صندوق نوآوری پشتیبان هر مرحله از عمر شرکتهای دانشبنیان
مدیر توسعه اکوسیستم نوآوری صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ما وظیفه خود میدانیم که در هر مرحله از عمر شرکتهای دانشبنیان با حمایتهای مالی حساب شده و متناسب، فرایند تامین مالی را به گونهای پیش ببریم که منجر به توسعه اقتصاد دانشبنیان در سطح کشور شود.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر مصطفی بغدادی در رویداد بوت کمپ نوآوری ویژه منتخبین سیزدهمین دوره مسابقات ابتکارات و نوآوری دانشآموزی در یزد ضمن معرفی صندوق نوآوری و تشریح وظایف آن در زیستبوم نوآوری برای دانشآموزانی که در این دوره شرکت کرده بودند گفت: ما در صندوق نوآوری به این پیشبینی رسیدیم که کار نوآورانه نیاز به تامین مالی دارد یعنی اگر صاحب ایدهای بخواهد در این عرصه گام بردارد، صرف داشتن ایدههای نوآورانه کافی نیست بلکه باید جایی هم باشد که از او حمایت کند.
وی افزود: درباره کارآفرینی و نوآوری و فرایند کاری استارتآپها خیلی چیزها شنیدهایم که بسیاری از آنها افسانه است و در عمل مسیر سادهای نیست. همه دولتها، حاکمیتها و اقتصادهای قوی در دنیا موظف هستند که نهادهایی را برای کمک به شهروندان صاحب ایده ایجاد کنند.
بغدادی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: کارهایی که شما دانشآموزان در طول دوره انجام دادید به شما کمک میکند از این نکته که یک کشور چطور میتواند در نوآوری رشد کند و در مسیر نوآوری اقتصاد گام بردارد درکی داشته باشید.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری با تاکید بر اینکه کارویژه مهم اقتصاد مبتنی بر نوآوری نشان دادن مسیرهای آسانتر برای رسیدن به توسعه است، ادامه داد: یک کشور باید به ایدههای نوآورانه اهمیت دهد؛ از اینرو یکی از شاهراههای اصلی رشد و توسعه کشور توسعه نوآوری است که میتواند دستاوردهای بزرگتر را از راههای سهلتر و کمهزینهتر طی کند.
وی تاکید کرد: پس شما اینجا هستید که یاد بگیرید به عنوان کارآفرین به چه شکل میتوانید در این مسیر گام بردارید تا اقتصاد نوآوری سرعت گیرد.
بغدادی اظهار کرد: یک کسب و کار در فرایند عمر خود، از زمانی که ایده میدهد تا وقتی که به موفقیت میرسد، در این مسیر کل وقایع را باید طی کند. شاید یکی از سختترین قسمتها در همان آغاز کار نقطهای است که در ادبیات تخصصی نوآوری «دره مرگ» نامیده میشود، یعنی جایی است که افراد صاحب ایده با شکست مواجه میشوند.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق خاطرنشان کرد: اینجاست که نقش نهادی همچون صندوق نوآوری و شکوفایی اهمیت مییابد، چرا که ما وظیفه خود میدانیم که در هر مرحله از عمر شرکتهای دانشبنیان با حمایتهای مالی حساب شده و متناسب، فرایند تامین مالی را به گونهای پیش ببریم که منجر به توسعه اقتصاد دانشبنیان در سطح کشور شود.
ارسال نظر