«کسرا» تولیدکننده مطرح و برجسته در کشور/ 72 ریال سود تقسیم شد
مجمع عمومی عادی سالانه هلدینگ دانش بنیان سرامیکهای صنعتی اردکان با مشارکت بیش از ۵۳ درصد سهامداران رسمیت یافت و برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی هلدینگ دانشبنیان سرامیکهای صنعتی اردکان، در مجمع عمومی عادی سالانه هلدینگ دانش بنیان سرامیکهای صنعتی اردکان برای سال مالی منتهی به 29 اسفندماه 1402 که روز چهارشنبه در محل مجموعه فرهنگی-ورزشی تلاش تشکیل شد، تقسیم 72 ریال سود از سوی سهامداران به تصویب حاضران در جلسه رسید.
در این مجمع نصراله یغمایی به عنوان رئیس مجمع، حمید اسدی و محمدفارسی به عنوان ناظر اول و دوم، علیرضا مهرآبادی مدیرعامل هلدینگ سرامیکهای صنعتی اردکان به عنوان منشی مجمع حضور داشتند.
محمد فارسی، عضو هیات مدیره هلدینگ سرامیکهای صنعتی اردکان در ابتدای این جلسه پس از قرائت گزارش عملکرد هیات مدیره برای سال مالی 1402 گفت: هلدینگ دانشبنیان سرامیکهای صنعتی اردکان در سال 1374 تاسیس و در تاریخ 13 تیرماه 1384 در بورس و اوراق بهادار تهران درج شد.
وی افزود: شرکت سرامیکهای صنعتی اردکان به عنوان شرکت دانش بنیان تنها تولیدکننده محصولات سرامیکی در پایه سیلیکانی در ایران و خاورمیانه در گروه صنایع کانی غیرفلزی فعالیت داشته و در زمینه تولید محصولات آلومینایی، انواع کاتالیست، اکتیو آلومینا و آلفا آلومینا در کشور فعالیت میکند.
عضو هیات مدیره کسرا اعلام کرد: سرمایه این شرکت در 28 اسفندماه 1402 با 27 درصد افزایش از مبلغ چهار هزار و 368 میلیارد و 273 میلیون ریال و از محل سود انباشته به مبلغ 5.553.812 میلیون ریال رسید.
فارسی اظهار کرد: این هلدینگ به دلیل دانش بنیان بودن و دارا بودن متخصصین معتبر توانسته در زمینه سرامیکهای مهندسی از جمله گلوله و لاینر های آلومینایی و انواع کاتالیست و جاذب ها در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد در کشور به تولید کننده مطرح و برجستهای تبدیل شود. همچنین ارزش آفرینی، دارای منافع پایدار و کسب بالاترین بازده داراییها در صنایع هدف از چشمانداز شرکت در سال 1403 است.
وی با بیان اینکه درآمد عملیاتی و جمع داراییهای شرکت طی سال گذشته نسبت به سال 1401 رشد چشمگیری داشته است، گفت: درآمد عملیاتی این شرکت طی سال گذشته از مبلغ 6 هزار و 364 میلیارد ریال به مبلغ 7 هزار و 956 میلیارد ریال و جمع داراییها از 10 هزار و 520 میلیارد ریال به رقم 18 هزار و 6 میلیارد ریال رسید.
فارسی گفت: برنامهریزی برای تولید محصولات جدید، تلاش برای فروش نقدی یا اعتباری کوتاهمدت، تولیدات سفارشی و عرضه تمام کالاها در بورس کالا را دنبال میکنیم.
وی بیان کرد: امکانسنجی فروش سنگآهن، تلاش برای فروش ارزی، مذاکره با صندوق ضمانت صادرات، تلاش برای دستیابی به ممنوعیت واردات، افزایش سهم فروش صادراتی و اقدام به راهاندازی دفاتر بینالمللی از برنامههای بخش صادراتی شرکت هستند.
فارسی اظهار کرد: با بازنگری و نوعآوری در مصرف مواد اولیه، تأمین مواد اولیه و کاهش قیمت تمامشده، هزینههای تولید را کاهش دادیم.
وی اعلام کرد: کاهش وصول دوره مطالبات، پیگیری پروندههای حقوقی، مولدسازی املاک و اقلام، استفاده از تسهیلات با نرخ پایین، استفاده از ظرفیتهای اعتباری و تلاش در راستای استفاده از ابزارهای نوین تأمین مالی برنامههای شرکت برای کنترل هزینههای مالی هستند.
فارسی اظهار کرد: پروژه تولید کاتالیست ریفرمینگ، افزایش تولید محصولات دانشبنیان، پروژه تولید گرید جدید مولایتی، پروژه ارتقای دانسیته در محصولات دانشبنیان و توسعه تولید تبولار آلومینا مهمترین پروژههای دانشبنیان شرکت هستند.
وی با بیان اینکه بزرگترین چالش صنعت آلومینا، واردات است، تصریح کرد: چین رتبه اول را در تولید و صادرات دارد و با وجود قدرت رقابتی کالاهای چینی، با پیگیریهای از دولت و مجلس و با اعمال محدودیتهایی برای واردات و تخصیص ارز، ارائه فاکتور الکترونیکی الزامی شد.
عضو هیات مدیره کسرا اعلام کرد: با وجود رتبه اعتباری A+، اولین اوراق مرابحه بدون ضامن را منتشر کردیم. همچنین اولین اوراق صکوک نوآوری دانشبنیان را توسط این شرکت منتشر و مجوز انتشار این مدل اوراق برای شرکت مادر را نیز اخذ کردیم.
فارسی با اشاره به اینکه طرح توسعه افزایش تولید در شرکت آلومینیوم پارس اکسید کسرا انجام شده است، گفت: شرکت پارس آلومینا کسرا بهصورت مشروط در فرابورس پذیرش شده است. تأمین مالی پروژه تولید تبولار آلومینا این پروژه که پیشرفت ۷۰ درصدی داشته، محل اختلاف برای عرضه این شرکت است.
عضو هیات مدیره کسرا بیان کرد: شرکت جایگاه ویژهای در صنعت دارد و ارزش بازار شرکت در تاریخ 29 اسفندماه 1402 به میزان ۲۷۰۰ میلیارد تومان بوده و شرکت توانست ارزش بازار خود را در بازار سرمایه حفظ کند.
فارسی گفت: سیاستها و برنامههای شرکت در بخش فروش به صورت اعتباری، عرضه کلیه محصولات در بورس کالا و جذب و جلب بیشتر مشتریان بوده است.
در ادامه این مجمع، علیرضا مهرآبادی مدیرعامل هلدینگ دانشبنیان سرامیکهای صنعتی اردکان اظهار کرد: سند کارخانه شرکت سرامیکهای صنعتی اردکان به طور کامل آزاد شده و همچنین تلاش شد تا بخش عمده سهام آقای نظارات که بابت وامهای مختلف شرکت در ترهین بوده است نیز آزاد شود.
وی افزود: هیچ گونه سندی در هلدینگ دانش بنیان سرامیکهای صنعتی اردکان در رهن نیست و با تلاش هلدینگ، سند تک برگ شرکت دیباسرام از بانک ملت نیز دریافت شد.
مهرآبادی ادامه داد: مشکل حقوقی شرکت پارس اکسید در شهرک محمودآباد به صورت کامل رفع شده است و بابت زمین شهرکهای صنعتی نیز دیگر مشکلی وجود ندارد.
وی با اشاره به بزرگترین چالش در صنعت آلومینا بال خاطرنشان کرد: کشور چین، به عنوان بزرگترین تولیدکننده، صادرکننده، مصرف کننده در بازار حاضر است.
مهرآبادی توضیح داد: مجموعه اردکان بزرگترین رقبای خود را بازرگانانی میبیند که از نظر رقابت قیمتی از ما جلو هستند. گاما آلومینا را از بورس کالا تهیه میکنیم و در شرکت پارس اکسید به آلفاآلومینا تبدیل میشود.
مدیرعامل «کسرا» ادامه داد: تنها رویکرد ما به عنوان یک شرکت دانش بنیان با حمایت ویژه دولت و مجلس این است که توانستیم هرگونه ثبت سفارش وارداتی در این حوزه را محدود کنیم. در خصوص تخصیص ارز به واردکننده اقدامات خوبی انجام شد. مسیر پیچیدهای بود، اما شرکت، یک شرکت بورسی است و شفافیت شرکتهای بورسی با شرکتهای بازرگانی بسیار متفاوت است و لذا این دو رقابت بسیار سخت است.
وی افزود: در سال گذشته ضمن حفظ سهم بازار جلسات زیادی با سایر گلوله سازان و رقبا داشتیم و بازار سنتی گلولهها را در مسیر بورس کالا هدایت کردیم. این امر را دنبال خواهیم کرد تا کلیه محصولات را از بورس کالا در سال جاری تامین کنیم.
براساس این گزارش، در پایان این مجمع پس از تصویب صورتهای مالی منتهی به 29 اسفندماه 1402 توسط حاضران در جلسه، پاداش اعضای هیات مدیره به میزان سه درصد سود تقسیمی تصویب شد.
در انتهای این مجمع رونامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت برای سال 1403 انتخاب شد.
ارسال نظر