به گزارش اکونا پرس،

در این بین از 5 شرکت ایسوس، ایسر، بنکیو، AOC و سامسونگ به ترتیب بیشترین سهم بازار و تولید را داشته اند.  این درحالی است که از رشد نمایشگرهای گیمینگ در سال 2017 بیش از 80 درصد بوده و عددی نزدیک به 2.5 میلیون نمایشگر گیمینگ با نرخ تازه سازی بالای 100 هرتز است و برآورد این رده در سال 2018 فروش بیش از 3.7 میلیون مانیتور در جهان خواهد بود.

صاحب نظران بازار نمایشگر بر این باورند که از سال 2010 نمایشگرهای LCD معمولی با کاهش تقاضا روبرو شد و شرکت های تولید کننده ناگزیر به سمت تولید محصولات گیمینگ سوق داده شدند. در این بین ایسوس توانسته در 5 سال اخیر بیشترین سهم بازار را به خود اختصاص دهد و به نوعی رهبری بازار را بدست گیرد. طراحی و فناوری های خاص ایسوس این روزها تقریباً در حال کپی شدن در برند های دیگر است و این سند اثباتی بر ایده گیری سایرین از فلسفه طراحی گیمینگ ایسوس است.

درخشش ایسوس در زمینه نمایشگرهای گیمینگ بی شک به خط تولید ویژه گیمینگ خود ROG  باز می گردد. به نقل از رسانه های معتبری چون Digitimes و Trendforce، ایسوس توانسته با ابتکار خاص خود، همواره نظر گیمرها را در خرید نمایشگرهای رده بالای خود به خود جلب کند.

موفقیت ایسوس در کنار کیفیت مثال زدنی محصولات خود ، بی شک مدیون ارتباط مستقیم سایر محصولات سبد کالای گیمینگ ROG با یکدیگر است. ویژگی های مشترک میان آنها همچون AuraSync، یا طراحی های همسان ROG از دلایل موفق ایسوس در عرصه های مختلف است.  ایسوس از سال 2010 در خط تولید گیمینگ خود محصولات جانبی گیمینگ را اضافه و در سال 2016 با کامل ترین سبد کالای تجهیزات گیمینگ توانست بار دیگر قدرت تیم خلاق طراح خود را به همه نشان دهد. در حال حاضر موفقیت های ایسوس در کسب عناوینی چون برند نخست گیمینگ در جهان، و تاییدیه هایی برای محصولات خود در جوامع معتبری مثل مجمع رسانه های سخت افزاری اروپا و جوایز احتصاصی طراحی، برند ایسوس و ROG را به عنوان یکی از خواستنی ترین برندهای گیمینگ در جهان تبدیل کرده است.