با حضور مدیران و روسای سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت:
برگزاری اولین نشست تخصصی چالش های حوزه بهداشت و درمان شرکت نفت مناطق مرکزی ایران
اولین نشست تخصصی چالش های حوزه بهداشت و درمان شرکت نفت مرکزی ایران و شرکت های تابعه این شرکت به میزبانی بهره برداری نفت و گاز غرب در کرمانشاه برگزار شد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران؛ در این نشست که با حضور مهندس علی رضایی مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب، دکتر غلامرضا پیوندی معاون سلامت و بهداشت و ایمنی، بهداشت و محیط زیست(HSE) سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، دکتر جهانبخش کیانی رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت غرب کشور، دکتر رضا آقایانی رئیس دارو و درمان بهداشت و درمان صنعت نفت غرب کشور و جمعی از مدیران ارشد ستاد نفت مرکزی و شرکت های تابعه نفت و گاز غرب،شرق و زاگرس جنوبی حضور داشتند پیرامون مباحث موردنظر حوزه سلامت بحث و تبادل نظر شد.
در ابتدای این نشست علی رضایی مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب ضمن اشاره به اهمیت برگزاری این نشست به صورت دوره ای و منظم در شرکت های تابعه اظهار داشت: خوشبختانه با همت جهادی کارکنان در مجموعه شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و بویژه شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب با وجود شرایط جوی نامساعد توانستیم فراتر از تولید تکلیفی عمل کنیم و این کار جهادی نیازمند حمایت از کارکنان در حوزه های مختلف خصوصا در بحث سلامت و درمان برای همکاران و خانواده های آنان می باشد.
غلامرضا پیوندی معاون سلامت و (HSE) سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت نیز در این نشست با اشاره بر لزوم ارتقا و توسعه سلامت کار و همچنین رفع چالش های موجود در این حوزه در صنعت نفت گفت: به دلیل پراکندگی و موقعیت جغرافیایی در ارائه خدمات و جمعیت تحت پوشش، شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و شرکت های تابعه نیازمند توجه بیشتر می باشد و این سازمان آمادگی تعامل بیشتر با این شرکت را دارد.
وی افزود: برگزاری نشست های تخصصی به صورت دوره ای، منظم و با حضور مسئولین بهداشت و درمان صنعت نفت می تواند زمینه درک متقابل، هم افزایی و رفع چالش های مناطق عملیاتی را فراهم آورد و نتایج ملموسی در کیفیت درمان همکاران خصوصا در مناطق عملیاتی تابعه را فراهم آورد و گام مهمی نیز در ایجاد انگیزه برای کارکنان می باشد.
پیوندی تصریح کرد: آموزش کادر درمان در مناطق عملیاتی با توجه به ویژگی های خاص مناطق عملیاتی تابعه، عدم انجام شناسنامه بهداشتی و درمانی همکاران در مناطق عملیاتی به صورت ادواری و متمرکز، پوشش بهداشت عمومی و بهداشت محیط در مناطق عملیاتی، عدم وجود ساختار سازمانی بهداشت صنعتی در مناطق عملیاتی و ...از مهمترین چالش های این شرکت در حوزه بهداشت و درمان می باشد.
در ادامه، علی سلمانی پور سرپرست مدیریت منابع انسانی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران نیز با تقدیر از میزبانی نفت و گاز غرب و همچنین اقدامات انجام گرفته در حوزه منابع انسانی و (HSE) از عزم جدی این مدیریت برای رفع چالش های حوزه بهداشت و درمان و سلامت همکاران بویژه در مناطق عملیاتی خبر داد و گفت: با تاکید و توجه مهندس حیدری مدیر عامل نفت مناطق مرکزی ایران جلسات مدیران منابع انسانی به صورت دوره ای در شرکت های تابعه برگزار خواهد شد و با تعامل بهتر و بیشتر زمینه رفع چالش های منابع انسانی فراهم گردد.
وی همچنین به تشریح اهداف و برنامه های حوزه منابع انسانی از چنین جلساتی پرداخت و رویکرد حل مسئله و شناسایی چالشهای مهم و تاثیرگذار در سطح رضایت مندی کارکنان و خانواده هایشان را مهم و تاثیرگذار عنوان کرد.
علیرضا قاسمی نژاد رئیس HSE نفت مناطق مرکزی ایران تلاش در حل مشکلات مرتبط با حوزه بهداشت و درمان صنعت نفت با تشریک مساعی و برگزاری جلسات تعاملی و مستقیم با مسئولین بهداشت و درمان را راهکار عملی حل مسایل این حوزه عنوان و خاطر نشان کرد شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در گستره 10 استان نیازمند توجه بیشتری در بحث بهداشت و درمان است.
قاسمی نژاد با اشاره به اینکه حوزه بهداشت و درمان ارتباط مستقیمی با تولید در مناطق عملیاتی دارد بر رفع چالش های حوزه بهداشت و درمان خصوصا در مناطق عملیاتی تاکید نمود.
همچنین امیر عبدالرحمانی سرپرست منابع انسانی نفت و گاز غرب ضمن تشریح مشکلات و چالشهای عمده در حوزه بهداشت ودرمان با ارائه آمار و اطلاعات و گزارشی از وضعیت بهداشت و درمان غرب خواستار بررسی و ارائه راهکار عملی در حل مشکلات این حوزه به صورت تعاملی شد.
جهانبخش کیانی رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت غرب کشور نیز با بیان اینکه این سازمان در گستره 4 استان کرمانشاه، کردستان، همدان و ایلام 14 هزار نفر را تحت پوشش خود قرار دارد، بر ارائه بهترین خدمات در حوزه بهداشت و درمان تاکید نمود.
وی در ادامه به ارائه گزارشی از عملکرد بهداشت و درمان صنعت نفت غرب کشور پرداخت و گفت: با تلاش همکاران این مجموعه مواردی نظیر راه ندازی کلینیک های تخصصی، راه اندازی تجهیزات و دستگاههای جدید در این مرکز، ایجاد تعامل و ارتباط مستمر با شرکت های تابعه در غرب کشور انجام گردید و البته چالش هایی نیز در خصوص اختصاص نیروی انسانی متخصص حوزه بهداشت و درمان در مناطق عملیاتی، به روز رسانی تجهیزات و دارو در مناطق عملیاتی، کمبود فضای فیزیکی از مهمترین چالش های بهداشت و درمان صنعت نفت غرب به شمار می رود.
ارسال نظر