رونمایی از یک سال فعالیت شرکت ملی حفاری در آستانه هفته دولت
موسوی: افقهای جدیدی پیش روی صنعت حفاری است
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه افق های جدیدی پیش روی صنعت حفاری قرار دارد، از تحقق حفاری و تکمیل ۴۱ حلقه چاه نفت و گاز، ۲۳۰۰ عملیات خدمات فنی و مهندسی به چاه ها و اجرایی شدن قرارداد پروژه های جدید همسو با پاسخگویی مناسب به مسئولیت های اجتماعی در چهار ماه نخست سال جاری از سوی این شرکت خبر داد.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، سید عبداله موسوی در تشریح عملکرد مجموعه مدیریت های شرکت ملی حفاری در بخش های عملیات حفاری، خدمات یکپارچه فنی و مهندسی، خدمات، بازاریابی، ورود به پروژه های میدان محور و همکاری و همیاری مستمر با ستاد بحران استان خوزستان در موضوع سیلاب اوایل امسال، گفت: محقق شدن این برنامه ها حاصل همدلی، انسجام و تلاش بی وقفه مجموعه مدیران و کارکنان سختکوش این سازمان است.
وی افزود: در بخش عملیات حفاری در این مدت متخصصان شرکت ملی حفاری موفق به حفر و تکمیل ۴۱ حلقه چاه های نفت و گاز و نزدیک به ۵۱ هزار متر حفاری در مناطق نفتخیز خشکی و دریایی کشور شدند که از این تعداد چاه ۱۷ حلقه توسعه ای / توصیفی و ۲۴ حلقه تعمیری تکمیلی بوده است که در گستره عملیاتی شرکت های ملی مناطق نفتخیز جنوب، نفت مناطق مرکزی، نفت فلات قاره، مهندسی و توسعه نفت و در قالب پروژه ای به ثمر نشست.
موسوی اجرای ۲۳۰۰ مورد خدمات یکپارچه صنعت حفاری به شرکت های نفتی از سوی۲ مدیریت خدمات فنی و خدمات ویژه حفاری را از فعالیت های شرکت در این دوره عنوان و اظهار کرد: بیش از ۲۰ عملیات با تعاریف تخصصی خاص در حوزه خدمات جانبی حفاری انجام می شود.
وی افزود: اگرچه این حجم از عملیات قابل توجه است، اما ظرفیت های شرکت در این بخش بسیار بالاست و لذا رایزنی با شرکت های زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران و همچنین بخش خصوصی با جدیت دنبال شده و نتایج خوبی نیز در پی داشته است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه ارائه عملیات حفاری چاه ها به موازات خدمات یکپارچه فنی از ویژگی های منحصر بفرد این شرکت است، گفت: در این ارتباط روزآمدی تجهیزات و آموزش نیروها با فناوری های جدید، استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت با تکیه بر توانمندی های داخلی در عرصه ساخت قطعات و تجهیزات کاربردی و همکاری با شرکت های بهره بردار نفتی و حفاری بخش خصوصی در دستور کار قرار دارد.
اجرای پروژه های کلید در دست و ورود به پروژه های جدید میدان محور
وی با اشاره به برنامه های توسعه ای شرکت ملی نفت ایران در راستای حفظ، نگهداشت و افزایش تولید، در خصوص شتاب بخشیدن به اجرای پروژه های کلید در دست و ورود به پروژه های جدید میدان محور توضیح داد: در چهار ماه امسال پروژه حفاری هفت حلقه چاه در میدان نفتی آذر در استان ایلام در غرب کشور که از سوی شرکت نفت مناطق مرکزی به ملی حفاری واگذار شده بود به اتمام رسید و متعاقب آن حفاری پنج حلقه چاه در میدان نفتی نفت شهر در استان کرمانشاه از سوی آن شرکت از طریق مناقصه به شرکت ملی حفاری محول و هم اینک عملیات حفاری این چاه ها وارد فاز اجرایی شده است.
وی افزود: در حالی که حفاری ۳+۲۰ حلقه چاه در میدان نفتی آزادگان جنوبی با حفر و تکمیل چاه ها و واگذاری آن به شرکت متن به عنوان مجری طرح توسعه این میدان صورت پذیرفته و تنها مراحل تکمیل نهایی یک حلقه چاه در دست اجراست، عملیات حفاری ۱۰ حلقه چاه جدید نیز در سال جاری اجرایی می شود.
موسوی تاکید کرد: پروژه های حفاری ۲۲ حلقه چاه در فاز ۱۴ طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی با اتمام عملیات حفاری چاه ها و تکمیل و تحویل ۱۴ حلقه چاه به شرکت نفت و گاز پارس به نتیجه مورد نظر کارفرما رسید.
وی ادامه داد: اجرای پروژه حفاری و تعمیر ۳+۹ حلقه چاه در حوزه عملیات شرکت نفت و گاز اروندان، شروع مقدمات عملیات اجرایی حفاری هفت حلقه چاه در میدان نفتی گچساران در قالب قرارداد با شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در چارچوب طرح حفظ و نگهداشت و افزایش تولید و دنبال کردن اجرای حفاری ۶+۸ حلقه چاه اکتشافی که از سوی مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در قالب دو پروژه به این شرکت واگذار شده، به همراه حفاری چهار حلقه چاه با اختصاص چهار دستگاه حفاری سنگین خشکی از دیگر فعالیت های شرکت در بخش تحقق پروژه های EPDS به شمار می آید.
امضای توافقنامه های جدید و توسعه همکاری های دو جانبه علمی
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران به ضرورت رایزنی و بازایابی در این حوزه تاکید و تصریح کرد: انعقاد تفاهمنامه و توافقنامه همکاری با چند شرکت بخش خصوصی از جمله انرژی دانا و شرکت توسعه صنایع نفت و انرژی، مبادله توافقنامه با شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و دانشگاه صنعت نفت در بخش های زمین شناسی و همکاری های علمی آموزشی با دانشگاه آزاد اسلامی (خراسان رضوی) از دیگر اقدام های شرکت است که یا اجرایی شده و یا در شرف اجرا قرار دارد.
بومی سازی قطعات و تجهیزات صنعت حفاری
وی به قرارداد ساخت ۳۰۰ قطعه و تجهیزات کاربردی در صنعت حفاری با شماری از شرکت های سازنده و صنعتگران داخلی در راستای حمایت از ساخت داخل و در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: توفیق بومی سازی سامانه بالابری دستگاه حفاری شهید مدرس، طراحی و ساخت نمایشگر و هشدار دهنده جرثقیل های سنگین، طراحی و ساخت دومین مجموعه گرداننده فوقانی دستگاه های حفاری از موفقیت های این شرکت در سال جاری محسوب می شود.
اصلاح ساختار، فرآیند نگری و به کار گیری سیستم های نرم افزاری
موسوی طراحی و تهیه سامانه جامع دستمزد و مزایای کارکنان ارکان ثالث (HRM)، ارتقاء سیستم های نرم افزاری، فرآیند نگری، کاربست سیستم های نوین در اجرای قراردادها، تدوین منشور اجرایی در بخش های ساختاری، مالی، اداری و تشکیل کارگروه های تخصصی در موضوعات محتلف عملیاتی، فنی و ستادی را از جمله اقدام های این شرکت در سال گذشته برشمرد و افزود: در سال گذشته سعی شد تا توجه بیش از پیش به انضباط مالی، اداری، ایمنی، بهداشت و محیط زیست، بهینه سازی هزینه ها، ایجاد توازن میان درآمدها و هزینه ها، اصلاح ساختار و حذف سمت های مجازی، پیگیری رفع مشکلات کارکنان و ایجاد زمینه های افزایش انگیزش با محوریت توجه به خدمات رفاهی و فرهنگی در اولویت کارهای ستادی قرار گیرد.
وی متذکر شد: این اقدام ها با هدف رشد و تعالی شرکت و حفظ جایگاه سازمان در پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت کشور صورت گرفته است.
موسوی اضافه کرد: به موازات این امور، توجه ویژه به آموزش های تخصصی و عمومی منابع انسانی و افزایش سطح دانش فنی کارکنان در سطوح مختلف مورد تاکید بوده است.
مشارکت در مقابله با سیلاب و خدمات رسانی به سیل زدگان
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه فعالیت های صورت گرفته در ماه های اخیر براساس مطالعات جامع و حاصل خرد جمعی مدیران و مسئولان رده های مختلف سازمانی بوده است، افزود: یکی از مباحث مهم در سال جاری ایفای مسئولیت های اجتماعی شرکت در موضوع مقابله با بحران سیلاب و کاهش تبعات آن بوده که در نتیجه بارندگی های شدید اوایل تا اواسط فصل بهار امسال به وقوع پیوست .
وی افزود: در این زمینه شرکت ملی حفاری ایران حسب وظایف سازمانی و تاکید وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران بنا به اظهار نظر مقامات عالی استان و مدیریت ستاد بحران خوزستان در کنار سایر دستگاه های اجرایی و امدادی به نحو شایسته نسبت به بسیج امکانات و تجهیز و بهره گیری از متخصصان عملیاتی و پشتیبانی اقدام کرد.
وی اختصاص بیش از ۳۵۰ دستگاه کمپرسی، لودر، بلدوزر، گریدر، بیل مکانیکی، خودروهای کشنده سنگین و تریلر، آمبولانس و خودروهای سبک کمک دار و دستگاه های پمپاژ قوی، پمپ های رودخانه ای، استفاده از خدمات بالغ بر ۷۰۰ نفر از کارکنان بخش های عملیاتی، پشتیبانی و لجستیک، خدمات، مدیریت اچ اس ئی، فوریت های پزشکی، پایگاه مقاومت بسیج و سایر بخش ها را جهت ایجاد و تقویت سیل بندها، تخلیه روان آب ها، همیاری با ساکنان مناطق شهری و روستایی، تامین بخشی از نیازهای سیل زدگان در زمینه مواد غذایی و ایمن سازی اطراف دستگاه های حفاری را خلاصه ای از اقدام های به عمل آمده در راستای تحقق این مسئولیت ها تحت نظارت مستقیم مدیریت ارشد شرکت عنوان کرد.
ارسال نظر