رییس کمیسیون اقتصادی مجلس:
عدم انطباق افزایش ۲۰درصدی حقوق با واقعیات تورمی جامعه
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: عددی که اکنون به عنوان ۲۰ درصد افزایش حقوق ارائه شده انطباقی با واقعیت تورمی جامعه ندارد، لذا نمایندگان پیشنهاداتی برای تغییر آن در صحن علنی مطرح کرده اند.
محمدرضا پور ابراهیمی داورانی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق درباره افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان دولت در سال 98 ، گفت: سال گذشته در کمیسیون تلفیق بودجه سال 97، افزایش حقوق ها به صورت پلکانیتصویب شد که براین اساس درصد افزایش حقوق هایی که پایین تر از یک رقمی بودند بیشتر شده و حقوق هایی که از یک میزانی بالاتر هستند کمتر افزایش می یافت.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، افزود: افزایش حقوق پلکانی امسال در کمیسیون تلفیق بودجه سال 98، رای نیاورد و مبنای افزایش ها این شد که 20 درصد به شکل یکسان به تمامی حقوق ها اضافه شود.
وی با بیان اینکه در زمان بررسی بودجه سال 98 در صحن علنی تعدادی از نمایندگان افزایش پلکانی حقوق ها را مطرح میکنند، ادامه داد: اگر افزایش حقوق پلکانی در سال 98 در صحن علنی مجلس تصویب شود در اعداد و ارقام بودجه تغییری صورت نمیگیرد که دولت بخواهد با آن مخالفت یا موافقت کند.
پورابراهیمی با اشاره به اینکه افزایش پلکانی حقوق ها از نظر ترکیب و نوع پرداخت تغییراتی ایجاد می کند به گونه ای که حقوق های کمتر افزایش بیشتری خواهند داشت، تاکید کرد: تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه ها مطرح کرده اند که افزایش پلکانی حقوق ها انگیزهها را برای ارتقا کاهش میدهد، ادامه مسیر را با مشکل مواجه می کند و در واقع با این اقدام درصد افزایش حقوق ها متناسب با زحمات نیست.
وی با تاکید بر اینکه تمام تلاش مجلس بر این است که میزان افزایش درصد حقوق ها را فارغ از اینکه پلکانی باشد یا خیر با صرفهجویی هزینهها در بخش های دیگر و افزایش درآمدهای جدید در صحن علنی جبران کند، افزود: عددی که اکنون به عنوان ۲۰ درصد افزایش حقوق ارائه شده انطباقی با واقعیت تورمی جامعه ندارد و میزان تورمی که در سال ۹۷ رخ داده بیش از آن چیزی است که در قالب افزایش حقوق و دستمزد می خواهد برای سال ۹۸ دیده شود.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه فارغ از بحث پلکانی و درصد افزایش حقوق های کمتر یا بیشتر از ۲میلیون تومان باید منابعی ایجاد شود تا درصد حقوق ها افزایش بیشتری یابد، تصریح کرد:از سوی دیگر باید کاهش هزینه ها در سرفصل های دیگر رخ دهد تا این کاهش هزینهها به جایگزینی پرداخت های تعهدی که در حوزه پرسنلی شکل میگیرد منجر شده و بخشی از کاهش قدرت خرید مردم در حوزه تورمی را جبران کند.
ارسال نظر