ارتقای سطح حقوق فرهنگیان/ فشار بر فرهنگیان
عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس با اشاره به پایین بودن سطح درآمد و حقوق فرهنگیان نسبت به کارمندان دیگر ارگانها و سازمانهای دولتی، درمان این مشکل را چابکسازی وزارتخانه آموزش و پرورش دانست.

سیدحسین نقوی حسینی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به لزوم چابکسازی در آموزش و پرورش گفت: تنها نهادی که همواره با خانوادهها در ارتباط بوده و در بسیاری از امور فرهنگی و آموزشی تأثیر گذار است، آموزش و پرورش است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و همچنین ساختار و روند فعالیت آن نیز پاسخگوی نیاز جامعه باشد.
نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اختلال در سیستم آموزش و اقتصاد وزارت آموزش و پرورش به دلیل عریض و طویل بودن دستگاههای زیرمجموعه این وزارتخانه و نبود نیروی پاسخگو به نیازهای مردم و جامعه، به وجود آمده است.
وی با انتقاد به شرایط درآمدی فرهنگیان در وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: یکی از مشکلاتی که فرهنگیان با آن مواجه هستند، پایین بودن سطح درآمد و حقوفشان نسبت به کارمندان دیگر ارگانها و سازمانهای دولتی است؛ برای درمان این مشکل باید وزارت آموزش و پرورش چابکسازی را در وهله اول در دستور کار خود قرار دهد و زمینه را برای استفاده حداکثری از نیروهای حداقلی فراهم کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس تصریح کرد: در بسیاری از مراکز استانها و شهرستانها نیروهای شاغل در مراکز آموزش بیشتر از تحصیلکنندگان است، این شرایط از لحاظ اقتصادی برای آموزش و پرورش به صرفه نیست.
نقوی حسینی با بیان اینکه طبق قانون پنج ساله برنامه ششم توسعه به سازمانها و ارگانهای دولتی اجازه داده شده که با بهینه سازی ساختمانها و ابنیههای خود، برای خود درآمد مالی کسب کنند، افزود: بر همین اساس ادارات آموزش و پرورش در بسیاری از مراکز استانها و شهرستانها ساختمانها و زمینهای مرغوبی دارند که آموزش و پرورش میتواند با تغییر کاربری آن از آموزشی به تجاری برای خود کسب درآمد کند و بسیاری از کمبود اعتبارات این وزارتخانه را جبران کند، ولی متاسفانه آموزش وپرورش اقدامی انجام نمیدهد.
عضو فراکسیون فرهنگیان در مجلس شورای اسلامی در خاتمه خاطرنشان کرد: چابکسازی در آموزش و پرورش نباید به مفهوم فشار بر فرهنگیان باشد؛ بلکه باید این وزارتخانه، راههای رشد اقتصادی و بهرهوری اقتصادی را دنبال کند تا شرایط برای پاسخگویی به نیازهای مردم و جامعه به نحو احسن فراهم شود.
آقایون بسه خیلی ازمادفاع کردید مارابه خیرشما امیدی نییست شرمرسانید
ﻧﺮﺥ ﺩﻳﻪ يك مرد ۲۵۳ ﻣﻴﻠﻴﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ است! ﻳﻌﻨﯽ ﻣُﺮﺩﻩ ﻫﺮ ﻣﺮﺩ ۲۵۳ ﻣﻴﻠﻴﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﺩﺍﺭﺩ، ﻭ ﺑﻪ ﻭﺭﺛﻪ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺳﻮﺩ ﺳﭙﺮﺩﻩ ﺑﺎﻧﮑﯽ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺣﺪﻭﺩ ۱۸ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺳﺖ، ﺳﻮﺩ ﻣﺎﻫﯿﺎﻧﻪ ﺳﭙﺮﺩﻩ ﮔﺬﺍﺭﯼ ﺍﯾﻦ ﻣﺒﻠﻎ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﻣﺎﻫﯿﺎﻧﻪ ۳/۷۹۵/۰۰۰ ﺗﻮﻣﺎﻥ ! ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﺍﮔﺮ ﻣﺮﺩی ﻣﺎﻫﻴﺎﻧﻪ ﻛﻤﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﺒﻠﻎ ﻓﻮﻕ ﺩﺭﺁﻣﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺶ هیچ ﺗﻮﺟﻴﻪ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﻧﺪارد!!
همیشه بی عدالتی وتبعیض برتی معلمان است از صدور احکام 12 درصد گرفته تا حذف سختی کار وعدم افزایش 20 درصدی که تخلف بوده است
فقط حرف
همین نمایندگان از پشت خنجر زدند مصوبه 1 تا 20 پلکانی رو رد کردند و مصوبه ی دولت را تایید کردند ... مجلس تا دولت .. مجلس بیشتر مقصر است چرا که وضع قوانین با مجلس هست و مجری دولت .... معلمان عزیز بدانید و آگاه باشید این مجلس است که به معلمان خیانت میکند بعد دولت ... ولی مکارانه عمل میکنند و توپ در زمین دولت میندازن .. همین خروج معلمان از چرخه ی خدمات کشوری من نظرم اینه که هدف نهایی شون خدمت نیست بلکه خیانتی است که کوتاه مدت مشخص میشود . یک علتش چون در این سالها بازنشسته زیاد خواهیم داشت فکر میکنم برای آنروزها دارن یه خیانتی در حق معلم میکنند البته این نظر شخصی بنده هست .. دیگر اینکه چرا 1تا 20 پلکانی رو شفاف تصویب نکردند و نظر مکارانه دولت را تصویب کردن یعنی یه نماینده حالیش نشد که نظر دولت در مورد نحوه ی افزایش حقوق چگونه بود؟ و این داستان رو تا تیرماه نگه داشتن و امروز شاهد چنین خیانت بزرگی هم از سوی نمایندگان حکومت و دولت حکومت باشیم که در این دوران بد اقتصادی برای فقرا و ایده ال برای دولت و فئودال ها که ساخته و پرداخته ی خودشان هست ؛حقوق اینقدر ناچیز افزایش پیدا کند .
خدا می داند تو این چهل سال چه بی توجهی هایی که به آموزش و پرورش نکردین دیگر هیچ امزدی به ارتقا معیشت معلم نیست تمش دروغ و فرار به جلو اگر صداقت داشتید از فعل های ماضی استفاده می کردید نه همش از رمان مضارع و آینده به کار می ررزد بگویید چه کردید نه چه خواهید کرد. نفرین جامعه فرهنگی بر شما که بی عرضگی خود را تا آخر ثابت نمودید!!!!
خدا می داند تو این چهل سال چه بی توجهی هایی که به آموزش و پرورش نکردین دیگر هیچ امیدی به ارتقا معیشت معلم نیست همش دروغ و فرار به جلو اگر صداقت داشتید از فعل های ماضی استفاده می کردید نه همش از زمان مضارع و آینده به کار می برید بگویید چه کردید نه چه خواهید کرد. نفرین جامعه فرهنگی بر شما که بی عرضگی خود را تا آخر ثابت نمودید!!!!