مهندس علیرضا دانشی:
مناطق نفتخیز جنوب میتواند مرکز صدور خدمات فنی و مهندسی صنعت نفت باشد
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: این شرکت به دلیل تواناییها و ظرفیتهای بالای خود میتواند بهعنوان مرکزی برای صدور خدمات فنی و مهندسی شناخته شود.
به نقل از پایگاه خبری نفتخیز، مهندس علیرضا دانشی در نشست روز یکشنبه (۱۶ آبانماه ۱۴۰۰) که با حضور دکتر رضا دهقان معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت در امور توسعه و مهندسی برگزار شد، گفت: صدور خدمات فنی و مهندسی یکی از نیازها و الزامات کنونی کشور محسوب میشود و مجموعههای مختلف باید با استفاده بهینه از منابع و بهرهگیری حداکثری از داشتهها و ظرفیتهای خود، در جهت درآمدزایی و توسعه اقتصادی گام بردارند.
مهندس دانشی افزود: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به لحاظ فکری، ابزاری و ساخت کالا، پتانسیل و پیشینه توانمندی دارد و در دولت و فضای فعلی میتواند با صدور خدمات فنی و مهندسی حتی در شرایط تحریمی موفق عمل کند.
وی با اشاره به موفقیت شرکتهایی که پا در این عرصه گذاشتهاند، بیان داشت: ورود به این حوزه علاوه بر تحرک و نشاط سازمانی در صنعت نفت و فعال نمودن چرخه اقتصادی، تولید ثروت را به دنبال خواهد داشت.
مهندس دانشی ادامه داد: در ۴۰ سال اخیر توانستهایم با بومیسازی کالاهای مختلف سهم عظیمی از نیازهای صنعت را مرتفع کنیم اما مصارف این کالاها محدود به برخی صنایع داخلی است و برای جلوگیری از توقف تولید آنها باید به دنبال بازارهای بینالمللی بود.
وی تصریح کرد: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در حوزه مهندسی، طراحی، خدمات مربوط به حفاری و تأسیسات و خصوصاً در بخش تعمیرات در منطقه سرآمد است و میتواند مرکز صدور خدمات فنی و مهندسی صنعت نفت محسوب شود.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب رشد و پیشرفت را در گرو ارتباطات دانست و گفت: باید ارتباطات خود را با بازارهای بینالمللی و منطقهای به نحو موثر و مطلوب گسترش دهیم و از سیالیت علم و توان کارشناسی بهره ببریم.
وی در پایان گفت: مطالعات خوبی در مورد کشورهای حاشیهای انجام شده و برای صدور خدمات فنی و مهندسی آمادگی اولیه ایجاد شده است.
شایان ذکر است در این نشست که با حضور برخی از مدیران ارشد شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و هیئت همراه معاون شرکت ملی نفت در امور توسعه و مهندسی برگزار شد، چالشهای موجود برخی پروژههای مربوط به طرحهای نگهداشت و افزایش تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و جمعآوری گازهای همراه بررسی و بر تسریع و رفع موانع آنها تأکید شد.
ارسال نظر