مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی و تسویه وجوه اوراق بهادار با اعلام خبر راه اندازی پروژه سامانه سجام از اول خرداد ماه امسال، در خصوص اثرات درآمدی بهره برداری از این طرح و آخرین وضعیت سودآوری شرکت توضیح داد.

بر اساس گزارش اکوناپرس، حسین فهیمی، مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی و تسویه وجوه اوراق بهادار مدت اجرای پروژه سجام را یک سال عنوان کرد و گفت: بهای تمام شده این پروژه 100 میلیارد ریال محاسبه می شود. علاوه بر این، ظرفیت اسمی  آن 70 میلیون و ظرفیت عملی یک میلیون برآورد می شود.

فهیمی تاکید کرد: پیش بینی می شود با راه اندازی سامانه سجام درآمد حاصل از اجرای قرارداد مذکور جایگاه قابل ملاحظه ای در ترکیب درآمدی شرکت داشته باشد.

وی به پیش بینی افزایش درآمدهای عملیاتی سال 97 اشاره کرد و گفت: برآورد افزایش درآمدهای عملیاتی سال جاری از مبلغ 358.098 میلیون ریال به مبلغ 511.938 میلیون ریال مربوط به به کارمزد راه اندازی سامانه سجام مندرج در سرفصل کارمزد خدمات امور سهام و اوراق است. به طوریکه پیش بینی می شود مبلغ 100 میلیارد ریال درآمد حاصل از ثبت اطلاعات یک میلیون سهامدار طی سال جاری پس از موافقت سازمان بورس محقق شود.

علاوه بر این، به منظور تداوم درآمد با توجه به ماهیت درآمد که ثبت اطلاعات در یک مرحله جهت هر فعال بازار است، پیش بینی می شود درآمد از این محل در سال های آتی کمتر از سال جاری باشد.

این مقام مسئول اثرات مخارج سرمایه ای سامانه سجام در درآمدهای غیرعملیاتی را مبلغ 17.200 میلیون ریال کاهش و جهت هزینه استهلاک مبلغ 28.600 میلیون ریال افزایش عملکرد سال مالی 97 برآورد شده است.

مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی و تسویه وجوه اوراق بهادار در خصوص افزایش درآمدهای غیر عملیاتی در دوره عملکرد سال مالی 96 ابراز داشت: این امر متاثر از افزایش نرخ سود سپرده های بانکی از 15 به 20 درصد اتفاق افتاده است.