سلیمانی اعلام کرد:
برنامه ادغام دو سه شرکت بیمه به شرط آمادگی سهامداران
رئیس کل بیمه مرکزی از برنامه ادغام ۲ تا ۳ شرکت بیمه خبر داد و گفت: سهامداران باید در این رابطه تصمیم بگیرند.

به نقل از مهر، غلامرضا سلیمانی در نشست خبری گفت: مجامع تمامی شرکت های بیمه و تکالیفی مشخص برگزار شده و بر این اساس اصلاحات لازم نیز در رابطه با سال مالی ۹۶ انجام خواهد شد.
وی افزود: ۱۹.۳ میلیون بیمه نامه و نزدیک به ۱۶.۱ میلیون فقره خسارت نیز انجام شده است. ضمن اینکه تعداد بیمههای صادره و خسارت پرداختی نسبت به مدت مشابه ۷.۷ و ۲۸.۳ درصد رشد داشته و سهم بخش غیردولتی از خسارت پرداختی صنعت بیمه ۶۶.۳ درصد بوده که این سهم در حال رشد است.
برنامه ادغام شرکت های بیمه
این مقام مسئول ادامه داد: اندازه صنعت بیمه باید بزرگ شود، به غیر از بیمه ایران که درصد مناسبی از بازار را دارد، سایر شرکت های بیمهای، کوچک به شمار میرود. پس بنا بر این است که پیشنهاد ادغام شرکت های بیمهای را به شرکت ها بدهیم، اما طبیعی است که باید قبل از اینکه بخواهیم این ادغام را انجام دهیم، آمادگی سهامداران را نیز داشته باشیم.در این راستا تلاش و شرکت ها را به ادغام تشویق خواهیم کرد.
سلیمانی گفت: از تاسیس شرکت های بیمهای جدید به خصوص در بخشخصوصی استقبال خواهیم کرد البته دستور نخواهیم داد چرا که صاحبان سهام باید تصمیم بگیرند. برخی از شرکت ها وضعیت خوبی داشته و در حال رشد هستند ولی دو تا سه شرکت در حال بررسی هستیم که بتوانیم آنها را برای ادغام تشویق کنیم.
صنعت بیمه رو به رشد است ولی نسبت به بورس عقب ماندگی دارد
وی افزود: بعد از خروج امریکا از برجام، برخی از شرکت های بین المللی بیمه که با شرکت های آمریکایی مراوده داشتند، اعلام کردند نمیتوانند ادامه همکاری با ایران داشته باشند. توان شرکت های ایرانی و بیمه مرکزی، در آن حدی هست که اگر خارج شدند، بتواند بیمه اتکایی را به داخل منتقل کند.
رییس کل بیمه مرکزی گفت: صنعت بیمه رو به رشد است ولی عقب ماندگی هایی را نیز در مقایسه با بورس دارد، این صنعت باید بهتر عمل کرده و رشد بالای سه درصد داشته باشد، پس باید سهم بیمه در تولید ناخالص داخلی را از ٢.٣ درصد به ٣.٢ درصد برسانیم، ضمن اینکه افزایش صد درصدی رشد سهم بیمه را داشته باشیم و هر فرد ایرانی هر کار اقتصادی بخواهد انجام دهد باید بیمه کنار وی باشد.
سلیمانی گفت: انتظار جامعه و مردم این است که پوشش بیمه بالاتر باشد، این در حالی است که باید تلاش کرد سهم بیمه را دو برابر کنیم، البته باید سهم بیمه غیردولتی را افزایش دهیم و امیدواریم بخشی از سهم بیمه های دولتی را به صورت بلوکی عرضه کنیم. علاقمندیم بخش خصوصی بیشترین سهم را داشته باشند، البته باید پوشش بیمه های نوین را توسعه دهیم. هر سال حداقل باید یک تا دو محصول جدید را معرفی کنیم. امیدواریم بتوانیم ریسک های بیمه ای را از طریق بورس منتشر کنیم.
وی افزود: حق بیمه صادره با وصول حق بیمه تفاوت دارد، فرقی که صنعت بیمه با بانک دارد این است که شرکت های بیمه حق بیمه را می گیرند و بعد خسارت می دهند، این رابطه باید منطقی باشد نه اینکه حق بیمه نگیریم و خسارت بدهیم. اگر شرکت های بیمه گذار، پرداخت نکنند و بگویند زمان خسارت باید حداکثر ظرف ده روز باشد، شرکت های بیمه با مشکل مواجه می شوند.در بورس با انتشار اوراق بهادار بیمه ای و ریسکی، بازار سرمایه باید فعال باشد. البته می خواهیم شرکت های بیمه ای خصوصی فعال تر شود.که این نیاز به طی شدن فرایند قانونی و اصلاح روابط مالی دارد.
ارسال نظر