مشکلات اقتصادی معلمان را بیش از گذشته آزار می دهد
عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: متاسفانه اغلب معلمان بجای اینکه تمام ذهنیات خود را کلاس درس و تدریس قرار دهند، بدنبال رفع مشکلات اقتصادی خود هستند.
داود محمدی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در خصوص عدم استفاده از ظرفیت معلمان کشور در تربیت نیروی ماهر و کاربلد در دوره های فنی و حرفه ای گفت: مشکلاتی که امروز آموزش و پرورش را دربرگرفته، سبب شده که بیشتر معلمان در کشور زمان خود را برای رفع مشکلات خود صرف کنند و در کلاس های درس از تمرکز لازم برخوردار نباشند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه اغلب معلمان بجای اینکه تمام ذهنیات خود را کلاس درس و تدریس قرار دهند، بدنبال رفع مشکلات اقتصادی خود هستند و بعد از اتمام موظفی خود، هیچ برنامه ای برای تدریس ندارند و بجای اینکه بصورت اضافه کار، تدریس کنند، به کارهای دیگر مشغول هستند.
وضعیت اقتصادی معلمان پاسخگوی هزینه های آنها نیست
وی ادامه داد: در سال های گذشته مطالبات فرهنگیان از وزارت آموزش و پرورش سبب شده که مشکلات اقتصادی معلمان بیش از گذشته شده و این قشر که دریافتی های نسبتا کمی دارند، نتوانند پاسخگوی نیازهای خانواده خویش باشند که سبب هدر رفتن استعدادهای آنها در تعلیم و تربیت دانش آموزان و نسل های آینده شده است.
عدم تربیت نیروی ماهر در آموزش و پرورش به دلیل مشکلات اقتصادی
این نماینده مجلس در دوره دهم تصریح کرد: متاسفانه نبود نیروی کاربلد و ماهر در کشور نیز بدلیل عدم استفاده از ظرفیت معلمان در تربیت دانش آموزان دوره های فنی و حرفه ای است زیرا اغلب مدارس فنی و حرفه ای با مشکلات زیادی مواجه هستند که باعث بوجود آمدن چنین وضعی در کشور شده است.
روند آموزشی در آموزش و پرورش باید تغییر کند
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطرنشان کرد: دولت و وزارت آموزش و پرورش موظف است که نیازهای معلمان که تربیت کننده نسل های بعدی کشور هستند، برطرف کرده و در حل مشکلات اقتصادی آنها راه حل های عملی درنظر بگیرد زیرا وضعیت آموزشی در کشور باید تغییر کند و به یک روند رو به جلو و مثبت تبدیل شود.
ارسال نظر