اقبال سرمایه گذاران به زرد زیبنده
قیمت نفت در آخرین روز معاملاتی هفته با روند کاهشی همراه شد قیمت طلا نیز با افزایش ۰.۰۴ درصدی به هر اونس یک هزار و ۲۸۷ دلار رسید.
نگرانی سرمایه گذاران از روند رشد اقتصاد در جهان و هم چنین تعطیلی دولت ترامپ موجب شد قیمت نفت در آخرین روز معاملاتی هفته در کانال منفی قرار بگیرد.
این در حالی است که، امیدواری به بهبود روابط بین چین و آمریکا هفته گذشته کاری را برای بازار نفت، به هفته پر رونقی تبدیل کرده بود اما نگرانی ها در روز جمعه، سرمایه گذاران را از معامله بر روی نفت عقب کشاند.
این روند موجب شد، قیمت نفت برنت دریای شمال با کاهش ۱.۸ درصدی به هر بشکه ۶۰ دلار و ۵۵ سنت برسد.
قیمت نفت وست تگزاس نیز با کاهش ۱.۶ درصدی هر بشکه ۵۱ دلار و ۷۰ سنت معامله شد.
قیمت طلا نیز با افزایش ۰.۰۴ درصدی به هر اونس یک هزار و ۲۸۷ دلار رسید.
گروه گلدمن ساکس در تحلیلی جدید، پیش بینی های خوشبینانه ای در خصوص طلا اعلام داشت.
تحلیلگران بانکی در نیویورک به رهبری جفری کری پیش بینی خود را برای قیمت طلا اعلام داشته و معتقدند که طی ۱۲ ماه آینده قیمت این فلز گرانبها به یک هزار و ۴۲۵ دلار در هر اونس افزایش مییابد، قیمتی که در بیش از پنج سال گذشته بی سابقه بوده است.
به گفته این تحلیلگران، افزایش تنشهای ژئوپلیتیک باعث خرید بیشتر بانک های مرکزی شده است، در حالی که ترس از یک رکود به تقویت تقاضا از طرف سرمایه گذارانی که به دنبال «سرمایه های تدافعی» بوده اند، کمک کرده و این به نفع طلا است.
حتی سرمایه های مبادله شده با شمش طلا هم افزایش یافته و به بالاترین حد از ماه می رسیده است.
در بازار فلزات اساسی، قیمت آلومینیوم به هر تن یک هزار و ۸۵۰ دلار رسید . مس لندن نیز معادل هر تن ۵ هزار و ۹۵۷ دلار مبادله شد. هر تن سرب یک هزار و ۹۹۴ دلار و هر تن نیکل ۱۱ هزار و ۴۶۲ دلار معامله شد. قیمت قلع نیز به هر تن ۲۰ هزار و ۲۸۵ دلار رسید و هر تن روی دو هزار و ۵۶۱ دلار مبادله شد.
ارسال نظر