تسهیل فرآیندهای واردات مواد اولیه غذایی با سامانه TTAC
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: سامانه TTAC بسیاری از فرآیندهای مربوط به صدور و نظارت مجوز واردات مواد اولیه صنایع غذایی را کاهش داده است.
به نقل از وبدا، وحید مفید در مورد میزان رعایت قوانین مربوط به فرآوردهای دامی و گیاهی توسط تولیدکنندگان، گفت: قانون نظارت مواد خوردنی و آشامیدنی بخشی از کنترل را به عهده دارد و بخش دیگری از نظارت توسط سازمانهایی مانند سازمان دامپزشکی و جهاد کشاورزی انجام میشود.
وی با بیان اینکه نظارت در دنیا از «مزرعه تا سفره مدنظر» است، خاطرنشان کرد: کنترل یک محصول غذایی از خاک و آبی که کشت و آبیاری میشود تا نوع کود و سم باید تحت کنترل باشد. برای اجرای این کار به سیاستگذاری واحد نیاز داریم و اگر این امر محقق شود می توانیم ادعا کنیم محصولی را که از هر حیث سالم و کیفی است، تولید کردیم.
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی، سازمان غذا و دارو، در مورد رفع مشکلات صنعت غذا گفت: از جمله مشکلات این صنعت، موانع بوروکراسی و کاهش زمان فرآیند نظارت است که سازمان غذا و دارو از سالهای گذشته برای ساماندهی و سهولت واردات، سامانه TTAC را راهاندازی کرد.
وی تصریح کرد: با تفویض اختیار به همه استانها و دانشگاههای علوم پزشکی، تقریبا تمام تولیدکنندههای دارای مجوز و هر کارخانه ای در هر استان، میتواند به اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مراجعه و امور خود را انجام دهد.
مدیرکل دفتر فرآورده های غذایی، آشامیدنی در پایان اظهار داشت: برای مسائل مربوط به واردات مواد اولیه نیز به منظور کاهش بوروکراسی، امور به صورت الکترونیکی با سامانه TTAC انجام میشود. همچنین بهروزرسانی قوانین و ضوابط حاکم بر صنعت غذا و نزدیک شدن به قوانین کشورهای مترقیتر و پیشرفتهتر در دستور کار سازمان غذا و دارو قرار دارد.
ارسال نظر