به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی به دنبال  تشکیل ستاد پایش تنش آبی در این شرکت ،اولین جلسه این ستاد صبح امروز 26 اردیبهشت ماه با حضور مهندس عرفانی نسب مدیر عامل  و اعضاء ستاد پایش تنش آبی شرکت و حضور مدیران امور آب و فاضلاب  شهرستان های تابعه به صورت ویدئو کنفرانس  برگزار شد.

 در ابتدای جلسه فرشاد مومنی مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافنر غیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده برای گذر از تنش آبی تابستان 1400 گفت :برگزاری 2 مانور دیزل ژنراتور ، مانور تانکرهای آبرسانی ، شناسایی روستاهای مواجهه با تنش آبی ،رصد تماس های مردمی از سامانه122  و برقراری کشیک همکاران در ستاد و شهرستان ها تا پایان تابستان از اقداماتی است که در این صورت پذیرفته است. 

در ادامه محمد امینی مدیر دفتر سیستم های کنترل انرژی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی ضمن تشریح  برگزاری مانورهای دیزل ژنراتور، هدف از برگزاری این مانورها بررسی وضعیت دیزل ژنراتورها برای تامین برق تاسیسات در مواقع قطع برق عنوان نمود و افزود:  در این راستا دستورالعمل بهره برداری از دیزل ژنراتور ها به امورات آب و فاضلاب شهرستان های تابعه ابلاغ شده است.

در ادامه هریک از مدیران امور آب و فاضلاب شهرستان های تابعه که از طریق ویدئو کنفرانس در این جلسه حضور داشتند  وضعیت آبرسانی به روستاها ی  و اقدامات انجام شده در روستاهای دارای تنش آبی را حوزه خدمت خود را تشریح نموده و برنامه  های آتی برای کاهش تنش آبی در این روستا ها را ارائه نمودند.

سپس مهندس عرفانی نسب مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب  استان مرکزی با اشاره به کاهش بارندگی در سال آبی جاری اظهار داشت:114 روستا در استان مرکزی با تنش آبی مواجه هستند که برای تک تک این روستاهای پروژه های آبرسانی تعریف شده است که در صورت تخصیص اعتبارات با آمادگی همکاران در ستاد و امور آبفا شهرستان ها به سرعت اجرا می گردند.

وی قطعی برق را  عاملی برای مواجه شدن مردم با قطع آب  عنوان نمود  و تصریح کرد : برای مواجه نشدن با قطع آب و برق مردم بایستی مصرف آب و برق را مدیریت کنند زیرا کمبود آب منجر به ایجاد اختلال در تولید برق و در نتیجه قطع برق مشترکین خواهد شد و  و قطع برق تاسیسات نیز آبرسانی به مشترکین را با اختلال و قطعی مواجه خواهد نمود.