افتخار آفرینی بانوان در فستیوال جهانی GK در قاب تقدیر ماندگار شد
طی مراسمی از بانوان افتخار آفرین صنعت زیبایی در مسابقات جهانیGK تجلیل و تقدیر به عمل آمد.
به نقل از خبرنگار ما، فستیوال GK یکی از رویدادهای بزرگ و مهم بینالمللی در رشته زیبایی است که 36 بانوی منتخب رشتههای آرایشگری از سرتاسر جغرافیایی ایران، توانستند در مصاف با رقبای مدعی علاوه بر کسب کاپ نقره تیمی و در رشته های انفرادی نیز به مدال های طلا و نقره دست یابند. هدایت و راهبری این تیم حرفه ای توسط پیشکسوتان این صنعت آکادمی بین المللی ایران مستر و آکادمی بین المللی بخشی انجام شد.
بنفشه زارعی مدیر اجرایی تیم ایران در فستیوالGK، با اشاره به اینکه چالش های بسیاری در راه رسیدن به موفقیت های حاصله وجود داشت و همواره برای بانوان وجود دارد، گفت: بسیار مهم و ضروری بود که برگزیدهگان اعزامی به این سری از مسابقات افرادی چالش پذیر، دارای روحیه کار تیمی و سختکوش باشند. چرا که پذیرش چالشهای هر کاری، منجر به آشنایی انسان با بخشی از وجود خود میشود که تا قبل از آن شناختی نداشته است.
وی با اشاره به اینکه این فستیوال با حضور ۱۲۰۰ شرکت کننده از ۲۸ کشور در رشتههای مختلف زیبایی از جمله شینیون، میکاپ، کوتاهی، رنگ و غیره برگزار شد، اظهار کرد: شهامت هنرمندان ما در رقابت با غولهای این صنعت از جمله روسیه، کانادا، قزاقستان و ترکمنستان که بسیاری از محدودیت های ما را ندارند، ستودنی و ارزشمند است. خواستن و غلبه بر تمام موانع، باعث شد بانوان هنرمند بسیار خوش بدرخشند.
زارع ضمن تحسین و تقدیر ویژه از نخستین بانوی شرکت کننده در این مسابقات، مسیر همواره شده را مرهون شجاعت و تلاش سرکار خانم حکیمه بخشی به عنوان اولین داور این مسابقات در سال 2017 دانست.
گوشه از تجربیات برخی از اعضا تیم ایران
خانم شقایق طاهری
مدرس و کارشناس تخصصی رشته کاربامواد که ۱۵ سال سابقه کاری دارند و در این سالها بیش از چندصد هنرجو را وارد بازرار کار کرده اند و به استقلال مالی زنان کمک کرده اند .اما حضور مدرسین و افراد حرفه ای را در مسابقات و رقابت های جهانی ضروری میداند تا بتوانیم همگام با پیشرفت های جهانی رشد کنیم.
سرکار خانم منصوری از اصفهان
عضو تیم گریم اعزامی به روسیه که در تمام نامینیشن های مسابقات رشته گریم به رقابت پرداختند، پتانسیل بانوان ایرانی و هنر ایرانی را بسیار بالا دانستند و اشاره کردند که حضور در جوامع بین المللی با تمام سختی ها فرصتی است که هنر ایرانی و شهامت بانوان ایرانی را به رخ بکشیم.
سرکار خانم مینا جهانبخش مدرس و مدیر آکادمی جهانبخش از شهر سیرجان اشاره کرد که ما برای رشد و پیشرف نباید محدود به موقعیت جغرافیایی باشیم با اینکه من از شهر کوچکی در این رقابت ها شرکت کردم خواستم به همه بانوان ایرانی بگویم که اجازه ندهیم محدودیت های ذهنی ما را از رشد و پیشرفت در سطوح بزرگ تر غافل کند. من با تمام مشکلات در این رقابت ها حضور پیدا کردم تا به همه فعالین حوزه زیبایی بگویم همیشه یادگیری محدود به کلاس درس نیست بلکه گاهی در به چالش کشیدن خود بهترین موقعیت برای یادگیری و رشد را فراهم می کند.
به وقت زیبایی
"زیبایی" از همیشه به دلیل ذات زیبا پسند انسان مورد دلخواه بوده و برای همین به شکلهای مختلف از شعر و موسیقی و تئاتر گرفته تا هنرچهره پردازی تبلور یافته است. هنرشاخصی که علاوه بر زدودن گرد روزگاراز چهره ها مزیتهای اقتصادی و اشتغال آفرینی قابل توجهی دارد.
از این رو بانوان حاضر در مراسم فرصت ایجاد شده را مغتنم شمرده و استمرار آن را ضروری دانستند.
به گفته خانم سهیلا صابر یکی از مدال آوران گروهی رشته شینیون ، "فستیوال های این چنینی دری به سوی دنیای تازه برای هنرمندان ما باز میکند و باعث میشود دید انسان نسبت به رشتهای که در آن فعالیت میکند، بازتر شود. علاوه بر این، دیدن هنر هنرمندان کشورهای دیگر باعث کسب تجربههای جدید میشود."
خانم ها ریحانه آبیار پور و فاطمه سلمانی که مقام های انفرادی در رشته شینیون داشتند علت اصلی شرکت خود در در فستیوال GK را کسب تجربههای جدید در سطح بین المللی دانسته و گفتند: امیدوارم در سالهای آینده نیز امکان شرکت در این رقابتها را داشته باشم. عرصه زیبایی پر از تجربههای جدید است و منجر به کسب مهارتهای جدید میشود. سطح توانمندی ایران به گونهای بود که میتوان انتظار داشت در سالهای آینده به مقام قهرمانی جهان هم برسد.
ارسال نظر