مخابرات؛ پرچمدار توسعه اقتصاد دیجیتال هوشمند
حامد شیخپور، مدیرمسئول نشریه ارتباطات
در عصری که تحول دیجیتال، بهسرعت در حال تغییر شکل صنایع در سراسر جهان است، بخش ارتباطات در خط مقدم این تحول بزرگ قرار دارد.
ادغام هوش مصنوعی (AI) در ارتباطات، نهتنها کارایی عملیاتی این حوزه را افزایش داده، بلکه راه را برای خدمات نوآورانهای هموار کرده که نیازهای روزافزون مشتریان و مصرفکنندگان را برآورده میکند.
فناوریهای هوش مصنوعی با فعالکردن تجزیه و تحلیل پیشبینیکننده، خدمات خودکار برای مشتریان و بهینهسازی شبکه، صنعت ارتباطات را متحول کردهاند بنابراین بکارگیری بیش از پیش هوش مصنوعی، میتواند منجر به بهبود اساسی در ارتقای ارائه خدمات و رضایت مشتریان شود؛ برای مثال، تعمیرات و نگهداری پیشبینیشده توسط الگوریتمهای هوش مصنوعی میتواند زمان خرابی و هزینههای عملیاتی را کاهش دهد، در حالی که رباتهای چت و دستیاران مجازی میتوانند تعامل با مشتری را افزایش دهند و پشتیبانی ۲۴ساعته و تجربیات شخصیسازیشده ارائه دهند.
علاوه بر این، هوش مصنوعی میتواند فرآیندهای تصمیمگیری مبتنی بر داده را تسهیل کند و به سرویسدهنده کمک کند تا بر اساس دادههای خرد و کلان، مقادیر معتنابهی از دادههای مشتریان را برای شناسایی گرایشها و ترجیحات در ارائه سرویسها تجزیه و تحلیل کند. این قابلیت در یک چشمانداز رقابتی که در آن، درک نیازهای مشتری، کلید حفظ آنها و رهبری بازار است، بسیار مهم است.
مدیریت استراتژیک ابتکارات برخاسته از بکارگیری هوش مصنوعی، نیازمند یک رویکرد جامع است که از یک سو با چشمانداز شرکت مخابرات و از سوی دیگر با اهداف اقتصادی ملی که در برنامه هفتم توسعه مشخص شده، همسو باشد. هدف این رویکرد که اکنون با حمایتها و پیگیریهای ویژه مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و از سوی اداره کل توسعه کسبوکارهای نوین و نیز دبیرخانه اقتصاد دیجیتال این شرکت در دستور کار قرار گرفته، تقویت نوآوری، افزایش بهرهوری و ترویج رشد اقتصادی پایدار است که در ادامه با ادغام هوش مصنوعی در تمامی فرایندها و همچنین با بهینهسازی تخصیص منابع و بهبود ارائه خدمات، به اهداف مزبور کمک کنند.
به عنوان مثال، تجزیه و تحلیل مبتنی بر هوش مصنوعی میتواند به شرکت کمک کند تا فرصتهای بازار را شناسایی کرده و پیشنهادهای خود را برای پاسخگویی مؤثرتر به خواستههای مشتریان سادهسازی کند. علاوه بر این، سرمایهگذاری در فناوریهای هوش مصنوعی میتواند منجر به جریانهای درآمدی جدید مانند خدمات ارزش افزودهای شود که از تحلیلهای پیشرفته و یادگیری ماشینی استفاده میکنند.
اکنون، چه بخواهیم و چه نخواهیم اقتصاد دیجیتال، بخشی حیاتی از راهبرد توسعه اقتصادی ایران است و همانطور که در برنامه هفتم توسعه نیز تأکید شده، تقویت زیرساختهای دیجیتالی قوی برای دستیابی به رشد پایدار، ضروری است.
در این میان، شرکت مخابرات ایران بهعنوان اپراتور اصلی مخابرات، فرصتی منحصر به فرد برای رهبری این تحول دارد و هوش مصنوعی، میتواند توسعه خدمات دیجیتال مانند تجارت الکترونیک، آموزش آنلاین، حملونقل و سلامت از راه دور را که در سالهای اخیر رشد چشمگیری داشتهاند، تسریع بخشد که این رویکرد با هدایت هوشمند فعالیتهای اقتصادی میتواند به رشد تولید ناخالص داخلی ملی در سال جهش تولید با مشارکت مردم کمک کند.
علاوه بر این، هوش مصنوعی می تواند با بهبود خدمات مبتنی بر زیرساختهای ارتباطی، از ایجاد شهرهای هوشمند در ایران حمایت کند و برای مثال، سامانههای مدیریت ترافیک هوشمند را میتوان با استفاده از هوش مصنوعی برای بهینهسازی جریان ترافیک و کاهش ازدحام و افزایش کیفیت زندگی شهری توسعه داد که در این زمینه، ویژند “هوبان”، گامی بزرگ در تقویت این سرویس ویژه است.
در این بین، بهرغم چشمانداز امیدوارکننده ادغام هوش مصنوعی، چند چالش نیز باید مورد توجه قرار گیرد؛ یکی از نگرانیهای مهم، حفظ حریم خصوصی و امنیت دادهها و بهویژه دادههای مشتریان است زیرا در جایی که حجم زیادی از دادههای مشتریان برای برنامههای هوش مصنوعی جمعآوری میشود، اطمینان از اینکه این دادهها به طور مسؤولانه و ایمن مدیریت میشوند بسیار مهم است که در این راستا، چارچوبهای نظارتی مبتنی بر امنیت شبکه با هدف حمایت از حقوق مشتریان و در عین حال تقویت نوآوری، نقشی اساسی دارند.
علاوه بر این، نیاز به متخصصان ماهری وجود دارد که بتوانند سامانههای هوش مصنوعی را توسعه داده و مدیریت کنند که در این راستا، معاونت آموزش، پژوهش و نوآوری شرکت مخابرات ایران(آپن)، طی هفتههای اخیر، اقدام به سرمایهگذاری برای توسعه برنامههای آموزشی و افتتاح سرویسهای نوین مبتنی بر شبکه خود کرده تا نیروی کار شرکت را به مهارتهای لازم برای مهار مؤثر هوش مصنوعی مجهز کند.
همینطور که بهسوی قلههای عصر دیجیتال پیش میرویم باید بدانیم که استقبال از هوش مصنوعی نهتنها مزیتی رقابتی برای اپراتورها فراهم میکند بلکه توسعه اقتصادی گستردهتر را در سراسر کشور تسریع میکند. سفر به سمت یک اقتصاد دیجیتال قوی، مستلزم همکاری بین همه ذینفعان این حوزه، سرمایه گذاری بیشاز پیش در فناوری و عمل مسؤولانه در بکارگیری دادههاست.
تأثیر هوش مصنوعی بر توسعه اقتصاد دیجیتال در عرصه ارتباطات، بهویژه برای پیشتازان این عرصه و در رأس آنها شرکت مخابرات ایران، تأثیری مهم و ژرف است و امید است که شرکت، با تقویت قریبالوقوع بکارگیری هوش مصنوعی در خدمات مخابراتی، به اهداف اقتصادی ملی که در برنامه هفتم توسعه مشخص شده، کمک کرده و نقشی حیاتی در شکلدادن به آینده دیجیتال ایران ایفا کند.
جناب آقای دکتر قالیباف
رییس محترم مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم
امروز دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳ هست که متأسفانه هنوز هم تکلیف پرداخت تفاوت افزایش معوقات بن خوار بار و سایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون مشخص و روشن نیست چرا؟ به خاطر ناتوانی، دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس! در مجلس شورای اسلامی بیش از ۳۰۰ الی ۴۰۰ نفر نماینده درخانه ملت حضور دارند و فقط متأسفانه ۱ و ۲ نفر از حق و حقوق بازنشستگان شرکت مخابرات دفاع و حمایت می کنند سوال اینجاست که پس بقیه نمایندگان مجلس درخانه ملت چکار می کنند؟
امروز یکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ هست که متأسفانه هنوز هم تکلیف پرداخت تفاوت افزایش معوقات بن خوار بار و سایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون مشخص و روشن نیست چرا؟
مسعود پزشکیان رئیسجمهور ثابت کرد و نشان داد که متأسفانه به فکر حل وفصل مشکلات کارکنان رسمی و هم به ویژه بازنشستگان شرکت مخابرات نیست و تاکنون هم برای همه کارکنان رسمی و بازنشستگان مخابرات ثابت شده است.
بر اساس آئین نامه حقوق ودستمزد کارکنان شرکت مخابرات ایران مصوب سال ۱۳۸۹ بن خواربار بازنشستگان ۵۵ درصد حداقل قانون کار همان سال میباشد.
حداقل حقوق قانون کار در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵۳۰۰۰۰۰ تومان است پس بن خواربارشاغلین رسمی وبازنشستگان در سال ۱۴۰۲ ماهیانه ۲۹۱۵۰۰۰ تومان میباشد.
ولی متأسفانه مخابرات تهران کمک هزینه خوار بار فروردین، اردیبهشت و خرداد ماه سال ۱۴۰۲ را و با کمک هزینه خوار بار سال ۱۴۰۰ را مبلغ ۲۲۳، ۶۰۵، ۱۴ ریال حساب کرده است چرا؟
بن خواربار شاغلین رسمی و بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ماهیانه مبلغ ۳۹۶۰۰۰۰تومان است چرا مخابرات بن خواربار را هنوز بر اساس سال ۱۴۰۰مبلغ ۱۴۰۰۰۰۰تومان محاسبه میکند .
پس کی این رفاهیات از فریز خارج میشود !!!!تا کی حق خوری !!!!تا کی بیچارگی وکشنگی !!!!!دولت عوض شد این هیئت مدیره مخابرات ایران ومدیر عامل مخابرات ایران را برکنار کنید تا شاید فرجی بشود.
ما خانواده های مخابراتی میخواهیم بن خواربار وسایر رفاهیات بر اساس قانون وآئین نامه حقوق ودستمزد کارکنان شرکت مخابرات ایران بر اساس حداقل دستمزد همان سال پرداخت گردد نه بر اساس سال ۱۴۰۰
بن خواربار در سال ۱۴۰۳ باید ماهیانه ۳۹۶۰۰۰۰ تومان باشد نه ۱۴۰۰۰۰۰ تومان
تجمع بازنشستگان مخابرات در چند استان+ عکس
کد خبر: ۱۸۷۰۷۷تاریخ: ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷
بازشستگان مخابرات در تجمعات اعتراضی خود گفتند: مخابرات باعدم پرداختِ معوقات و بیتوجهی به مطالبات، در حق بازنشستگان اجحاف میکند.
به گزارش ایلنا، بازنشستگان شرکت مخابرات ایران صبح امروز، دوشنبه ۳۰ مهرماه، در استانهای مختلف کشور از جمله آذربایجان شرقی، ایلام، گیلان، کردستان و برخی دیگر از استانها به روال هفتههای گذشته در اعتراض بهعدم تحقق مطالباتشان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
تجمع بازنشستگان مخابرات در چند استان+ عکس
عدم اجرای بدون تنازل آئیننامه رفاهی ۸۹، فریز مطالبات، عدم پرداخت معوقات، افزایش سهم بیمه تکمیلی بازنشستگان از ۲۰درصد به ۵۰درصد، عدم تسویه هزینههای درمان توسط بیمه معلم و دانا، عدم اجرای تبصره ۱ ماده ۲۱ قانون خدمات کشوری و تبصره ۲ ماده ۳۱ قانون سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در خصوص بازنشستگان ۹٪ بعد از خصوصیسازی، از جمله موضوعات مورد اعتراض این بازنشستگان است.
این بازنشستگان میگویند: مخابرات باعدم پرداختِ معوقات و بیتوجهی به مطالبات، در حق بازنشستگان ظلم میکند.
تجمع بازنشستگان مخابرات در چند استان+ عکس
تاریخ: ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷
بازشستگان مخابرات در تجمعات اعتراضی خود گفتند: مخابرات باعدم پرداختِ معوقات و بیتوجهی به مطالبات، در حق بازنشستگان اجحاف میکند.
به گزارش ایلنا، بازنشستگان شرکت مخابرات ایران صبح امروز، دوشنبه ۳۰ مهرماه، در استانهای مختلف کشور از جمله آذربایجان شرقی، ایلام، گیلان، کردستان و برخی دیگر از استانها به روال هفتههای گذشته در اعتراض بهعدم تحقق مطالباتشان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
تجمع بازنشستگان مخابرات در چند استان+ عکس
عدم اجرای بدون تنازل آئیننامه رفاهی ۸۹، فریز مطالبات، عدم پرداخت معوقات، افزایش سهم بیمه تکمیلی بازنشستگان از ۲۰درصد به ۵۰درصد، عدم تسویه هزینههای درمان توسط بیمه معلم و دانا، عدم اجرای تبصره ۱ ماده ۲۱ قانون خدمات کشوری و تبصره ۲ ماده ۳۱ قانون سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در خصوص بازنشستگان ۹٪ بعد از خصوصیسازی، از جمله موضوعات مورد اعتراض این بازنشستگان است.
این بازنشستگان میگویند: مخابرات باعدم پرداختِ معوقات و بیتوجهی به مطالبات، در حق بازنشستگان ظلم میکند.
مجید سلطانی مدیر عامل شرکت مخابرات ایران از سال 1399 تاکنون ثابت کرد و نشان داد که بویی از انسانیت نبرده است و هم ثابت کرد و نشان داد که دشمن درجه یک بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور بوده است.
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷
تجمع بازنشستگان مخابرات در چند استان ثابت کرد و نشان داد که دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس و... از سال 1400 تاکنون هیچ کاری و اقدامی برای حل مشکلات
بازنشستگان مخابرات نکرده اند چرا؟
جناب آقای دکتر محمودزاده رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران
جناب آقای مهندس سلطانی مدیر عامل مخابرات ایران
جناب آقای مهندس ملک جعفریان مدیر مخابرات منطقه تهران
سلام علیکم
چرا با گذشت بیش از 31 ماه هنوز مخابرات منطقه تهران پرداخت تفاوت افزایش بن خوار بار و رفاهیات ما را ندادند مدعیان دروغین دفاع و حمایت از حق و حقوق مظلومان کجا هستند و از فروردین ماه سال 1401 تاکنون هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی نمی کنند و سکوت اختیار کرده اند باید تکلیف پرداخت تفاوت افزاش بن خوار بار و سایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران مشخص شود.
بازنشسته شرکت مخابرات منطقه تهران
چهارشنبه ۲ آبان ۱۴۰۳ ۰۹:۵۵:۵۶
این مدیر مخابرات بسیار بی لیاقت است حتی نمیتواند کارمندان مخابرات را راضی نگه دارد
امروز پنجشنبه ۳ آبان ۱۴۰۳ هست که متأسفانه هنوز هم تکلیف پرداخت تفاوت افزایش معوقات بن خوار بار و سایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون مشخص و روشن نیست چرا؟
سلام
مخابرات ایران چه مبلغی واریز میکند بجای بن خواربار ماهیانه ۳۹۶۰۰۰۰ تومان ماهیانه ۱۴۰۰۰۰۰ تومان واریز میکند که تمامش با بیمه تکمیلی تهاتر میشود وبعضی همکاران هم بدهکار مخابرات میشوند. این است عدالت !!!! اقای سلطانی تا کی میخواهی به ظلم در حق بازنشستگان را ادامه دهید!!!!!! جواب شما را در دوشنبه های اعتراضی بازنشستگان خواهیم داد.