به گزارش اکونا پرس،

در دنیای امروز نمی توان هیچ شغلی را ویژه یک جنس خاص دانست، در همه مشاغل زنان و مردان  فعالیت می کنند. با وجود این بعضی از مشاغل، رغبت بیشتری در زنان برای اشتغال به وجود می آورند و معلمی به عنوان شغلی آبرومند برای زنان ، همواره توجه زنان را به خود جلب کرده است.

  برای معلمان زن علاوه بر مشکلاتی که همه معلمین دارند ، مسائل دیگری نیز مطرح است. فشارهای ذهنی و روانی در ساعات آموزشی و تداوم آن در زمان فراغت از کار در منزل است. معلمان زن در انجام رسالت آموزشی خود بسیار مسئولیت پذیر هستند ، چرا که چندین نقش را حتی در مدرسه برعهده دارند.گاهی مادری است که باید ساعت ها دانش آموز را در آغوش بگیرد تا او که از مشکلات خانه فرار کرده است و به مدرسه آمده را آرام کند.

گاه یک مشاور است و باید پای درد و دل های دختران نوجوان و جوان بنشیند ، با گریه هایشان گریه و با خنده هایشان لبخند بزند. گاهی مدیری است که زندگی و درس را برایش مدیریت می کند و گاهی نقش همسالان آنان را بازی می کند  و گوش شنوای حرف های آنان می شود.این مسایل، استرس چند برابر را برای معلمان زن به همراه دارد. معلمی نیاز به توانایی و صرف انرژی فراوان دارد. معلم بایست یک جامعه شناس باشد که با شناخت شرایط زمان، دانش آموزانش را برای ورود به جامعه آماده کند، روان شناس باشد که با درک نیازهای روحی دانش آموزانی با روان سالم تحویل اجتماع دهد.

گاه یک مشاور است و باید پای درد و دل های دختران نوجوان و جوان بنشیند ، با گریه هایشان گریه و با خنده هایشان لبخند بزند. گاهی مدیری است که زندگی و درس را برایش مدیریت می کند و گاهی نقش همسالان آنان را بازی می کند  و گوش شنوای حرف های آنان می شود.

معلم نیاز به مهارت های ارتباطی داردتا بتواند با دانش آموزان ارتباطی سازنده برقرار کند، مانند مردم شناسی که در قلمرو ناشناخته ای پای می گذارد، وارد دنیای کودک و نوجوان شود، آداب و رسوم این دوران را بشناسد و در عین حال هوای فرزندان و خانه خود را داشته باشد. یک معلم زن بایست بتواند تمام این جزئیات را مدیریت کند و به این علت اغلب چهره ای خسته و نگران از یک معلم در ذهن تصور می شود. برای معلم زن این احساس وجود دارد که در جامعه هیچکس حامی ویاور او نیست، حتی سازمانی که درآن کار می کند  و زحمت می کشد