به گزارش اکونا پرس،

فرهاد فلاحتی  در گفت‌وگو با خبرنگار  خبرگزاری خانه ملت   با تاکید بر تأمین رضایتمندی معلمان گفت: البته رضایتمندی معلمان فقط حقوق و مزایا نیست؛ یک بخش از تکریم فرهنگیان مسائل مالی و حقوقی است ولی بحث دیگر بسیاری از اموراتی است که می‌شود در جامعه برای  فرهنگیان  پیش‌بینی کرد و رفاهیات آنها را مد نظر قرار داد.

نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی بر لزوم جلوگیری از بی‌عدالتی‌های نظام پرداخت تاکید کرد و افزود: این بحث در لایحه خدمات کشوری ارسالی دولت در حال پیگیری است؛ در آنجا باید نگرانی‌ها و تبعیض‌ها رفع شود که یکی از موارد آن رتبه‌بندی فرهنگیان است زیرا مثلا در حال حاضر چرا باید حقوق معلم که در آموزش و پرورش تدریس می‌کند در حالی که مدرک دکترایش را هم گرفته و حدود 10 سال سابقه دارد و صاحب تالیف است، با کسی که همین فاکتورها را دارد ولی عضو هیئت علمی دانشگاه است، تفاوت فاحش داشته باشد.

وی با بیان اینکه این موارد باید در لایحه خدمات کشوری دیده شود، ادامه داد: بحث هم‌ترازی باید محور قرار گیرد؛ یعنی باید تفاوت بین فرهنگیانی که شرایطی مثل استاد دانشگاه دارند، از بین رود و از سوی دیگر نیز میان خود فرهنگیان با یکدیگر تفاوت حقوقی وجود داشته باشد.

این نماینده مجلس توضیح داد: آن نیروی فرهنگی که مدرک پایین‌تر و سابقه کمتری دارد باید متفاوت از افراد دارای مدرک بالاتر و سابقه طولانی‌تر حقوق دریافت کند؛ با این حال شرایط همگی آنها مانند نیروهای دانشگاهی شود.

فلاحتی با بیان اینکه اینها مسائل تخصصی و ریزی است که باید روی آن بحث شود، گفت: تبعیض در پرداخت‌ها باید به صورت ریشه‌ای حل شود نه آنکه هر سال به همه حقوق‌بگیران مبلغی اضافه شود یا حتی به فرهنگیان کمی بیشتر؛ زیرا در چنین شرایطی تفاوت حقوق آنها با اعضای هیئت علمی دانشگاه هیچ‌گاه به صفر نخواهد رسید و حتی نزدیک هم نخواهد شد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: در لایحه اصلاح قانون خدمات کشوری باید توجه ویژه‌ای به فرهنگیان شود و در واقع بین حقوق فرهنگیان با دانشگاهیان همانندی ایجاد شود؛ بنابراین باید منتظر ماند که کمیسیون مربوط به لایحه خدمات کشوری به چه سبک و سیاقی آن را پیگیری خواهد کرد.