچنین در راستای مسئولیت اجتماعی معاینه فنی موتورخانه های  ساختمان های تحت تملک شهرداری تهران سالانه انجام شده و اصلاح الگوی مصرف منابع در ساختمان شهرداری تهران صورت گرفته است.