توجه حداکثری به ایمنی، محیط زیست و جامعه، شرط بقای صنعت نفت است
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: بهکارگیری دقیق ضوابط HSE و توجه حداکثری به ایمنی، محیط زیست و جامعه، شرط بقای صنعت نفت در هر منطقه نفتخیز است.
وی در این مراسم که مدیرکل محیط زیست استان خوزستان، رئیس بازرسی کار این استان و تنی چند از مدیران آموزش شرکت ملی نفت ایران نیز حضور داشتند، تحقق توسعه پایدار را به تحقق سه عنصر تاثیرگذار پیوند داد و اظهار کرد: این عناصر شامل ارزش افزوده اقتصادی، توجه به نیروی انسانی و جامعه پیرامونی و در نهایت محیط زیست است که هرسه مورد از دیرباز و همواره مورد توجه صنعت نفت بوده و در اولویت قرار داشته و دارد.
مهندس محمدی با اشاره به اهمیت افتتاح کارگاه آموزشی کار در ارتفاع در مرکز آموزش فنون، توضیح داد: در راستای کاهش ضریب حوادث، خاصه در موضوع کار در ارتفاع، نیاز به آموزش بهوضوح ملموس بود که با پیگیریهای به عمل آمده امروز شاهد بهرهبرداری از این کارگاه هستیم.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، همچنین به کارگاه و آزمایشگاه محیط زیست اشاره کرد و گفت: راهاندازی این کارگاه و آزمایشگاه نیز از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه باید بتوانیم آلایندههای شیمیایی و فیزیکی را به صورت مستمر و دقیق آنالیز کنیم و خوشبختانه امروز از ۱۳ تجهیز مرتبط به این بخش نیز بهرهبرداری شد.
راه اندازی دومین مرکز آموزش کار در ارتفاع شرکت ملی نفت ایران مناطق نفتخیز جنوب
در ادامه، معاون آموزش و بهبود منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران گفت: براساس آمار جهانی، وقوع حوادث مربوط به کار در ارتفاع اجتناب ناپذیر و بیشترین افرادی که دچار آسیب میشوند از میان کارکنان شاغل در ارتفاع هستند.
علی ستوده با بیان اینکه طبق استانداردهای بینالمللی هر فردی که در این قبیل مشاغل فعالیت میکند باید آموزش کارکردن در شرایط ارتفاع را طی کند، افزود: راه اندازی کارگاه کار در ارتفاع در مجتمع آموزش فنون به همت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، اقدامی اثربخش و بسیار مثبت است.
وی اظهار کرد: توجه به محیط زیست نیز امروزه جزء مطالبات جهانی است و یکی از موضوعات کلیدی در بخش مسئولیتهای اجتماعی، محیط زیست است که شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در این زمینه اقدامات قابل توجهی داشته و کارگاه آموزشی کارگاه و آزمایشگاه محیط زیست نیز در نوع خود با اهمیت تلقی میشود.
ستوده مجتمع آموزش فنون اهواز را از شمار مهمترین مراکز آموزشی شرکت ملی نفت ایران و صنعت نفت برشمرد و گفت: این مجتمع به لحاظ برخورداری از فضای مناسب، نیروی انسانی کارآزموده، تجهیزات، کارگاهها و آزمایشگاهها در سطح شرکت ملی نفت ایران جایگاه برجستهای دارد و تمرکز ما بر این است تا در دورههای آموزشی شرکت ملی نفت ایران در این مجتمع فنون اهواز برگزار شود.
در این مراسم مهندس صفیخانی سرپرست مجتمع آموزش فنون اهواز نیز گزارشی از روند اجرای طرحهای کارگاه کار در ارتفاع و آزمایشگاه محیط زیست ارائه داد و گفت: این طرحها در زمان کوتاه و بهرهگیری از امکانات موجود در مناطق نفتخیز جنوب و همکاری مدیریتهای ترابری، مهندسی و ساختمان، شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون و کارگاه مرکزی ناحیه صنعتی کارون انجام شد که جا دارد از همکاری همه این عزیزان قدردانی نمایم.
ارسال نظر