بیست و هفتمین همایش ایمنی برق منطقه ای اصفهان برگزار شد
بیست و هفتمین همایش ایمنی برق منطقه ای اصفهان با هدف ارتقای سطح کیفی فعالیت ها، افزایش ایمنی فردی، تجهیزاتی و سازمانی در پستهای فوق توزیع و انتقال با حضور بیش از 500 نفراز مدیران، کارشناسان و کارکنان ایستگاههای فوق توزیع و انتقال در سالن همایش های نیروگاه اصفهان برگزار شد.
به نقل از پایگاه خبری توانیر در این همایش، مهندس رسول موسی رضایی مدیرعامل این شرکت با ارائه سخنانی گفت: مسئله ایمنی، سلامتی و حفظ دارایها که بالاترین و اصلی ترین دارایی سازمان نیز به حق نیروی انسانی است باید در رأس امور قرار گیرد.
مدیرعامل برق منطقه ای اصفهان افزود: همکاران باید تلاش کنند تنور ایمنی همیشه گرم بوده و ایمنی و رعایت اصول آن باید در زندگی همه افراد ساری و جاری باشد چراکه این مسئله بسیار مهم وقابل توجه است.
مهندس موسی رضایی ادامه داد: طی 2 سال گذشته ما خوشبختانه هیچگونه حادثه ای نداشته ایم و جای شکر دارد.
وی افزود: منشأ بسیاری از حوادث غرور بیجا، عدم توجه به دستورالعمل های ایمنی در صنعت برق بوده و با تحلیل حوادث گذشته در این همایش می توان به آموزش افراد پرداخت و از حوادث ناخواسته جلوگیری کرد.
موسی رضایی گفت: همکاران باید با استفاده از تجهیزات ایمنی و رعایت نکات ایمنی و همچنین خرید تجهیزات ایمنی با کیفیت خوب این مهم را سرلوحه کارخود قرار دهند.
در ادامه دکتر میرزایی معاون علمی قطب مهندسی بهداشت حرفه ای کشور با ارائه سخنانی در خصوص اهمیت جایگاه ایمنی در دین و کتاب آسمانی ما و همچنین در زندگی روزمره گفت: در قرآن مکررا در حفظ زندگی و جان افراد تأکید شده و با توجه به نکات کوچک می توان از بسیاری از حوادث در کار و حتی زندگی نیز جلوگیری کرد.
دکتر میرزایی افزود: حادثه موجب خسارتهای زیادی برای سازمانها می شود و با بررسی که توسط دانشمندان و فعالان این عرصه انجام شده 88 درصد از حوادث از خطای افراد و رفتار ناایمن انسان است 10 درصد ناشی از سایر عوامل و 2 درصد آن تقدیر الهی است.
معاون علمی قطب مهندسی بهداشت حرفه ای کشور با تحلیل آمار فوق گفت: انسان به تنهایی موجب بروز 90 درصد حوادث شده و دلیل اصلی آن هم فقدان دانش و به روز نشدن آموزش افراد است.
وی اذعان داشت: امروزه عقیده بر این است که ایمنی اولویت نیست بلکه ارزش است و باید در تمام فعالیت های روزمره با ایجاد بستر فرهنگ ایمنی از حوادث جلوگیری کرد.
دکتر میرزایی در پایان تأکید کرد: با توجه به محیط کار پرخطری که در صنعت برق وجود دارد. تنها خود افراد و در واقع نیروی انسانی است که باید مراقب خود باشد و در هنگام کار در محیط برقدار و پرخطر با رعایت اصول ایمنی از حادثه جلوگیری کند.
شایان ذکر است در این همایش تعداد 17مقاله توسط همکاران به دبیرخانه همایش ارسال شد که از بین آنها 2 مقاله به صورت سخنرانی و 3 مقاله به صورت پوستر ارائه شد همچنین یک ایستگاه انتقال و دو ایستگاه فوق توزیع به عنوان ایستگاههای برتر ایمنی معرفی شدند.
در پایان همایش نیز پس از اهدای لوح های تقدیر و جایزه به همکاران کارشناس، رئیس اداره، اپراتور و نگهبان نمونه ایمنی، ایستگاه های نمونه ایمنی ومقالات برتر در زمینه ایمنی در حوزه مدیریت دانش نیز با معرفی بیشترین دانش پذیرفته شده، بیشترین دانش ارائه شده، بالاترین مشارکت و برترین پیشنهاد از لحاظ ارزش افزوده از این همکاران نیز به نحو شایسته تقدیر شد و در پایان نیز جلسه پرسش و پاسخ با حضور مدیرعامل و معاونان و مدیران حوزه منابع انسانی برگزار و به سئوالات پاسخ داده شد
ارسال نظر