به گزارش اکونا پرس،

به گزارش اداره کل روابط عمومی مخابرات منطقه تهران، مهندس ملک جعفریان در همایش رونمایی از طرح هزارتار با شعار با سرعت نور بسوی آینده هوشمند، که با حضور مدیرعامل و همچنین معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران، معاونان، مدیران و روسای ادارات و مراکز مخابراتی سراسر استان تهران یک شنبه ۱۱ آذرماه در سالن همایش های شهید یگانه برگزار شد، ضمن بیان این مطلب افزود: در پروژه اتصال ۵۶۰ هزار فیبر نوری، سهم هر مرکز ۳۳۰ اتصال فیبر در هر ماه و ۱۱ سرویس بطور روزانه است، که با مشارکت همه کارکنان از جمله روسای مراکز، همکاران مشغول به کار در مراکز و منطقه، معاونان و ستاد استان تهران بطور منسجم و کاملا هدفمند گام بر می دارند.

مدیر مخابرات استان تهران گفت: ما ظرفیت اتصال هزارتار در روز را طی ۱۶ ماه در ۱۰۷ مرکز مخابراتی تهران برنامه ریزی کرده ایم، که در آینده انجام شود و لازم است در این حوزه همه همکاران همکاری کنند.

مدیر مخابرات استان تهران با اشاره به اینکه مسئولیت کنترل پروژه و برنامه مناطق مخابراتی توسط حوزه برنامه ریزی صورت می گیرد، اظهار داشت: گزارش روزانه، هفتگی و ماهیانه، برگزاری همایش ماهیانه و پایش ستاد استان مطابق با ماتریس مشارکت توسط اداره کل برنامه ریزی در دستور کار قرار گرفته و تمامی پیگیری ها در سیستم مپسان ثبت می شود.

مهندس ملک جعفریان با اشاره به برگزاری همایش در هفته آخر هر ماه برای کنترل اهداف و قدردانی از رتبه های اول تا سوم که بیشترین رکورد ماهیانه اتصال فیبرنوری را داشته اند، افزود: اولین همایش ماهیانه،  هفته آخر دی ماه در نظر گرفته شده و در قالب کمیته ای با ریاست معاونت تجاری، بازرسی و برنامه ریزی نسبت به معرفی مراکز برتر و موفق در اتصال فیبرنوری و قدرانی از آنها به انجام می رسد.

وی مهم ترین برنامه های در نظر گرفته شده در حوزه فنی را طراحی، تایید طرح ها و منصوباتODC ، OLT  و استقرار و توسعه سیستم ACS، OSS، DLMO، کنترل UP-LINKهای OLT برشمرد و کنترل و صدور دستورالعمل های نظارت، نصب، طرح ها و کنترل لایسنس های لازم و راه اندازی تجهیزات OLT و کابل های رابط و سایر مراحل اجرای استاندارد پروژه را از نکات حایز اهمیت در حوزه فنی طرح هزارتار قلمداد کرد.

مدیر مخابرات استان تهران از راه اندازی کانال ناظریار خبر داد و تصریح کرد: مسئول اصلی نظارت پروژه، اداره کل نظارت معاونت فنی است، که در کنار مناطق مخابراتی و مراکز، همه همکاران و نفرات بخش خصوصی و حوزه های نظارتی دیگر از قبیل بازرسی و حراست بعنوان متولیان بخش نظارت در نظرگرفته شده اند و با تایید حوزه نظارت به ارسال کنندگان تصاویر فیبرکشی و نصب های غیراستاندارد در سطح شهر که از طریق کانال ناظریار دریافت می کنیم، پاداش پرداخت می شود.

مهندس ملک جعفریان، حوزه معاونت تجاری را مسئول اصلی مقوله تعامل با مشتریان دانست و ضمن تشریح رئوس محوری این حوزه، خاطرنشان ساخت: تهیه کامل دستورالعمل های تجاری و اولویت ها، بررسی دقیق نقاط پردرآمد و مکان هایی که رقبا حضور دارند در کنار نظارت بر نمایندگان فروش و پیمانکاران مرتبط از محورهای اصلی مسئولیت های معاونت تجاری است.

وی افزود: نظارت کامل بر پیامک های ارسالی و دریافتی به مشتریان، پیگیری بسته های فروش مناسب برای سرعت در جذب حداکثر اتصال، نظرسنجی و هپی کال مناسب به همراه گزارشات هفتگی، نظارت بر تبلیغات و موضوعات مرتبط، تهیه آمار اتصال فیبرنوری به تفکیک مراکز و مناطق و همکاری در ماتریس مشارکت نیز در زمره وظایف معاونت تجاری قرار دارد.

مهندس ملک جعفریان سپس به تبیین وظایف حوزه مالی پرداخت و در این باره گفت: تامین مالی مورد نیاز مناطق، مدیریت و کنترل کابل های تت مناطق که هزینه هر منطقه می شود در کنار بررسی به موقع وضعیت پیمانکاران و تامین بموقع تجهیزات و ملزومات ستاد و مناطق، بخشی از وظایف حوزه مالی بشمار می رود.

پیگیری موارد لازم مالی از شرکت مخابرات ایران، تهیه فرایندهای لازم و گردش های کاری جدید مرتبط با پروژه و کارسنجی از دیگر موارد حوزه مالی بود، که مهندس ملک جعفریان ضمن بیان آنها خاطرنشان ساخت: تامین نیروی انسانی لازم در مناطق و ستاد و همکاری در تهیه و انعقاد قراردادهای جدید محلی و بروزرسانی شاپینگ لیست ها و همکاری در ماتریس مشارکت در زمره وظایف تدوین شده حوزه مالی پروژه هزارتار قرار دارد.

مدیر مخابرات استان تهران با تاکید بر ضرورت اصل مشتری مداری بعنوان اولویت اصلی پروزه هزارتار، خاطرنشان ساخت: بنا بر ضرورت، اولویت نخست ما مکان هایی است که فیبر داریم و سرویس FTTH واگذار شده و اولویت دوم مکان هایی است که FAT موجود است و در همسایگی آن PGS داریم.

مهندس ملک جعفریان دایری تلفن جدید صرفا در قالب SIP PHONE را مورد تاکید قرار داد و سومین اولویت طرح هزارتار را مکان هایی اعلام کرد که FAT موجود بوده و دراپ و TB امکان پذیراست و افزود: محل هایی که نیاز به اخراج فیبر و FAT  با اولویت هزینه و فایده و رقبا و غیره وجود دارد، چهارمین اولویت در اجرای پروژه در دستور کار محسوب می شود.

وی روسای مراکز را مسئول رضایتمندی مشتریان در هنگام برگردان و هماهنگی کامل با سیاست های ستاد و منطقه اعلام کرد و خواستار مدیریت و نظارت مطابق با دستورالعمل های ستاد استان شد و در این باره تصریح کرد: روسای مراکز، ناظر و مسئول فنی مرکز هستند که پیگیری جلسات مستمر با مراکز و کنترل برنامه ها و رفع موانع درونی و بیرونی منطقه و مرکز و همچنین ارسال گزارش صحیح و درست به برنامه ریزی و انعکاس دقیق و به موقع مشکلات از اهم وظایف آنها به شمار می رود.

مدیر مخابرات استان تهران، هرگونه مشکل فنی شامل کم کاری پیمانکار، غیراستاندارد بودن اجرا و غیره را بر عهده منطقه و مرکز قلمداد کرد و خواستار اهتمام جدی به کنترل عملکرد و توزیع عادلانه و منصفانه پاداش به همکاران شد.