مدیر کل بهزیستی مازندران ؛
فعالیت پنج صندوق مالی خرد روستایی در توانمندسازی افراد دارای معلولیت در مازندران
دکتر فرزاد گوهردهی مدیر کل بهزیستی استان مازندران نقش صندوق های مالی خرد روستایی در توانمندسازی افراد دارای معلولیت در مازندران را تشریح کرد .
دکتر فرزاد گوهردهی مدیرکل بهزیستی استان در تشریح اهداف راه اندازی صندوق های مالی خرد روستایی ویژه معلولین گفت: برنامه مورد نظر به منظور تشکیل صندوق های خرد محلی متشکل از افراد کم درآمد دارای معلولیت و با هدف توانمندسازی و ظرفیت سازی آنان تدوین شده است تا با ایجاد دسترسی به منابع مالی لازم، سطح معیشت و درآمدافراد دارای معلولیت ارتقا یابد.
وی افزود: ایجاد صندوق های خرد محلی برای افراد تحت پوشش برنامه توانبخشی مبتنی برجامعه مستلزم همکاری سازمان بهزیستی، صندوق کارآفرینی امید و مجری بخش غیر دولتی میباشند که مطابق با تفاهم نامه مشترک فعالیت می نمایند.
دکتر گوهردهی افزایش ظرفیت افراد دارای معلولیت کم درآمد و خانواده های آنان به منظور حل معضلات اقتصادی از طریق عضویت در گروه ها و صندوق ها را یکی از اهداف اجرای این برنامه دانست و اذعان کرد: دسترسی به منابع سیستم مالی و اعتباری، افزایش توانایی در مدیریت و برنامه ریزی مالی و ایجاد دانش لازم در خصوص تشکیل صندوق های خرد محلی و بانک پذیر شدن آنها و ایجاد سرمایه برای افراد دارای معلولیت کم درآمد و خانواده های آنان از دیگر اهداف صندوق های مالی خرد روستایی ویژه معلولین است.
مدیر کل بهزیستی مازندران خاطرنشان کرد: تدوین طرح های کوچک اشتغال ، افزایش مسئولیت جمعی و بهبود معیشت افراد دارای معلولیت کم درآمد و خانواده های آنان از دیگر چشم انداز های راه اندازی این صندوق ها میباشد.
وی با بیان اینکه در شهرستان های ساری، آمل و بهشهر تعداد ۵ صندوق با ۸۲ عضو ، فعال هستند و دو صندوق نیز با تعداد ۳۰ عضو در شهرستانهای نوشهر وآمل در حال راه اندازی می باشند ، تصریح کرد: افراد دارای معلولیت روستایی تحت پوشش برنامه توانبخشی مبتنی برجامعه و والدین کودکان دارای معلولیت و قیم افراد دارای اختلالات اعصاب و روان شدید و افراد دارای اختلالات هوشی- ذهنی گروه های هدف این طرح هستند.
ارسال نظر