به گزارش اکونا پرس،

به نقل از اداره کل روابط عمومی مخابرات منطقه تهران، سیدعلی ملک جعفریان مدیر مخابرات استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا در نمایشگاه تلکام، گفت: امروزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به گونه ای وارد زندگی تک تک افراد شده است که نه تنها واژگان جدیدی در محاوره و ادبیات جامعه ایجاد کرده، بلکه مفاهیم جدیدی نیز به وجود آمده است و رویکرد جدیدی در کسب‌وکارها، فرهنگ، زندگی، اقتصاد، سیاست و فعالیت‌های روزه مره ایجاد کرده است؛ به گونه ای که مالکیت از بین رفته و دسترسی جایگزین آن شده است. اشتراک گذاری مرسوم شده، هوشمندسازی شرایط جدیدی به وجود آورده است و در زمان‌های مختلف آغازهای جدیدی در این فضا داریم.

وی تصریح کرد: با یک پلتفرم می توان انواع خدمات را در ساعت، زمان و مکان مشخص دریافت کرد، فناوری اطلاعات به قدری پیشرفت کرده است که تحولات گسترده ای در عرصه خدمات رقم خورده است، در عصر ارتباطات، چاپ و روزنامه های چاپی جای خود را به سایت و رسانه های برخط داده اند و دسترسی راحت و اشتراک گذاری بی دردسر را برای کاربران به ارمغان آورده اند.

مدیر مخابرات استان تهران به تعامل در اینترنت اشاره کرد و گفت: این تعامل روز به روز در حال رشد است و هوش مصنوعی به اصلی ترین واژه در دنیای امروز تبدیل شده است؛ به طوریکه در نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳ نیز یکی از اصلی ترین اهداف و شعار اصلی، هوش مصنوعی و نقش انکار ناپذیر آن در تمام عرصه های خدماتی و روزمره است.

ملک جعفریان در ادامه گفت‌وگو با سیتنا تاکید کرد: مهارت های فردی و فرهنگ مردم در حال تغییر است و واژه هایی چون دیجیتالی شدن و سواد دیجیتالی به خوبی در بین آحاد جامعه در حال اشاعه و گسترش است. عضویت در مشاغل گیگ (کارهای پاره وقت و بدون وابستگی و پایبندی به شرکتی برای مدت طولانی) و در این عرصه مخابرات استان تهران نیز به عنوان بیست و نهمین استان از نظر وسعت که حدود ۴۵ درصد اقتصاد کشور را شامل می شود، با رویکرد اتصال فناوری و اطلاعات در حال خدمت رسانی به مشترکانش است.

وی با اشاره به سرویس های نوین شرکت مخابرات ایران و استان تهران از جمله سرویس های PTP، MPLS، SIP PHONE، FTTH، هوبان، هوپاد، کلادما، کلادگیمنت و غیره، ارایه این سرویس ها را مستلزم بسترهای ارتباطی مبتنی بر فیبرنوری دانست و خاطرنشان کرد: عبور از شبکه کابل مسی و حرکت به سوی فیبرنوری امری اجتناب ناپذیر است و به همین منظور مخابرات استان تهران متعهد به اجرای طرح هزارتار با اتصال روزانه هزار پورت FTTH طی ۱۶ ماه آینده و جمعا ۵۶۰ هزار پورت شده است، که به طور یقین با تلاش و همت تک تک کارکنان و اطلاع رسانی و اقناع مشتریان از طرق مختلف محقق می‌شود.

مدیر مخابرات استان تهران استفاده از توانمندی شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنتی که از پروانه رگولاتوری برخوردارند، را اقدامی ارزنده برای برقراری ارتباط فیبرنوری دانست و اظهار داشت: ۱۶ قرارداد بین شرکت مخابرات ایران و شرکت های سروکو منعقد شد، تا توسعه فیبرنوری با اشتراک گذاری زیرساخت های مخابراتی سرعت بیشتری پیدا کند.

وی با بیان اینکه مخابرات استان تهران با همسویی و همکاری و همراهی خوب مشترکان قدیمی در صدد است تا مس را به فیبر تبدیل کند، گفت: این مهم نه تنها خدمت بهتری را به مشترکان به همراه دارد، بلکه به اقتصاد و کسب و کار در کشور نیز کمک می کند.

وی در خاتمه گفت: نمایشگاه، ویترین تمام نمای عملکرد شرکت ها، سازمان ها و نهادهای بخش دولتی و خصوصی در صنعت مخابرات و ارتباطات کشور بشمار می رود و خوشبختانه شاهد حضور پرشور شرکت های متعددی در نمایشگاه هستیم که آخرین دستاوردها و توانمندی های خود را در معرض دید علاقه مندان و سایر فعالان و بازیگران عرصه مخابرات و ارتباطات کشور قرار داده اند.