به احتمال زیاد تجربه ثبت نام در تلگرام یا گوگل را داشته‌اید و با درج کد امنیتی ارسال شده پیامکی در این سایت‌ها، مراحل احراز هویت و ثبت نام خود را تکمیل کرده‌اید. البته استفاده از کد احراز هویت پیامکی به همین جا ختم نمی‌شود. به عبارت دیگر، موقعیت‌های آنلاین زیادی پیش می‌آیند که در آن‌ها نیاز به ثبت کد تأیید OTP توسط کاربران وجود دارد. برای مثال ممکن است قصد تأیید یک تراکنش مالی را داشته باشید یا بخواهید به عنوان کاربر یک سایت خاص، خدمتی خاص را دریافت کنید. در تمام این موارد، ضرورت استفاده از احراز هویت پیامکی برای افزایش امنیت کاربران احساس می‌شود. اما احراز هویت پیامکی دقیقا چطور عمل می‌کند و استفاده از کدام پنل پیامکی برای احراز هویت پیامکی بهتر است؟ برای پاسخ به این سوالات مهم با ما همراه باشید.

نحوه عملکرد احراز هویت پیامکی

احراز هویت پیامکی، روند ساده‌ای دارد. پیش از این و در هنگام ثبت نام، کاربر شماره موبایل خود را ثبت کرده است. بنابراین، پس از ورود به سیستم، یک پیام متنی شامل کد احراز هویت دریافت می‌کند. تنها کاری که باید انجام شود، وارد کردن کد دریافت شده در وب سایت یا برنامه مورد نظر است تا دسترسی کاربر به سایت امکان‌پذیر شود. در واقع، با وارد کردن کد تأیید یکبار مصرف یا همان OTP، مالکیت سیم کارت خود را اثبات می‌کنید و با امنیت بیشتری وارد حساب کاربری خود می‌شوید. به‌علاوه، استفاده از این قابلیت، مشکلاتی را که در رابطه با فراموش کردن گذرواژه‌های ثابت به وجود می‌آید، به حداقل می‌رساند.

اصطلاحات رایج و هم خانواده با احراز هویت پیامکی

احراز هویت پیامکی را با نام‌های مختلف دیگری مانند اعتبارسنجی پیامکی، اعتبارسنجی موبایل و پیامک فعال سازی هم می‌شناسند. همچنین اگر با کلماتی مانند کپچای متنی، سرشماره خدماتی و کد فعال سازی خدماتی هم روبرو شدید، باید بدانید که منظور همان احراز هویت پیامکی یا OTP  است.

مزایای احراز هویت پیامکی

با استفاده از وب سرویس ارسال کد احراز هویت پیامکی، از مزایای زیر برخوردار می‌شوید:

امنیت بالا

کدهای OTP توسط الگوریتم‌ها ساخته می‌شوند و به‌عنوان رمز عبور یکبار مصرف، تنها یک نفر می‌تواند برای دسترسی به حساب کاربری از آن استفاده کند. بعد از دسترسی کاربر، کد ارسال شده منقضی می‌شود و عملا دیگر قابل استفاده نخواهد بود. بنابراین، میزان آسیب‌پذیری این کد، بسیار پایین است و نمی‌توان شبیه رمزهای ثابت، آن را حدس زد.

قیمت مناسب

برای تشخیص هویت کاربران، روش‌های دیگری مانند احراز هویت بیومتریک و توکن سخت‌افزاری هم وجود دارد. با‌این‌حال، احراز هویت پیامکی از تمام روش‌های دیگر ارزان‌تر و مقرون‌به‌صرفه تر است و شما می‌توانید با استفاده از این امکان، با کمترین هزینه ممکن از اطلاعات حساب کاربران در شرکت یا سازمان خود محافظت کنید.

پیاده سازی آسان

اما چگونه otp را فعال کنیم؟ برای راه اندازی سیستم otp باید افزونه پیامکی را روی پنل وردپرس نصب کنید و تنها کاری که کاربران انجام می‌دهند، ثبت شماره موبایل خواهد بود. به همین سادگی، از امکانات این سرویس برخوردار خواهید شد و کاربران پیامک‌های اعتبارسنجی را در مواقع لزوم، دریافت خواهند کرد.

دسترسی به مخاطبان زیاد

استفاده از احراز هویت پیامکی، مختص یک گروه یا رده سنی خاص نیست و تمام مخاطبان می‌توانند با ثبت شماره موبایل خود از آن بهره‌مند شوند. فرایند ساده این روش، در درازمدت باعث ارتباط بهتر با کاربران می‌شود و امکان ارتباط با دامنه گسترده‌ای از مخاطبان وجود دارد.

انتخاب بهترین پنل پیامکی برای وب سرویس احراز هویت پیامکی

اگر می‌خواهید در قالب یک کسب و کار موفق، حریمی امن برای اطلاعات شخصی کاربران خود ایجاد کنید و تجارب خرید و فعالیت آن‌ها را بهبود ببخشید، از وب سرویس احراز هویت پیامکی کمک بگیرید و برای این منظور، به یک پنل پیامکی قوی و باکیفیت فکر کنید که ارسال کد فعال سازی را با دقت بالا و در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام دهد. خوشبختانه تمام این ویژگی‌ها، در پنل‌های پیامکی مدیرپیامک به چشم می‌خورند و شما می‌توانید تعرفه‌های مختلف این پنل‌ها را در سایت https://modirpayamak.com/ ببینید و با توجه به بودجه خود، مناسبت‌ترین پنل پیامکی را انتخاب کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر، شماره 02191559000 با 30 خط ویژه از ساعت 9 صبح تا 5 عصر پاسخگوی شما خواهد بود. همچنین می‌توانید از طریق پنل کاربری و تیکت پشتیبانی، به صورت 24 ساعته با مشاورین ما در ارتباط باشید.