به گزارش اکونا پرس،

کرم گودرزی در نشستی خبری اظهار کرد: در پایان بهمن ماه سال 95 بالغ بر 11 و 6 دهم میلیارد مترمکعب انتقال گاز از منطقه 6 صورت گرفته که این رقم تا پایان بهمن ماه سال جاری به 14.1 میلیارد متر معکب رسیده است.

وی با بیان اینکه منطقه شش عملیات گاز وسیع ترین منطقه عملیات گاز کشور است، افزود: این میزان انتقال گاز با کمک سه هزار و 400 کیلومتر خط لوله انجام شده است.

مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز با اشاره به اینکه انتقال پاک، ایمن و بهره ور از اولویت‌های مهم منطقه شش عملیات گاز است، تصریح کرد: از ابتدای امسال بالغ بر 7 کیلومتر خط لوله معیوب تعویض شده است.

گودرزی با بیان اینکه مصرف کننده‌های صنعتی ما شامل چهار استان هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان و بخشی از استان یزد است، عنوان کرد: در استان هرمزگان در بخش صنعتی اقدام های بسیار خوبی برای انتقال گاز به پالایشگاه میعانات گازی خلیج فارس به عنوان یکی از پالایشگاه‌های ملی کشور صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه کارخانه صبا فولاد، نیروگاه ایسین و شهرک صنعتی بندرعباس از بخش‌های مصرف کننده صنعتی در استان هرمزگان است، خاطرنشان کرد: نیروگاه توانیر و مجموعه صنایع غرب بندرعباس نیز از دی ماه سال 95 از نعمت گاز برخوردار هستند.

مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز با بیان اینکه نیروگاه سمنگان سیرجان به عنوان یکی از مصرف کننده‌های عمده گاز منطقه شش است، افزود: نیروگاه شهید کاظمی گل گهر سیرجان در استان کرمان نیز از دیگر مصرف کننده‌های مهم منطقه 6 عملیات انتقال گاز است.

گودرزی با اشاره به اینکه نیروگاه سیکل ترکیبی ایرانشهر و نیروگاه زاهدان در مدار مصرف گاز منطقه 6 قرار گرفته‌اند و نیروگاه زاهدان روزانه 2.5 میلیون مترمکعب گاز مصرف می‌کند، بیان کرد: برای تامین گاز صنایع جنوب و جنوب شرق کشور از خط 7 از عسلویه به ایرانشهر تامین می‌شود.

وی با بیان اینکه در راستای خودکفایی و اقتصاد مقاومتی در سال جاری یک دستگاه توربین گازی با اعتبار 150 میلیون تومان خریداری و همچنین سیستم آتش نشانی با توان داخلی طراحی شد، اظهار کرد: شرکت ملی گاز ایران همپای سایر دستگاه‌ها در این طرح مهم همکاری خواهد کرد اما باید زیرساخت‌های لازم برای انتقال انرژی به این منطقه فراهم شود و در این چشم‌انداز توسعه‌ای از خط 7 انتقال گاز استفاده خواهد شد.

مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز‌ با اشاره به اینکه کمتر از 15 درصد از حجم انتقال گاز در حوزه مصارف خانگی و بیش از 85 درصد آن در بخش صنعت و پالایشگاه‌ها مصرف می‌شود، افزود: برخورداری از سه تاسیسات تقویت فشار گاز آب شیرین، تاسیسات تقویت فشار گاز تنگ نی، تاسیسات تقویت فشار گاز سیرجان از مهم‌ترین ظرفیت‌های منطقه شش عملیات انتقال گاز است.

گودرزی خاطرنشان کرد: در استان هرمزگان، سیستان و بلوچستان، جنوب استان کرمان چشم اندازه توسعه‌ای طراحی شده که تاسیس پنج مرکز بهره برداری، تاسیس تقویت فشار گاز و افزایش خطوط لوله با 11 هزار کیلومتر مربع از مهم ترین برنامه‌های توسعه‌ای این منطقه در سال 97 خواهد بود.

وی با بیان اینکه صنایع استان هرمزگان تشنه‌‌ گاز هستند و ما باید این انرژی پاک را در اختیارشان قرار دهیم، تصریح کرد: حفظ حریم لوله را بسیار مد نظر قرار داده‌ایم و امنیت، سلامت و آرامش مردم برای مان بسیار حیاتی است.

مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز با اشاره به اینکه سعی می‌کنیم سرمایه‌گذاران به هیچ عنوان در انتظار استعلامات قرار نگیرند و به سرعت پاسخ‌ها را ارائه خواهیم کرد، گفت: در سال جاری بیش از سه هزار کیلومتر نشت‌یابی خطوط لوله در منطقه شش انجام و خوشبختانه تا امروز حوادث منجر به انفجار در منطقه شش نداشته‌ایم.

گودرزی با بیان اینکه سعی کرده‌ایم در راستای اقتصادمقاومتی گام برداریم و کارها را با حداقل هزینه توسط نیروهای موجود انجام دهیم، اظهار کرد: منابع انسانی یک سرمایه ارزشمند و بدون جایگزین هستند، در کشور‌های پیشرفته نیز همین رویکرد دنبال می‌شود و ما با آموزش، ایجاد نشاط و شادی، به وجود آوردن فضای اداری سالم و توجه به رفاه پرسنل به دنبال بهبود فضای کاری هستیم.

وی در پایان در واکنش به سوال خبرنگاران مبنی بر ‌انجام مسئولیت های اجتماعی منطقه شش عملیات انتقال گاز ‌نسبت به روستاهای اطراف این مجموعه که در معرض آسیب‌های مختلفی قرار دارند، عنوان کرد: نهاد ما نهادی دولتی بوده و بودجه مشخصی برای فعالیت‌های این چنینی دارد، ضمن اینکه هر نهادی مسئول اجرای وظایفی مربوط به خود است، ما وظیفه آبادانی در قبال روستاها نداریم و بنده توان خود را روی وظایف و مسئولیت‌های اجرایی خود گذاشته‌ام.