به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان بهنام ابراهیمی، دبیرکل اتاق بازرگانی اصفهان در این نشست توسعه صادرات، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق و هم‌راستا شدن اتاق بازرگانی با سیاست‌های کلان نظام را سه محور راهبردی اتاق بازرگانی اصفهان در دوره فعلی دانست.

وی گفت: توسعه صادرات یکی از راهبردهای اساسی بهبود محیط کسب‌وکار و بهبود وضعیت اقتصادی اعضای اتاق بازرگانی و اقتصاد استان و کشور است. متغیرهایی مانند ارزآوری، حفظ محیط زیست، ثروت‌آفرینی و ارزش افزوده در شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق نسبت به سایر فعالیت‌های اقتصادی بالاتر است و بنابراین اتاق بازرگانی اصفهان نگاه ویژه‌ای به حمایت از این شرکت‌ها دارد.
علیرضا سالاریان، رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان نیز اظهار داشت: شاید کارشناسان و رایزنان اقتصادی نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور اصفهان را بیشتر با ظرفیت‌های گردشگری و صنایع‌دستی بشناسند، اما شهرک علمی تحقیقاتی و پارک علم و فناوری اصفهان از مراکز مهم فناوری کشور محسوب می‌شود؛ بنابراین باید با نگاه جدیدی به ظرفیت‌های استان اصفهان نگریست تا با تمرکززدایی به ظرفیت‌های هر استان توجه ویژه صورت گیرد.
وی اصفهان را یکی از قطب‌های مهم صنعتی و اقتصادی کشور دانست و بیان کرد: استان اصفهان در تمام صنایع شاخص کشور رتبه‌های اول تا سوم را در اختیار دارد و بسیاری از تولیدات استان به خارج از کشور صادر می‌شود.
سالاریان با تاکید بر ورود تخصصی به بازارهای بین‌المللی ادامه داد: امیدوارم فعالان اقتصادی از ظرفیت اتاق بازرگانی اصفهان برای آشنایی با بازارهای جهانی بهره مناسب را ببرند.
کوروش خسروی، مسئول همت اقتصاد دانش‌بنیان اتاق بازرگانی اصفهان ضمن ارائه گزارش فعالیت همت اقتصاد دانش بنیان گفت: با برگزاری جلسات در راستای ماموریت خود برای تهیه بسته پیشنهادی در جهت بیان مسئله و راهکارها از نظر کارشناسان و شرکت‌های فعال در حوزه صادرات محصولات فناور، نمونه فناوری‌هایی که قابلیت صادرات داشتند را با همکاری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به ایرانیان مقیم خارج از کشور و تعدادی از رایزنان اقتصادی ایران در کشورهای خارجی بصورت نمونه شناسایی نمودیم تا بتوانیم دیدگاه‌های کلان برای تسهیلگری فعالین اقتصادی را در حوزه دانش بنیان احصا کرده و بسته پیشنهادی جامعی را به هیات رییسه اتاق ارائه نماییم.
وی با اشاره به ارزیابی چالش‌های صادرات فناوری و امکان‌سنجی فرصت‌های صادراتی محصولات در جلسات این همت تاکید نمود شناسایی ظرفیت‌های صادراتی تولیدات و خدمات کشورمان در سایر کشورها و همچنین شناسایی نیاز کشورهای دیگر می تواند در تحقق تولید و اقتصاد دانش بنیان بسیار موثر واقع شود.
در ادامه این نشست، کارشناسان اقتصادی نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در برخی کشورها به بحث و تبادل نظر پرداختند.

 

اصفهان_محسن راعی