فصلنامه ارتباطات شماره ۲۷۱، منتشر شد
دویست و هفتاد ویکمین شماره فصلنامه ارتباطات با موضوع گرامیداشت پنجاه سالگی تاسیس شرکت مخابرات ایران ، منتشر شد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در این فصلنامه به همین مناسبت در پیامی به تمامی همکاران و مخاطبان و خوانندگان فصلنامه ، ضمن تبریک این مناسبت و قدردانی از تمامی متخصصان ، کارشناسان و عزیزانی که با دانش وتخصص خود شرکت مخابرات ایران را یاری رساندند ؛ اعلام کرد : این شرکت به سرمایه های انسانی با دانش و تخصص خود وزیرساخت ها، فناوری و شبکه های مخابراتی خود امیدوار است که می بایست مطابق با فناوری های روزدنیا در حال تحول وتازه شدن باشد.
مدیرمسئول نیز، در سرمقاله خود تولد پنجاه سالگی مخابرات ایران را نوشدن و اندیشیدن به سال های گذشته و سال هایی که قرار است بیاید؛ عنوان کرد وگفت : شرکتی که مردم درجای جای ایران اسلامی حتی در دورترین روستاها آن را میشناسند ومخابرات را ضامن ارتباطات پایدار می دانند، امروز از مرز پنجاه سالگی گذشت اما اکسیژن کافی برای احیای آن دیگر جای تعلل باقی نمی گذارد و سستی در آن به قیمت نارضایتی مردم تمام خواهد شد .
در این سرمقاله همچنین آمده است: شرکت مخابرات ایران بار دیگر بارویکردی جدید وارد میدان می شود تا با گسترش ارتباطات در بستر دیتا بتواند در مسیرتوسعه کسب وکارها ، قدم موثرتری بردارد.
در بخش گزارش ها نیز، عناوینی چون «شرکت مخابرات ایران از جارچی ها تا رتبه اول اپراتوری خاورمیانه »، « جایگاه صنعت مخابرات ایران درتحولات جهانی » درراستای موضوع پنجاه سالگی مخابرات و گزارش های روز مخابرات با عنوان « کم توجهی به مخابرات، حذف سرمایه مردم است»، « تقدیر ازفعالان عرصه ارتباطات در نشست هم اندیشی مدیران»، «دردها ودرمان ها در شرکت مخابرات ایران» و « تحلیل اخبار پاییزی و تعامل مخابرات با رگولاتوری و نمایندگان مجلس»، منتشر شد.
بخش «گفت وگو» این شماره فصلنامه ارتباطات ، مصاحبه با دکتر محمودزاده ، رییس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران با موضوع تنظیم نرخ تعرفه ها، پشتیبانی از منابع انسانی و .... و همچنین مصاحبه با مهندس فیضی، مدیرعامل شرکت فناپ تلکام که به عنوان اولین مدیرعامل در زمان خصوصی شدن شرکت مخابرات ایران ، تعرفه عادلانه را موجب رضایت مشتری می داند ؛ تشکیل می دهند.
در بخش فرهنگ وسازمان ، موضوعاتی چون «کارمند شایسته را بشناسیم»، «فابینگ چیست و چگونه روابط مارا تهدید می کند» و معرفی کتاب « فلسفه دوستی» آمده است.
بخش دانش تحول نیز، مطلب «تراشه های نوری هوشمند راه را برای بهبود ارتباطات هموار می سازند» و «اینترنت کوانتومی وآینده شبکه های کوانتومی » را تشکیل می دهد.
در بخش جهان نما، « کارنامه یکساله مخابرات جهانی » و « مخابرات با استارتاپ های نوآورانه متحول می شود» برای خوانندگان منتشر شده است .
بخش نخست مقاله «درنگی بر کاربردفناوری بلاک چین در مراکز اسناد» نیز برای علاقه مندان در این شماره فصلنامه منتشر شد. بخش دوم وپایانی این مقاله را در شماره ۲۷۲ ،می خوانیم.
ارسال نظر