فرهنگیان برای دولت اولویت نیستند
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از افزایش حداقلی حقوق معلمان و حذف ضریب سختی کار از فیش حقوقی آنها، گفت: حقوق این فرهنگیان نباید با انحای مختلف حداقلی شود.
حمدالله کریمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با انتقاد از ناکافی بودن حقوق معلمان، عنوان کرد: در شرایطی که حقوق معلمان زحمتکش کشور بسیار کمتر از زحمتی است که آنان در این سمت بسیار مهم و حساس به عهده دارند، افزایش حقوق این فرهنگیان نباید با انحای مختلف حداقلی شود.
نماینده مردم بیجار و گروس در مجلس دهم شورای اسلامی با انتقاد از رأی دیوان عدالت اداری درباره حذف ضریب سختی کار برای معلمان، افزود: زمانی که افزایش حقوق کارکنان دولت تا سقف 18 درصد به تصویب رسید امیدواریهایی در معلمان ایجاد شد ولی در مقام اجرا این افزایش حقوق به هیچ عنوان مورد رضایت نیست.
وی با مقایسه حقوق معلمان در کشور با سایر کشورها، عنوان کرد: بسیاری از کشورهای توسعه یافته آموزش و پرورش را در صدر دستگاههای اجرای به لحاظ اخذ بودجه قرار میدهند ولی در کشور ما آموزش و پرورش در اولویت قرار ندارد.
کریمی افزود: معلمان در کشورهای خارجی و حتی در برخی کشورهای همسایه بیشترین رده دستمزدی را دارند به طوریکه اگر حقوق معلمان در این کشورها را به ریال تبدیل کنیم، نزدیک به 15 میلیون تومان به صورت ماهانه حقوق دریافت میکنند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه وجود آرامش و نبود دغدغه خاطر برای معلمان یک ضرورت است که دولت وظیفه فراهم آوردن آن را دارد، ادامه داد: در همه جای دنیا معلمان به قدری تأمین هستند که فراغ بال و فرصتی برای مطالعه دارند.
طی 40 سال گذشته هیچگاه معلمان در اولویت نبوده و نخواهند بود و علت مشکلات امروز کشور هم عدم توجه و در اولویت قرار نگرفتن آموزش و پرورش و معلم است.سال 56 بودجه آموزش وپرورش 28 درصد بودجه کل کشوربوده و در سال 97 فقط 8 درصد بودجه کل کشور به آموزش و پرورش اختصاص دارد.از این مطلب که مورد تایید نمایندگان مجلس هم هست می توان همه چیز را فهمید.
نه مجلس ونه دولت در فکر آموزش وپرورش نیستند واین اندازه مدیران اختلاس میکنند علتش عدم توجه به معیشت معلم ووتربیت ناقص افراد بوده وتعلیم وتربیت وقافله نظام آموزشی مان روبه افول وانحطاط نزدیکتر میشود