به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط‌عمومی بیمه تعاون، فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی در پیامی به مناسبت فرارسیدن روز بیمه، اظهار داشت: صنعت بیمه با طراحی و ارائه محصولات و خدمات نوآورانه برای واکنش سریع به رویدادهای فردی و گروهی در هنگام بروز زیان‌های مالی، واگذاری و توزیع ریسک فعالیت‌ها، حفاظت از سرمایه‌ها، مشارکت در سیاست‌های اجتماعی، حفظ و تقویت زنجیره تولید، تزریق سرمایه به اقتصاد ملی، حمایت از ایجاد زیربناهای کشور، تسهیل ابداع و ابتکار و تسهیل تأمین مالی، نقشی بی‌بدیل در حمایت از اقشار جامعه، فعالان اقتصادی، کسب و کارها و اقتصاد کشور ایفا می‌نماید.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه در این صنعت باید شرایطی ایجاد شود که بیمه در ذهن مردم به عنوان یک پناهگاه امن و پشتیبان نهادینه گردد، افزود: پوشش بیمه‌ای تمامی ریسک‌های موجود در کشور در شرایط تحریم‌های سخت دشمنان، طراحی «بیمه‌نامه تعطیلی کسب‌وکار به دلیل اپیدمی و پاندمی» برای حمایت از کسب‌وکارها در شرایط کرونا و همچنین ارائه خدمات بیمه‌ای در حوادث طبیعی سال‌های اخیر از جمله موارد نقش‌آفرینی مطلوب صنعت بیمه در کشور است.

توجه ویژه وزیر امور اقتصادی و دارایی به «بیمه‌نامه تعطیلی کسب‌وکار به دلیل اپیدمی و پاندمی» که از سوی بیمه تعاون به صورت انحصاری ارائه شده است، نشانگر اعمیت طراحی محصولاتی نوین در صنعت بیمه برای حمایت هرچه بیشتر از صنایع و کسب‌وکارها و کاهش ریسک‌های فعالیت‌های اقتصادی است.

با شیوع کووید-19 بسیاری از مشاغل و کسب‌وکارها دچار توقف شده و حتی بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی با تعطیلی موقت یا دائمی مواجه شده‌اند. متأسفانه ایران از جمله کشورهایی است که نرخ بالایی در ابتلای موارد جدید به این ویروس دارد و به همین دلیل نیز در دوره‌های مختلف توقف‌هایی در فعالیت برخی رسته‌های شغلی صورت گرفته است تا شیوع بیماری کاسته شود که این موضوع، منجر به بروز مشکلات اقتصادی برای بنگاه‌های اقتصادی شده است.

به همین دلیل، بیمه تعاون با طراحی محصولی با نام «بیمه توقف کسب‌وکار ناشی از اپیدمی» اقدام به بیمه کسب‌وکارها در شرایط بروز اپیدمی به‌ویژه ویروس کرونا کرده است که «واکسن اقتصادی کووید-19» نیز نامیده می‌شود.

حق بیمه پرداختی مشاغل در این طرح بین دو میلیون و یکصدهزار ریال تا 108 میلیون ریال (210 هزار تومان تا 10 میلیون و هشتصد هزار تومان) در سال است. پوشش بیمه‌ای این محصول برای کسب‌وکارها به ازای هر روز تعطیلی پنج میلیون ریال تا 120 میلیون ریال و برای حداکثر 60 روز است. به عنوان مثال یک نانوایی می‌تواند با پرداخت حق بیمه دو میلیون و یکصدهزار ریالی، تا 300 میلیون ریال خسارت یا با پرداخت حق بیمه شش میلیون و سیصدهزار ریالی تا 900 میلیون ریال در سال خسارت دریافت کند. در این زمینه موضوع حائز اهمیت آن است که پرداخت خسارت به کسب‌وکارهایی صورت می‌گیرد که تعطیلی طبق دستورالعمل‌های مقامات دولتی صورت گرفته باشد. البته این محصول بیمه‌ای نه تنها برای بیماری همه‌گیر کووید-19 بلکه برای سایر بیماری‌های همه‌گیر که منجر به تعطیلی و توقف کسب‌وکار می‌شود نیز کاربرد دارد.

طی حدود سه ماه گذشته، صنوف مختلف در سراسر کشور استقبال قابل توجهی در زمینه این بیمه داشته‌اند و آن را حامی کسب‌وکارها در شرایط بروز مشکلات اقتصادی ناشی از کرونا قلمداد می‌کنند.