اجرای طرح «جدید» در آموزش و پرورش
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اجرای طرح حیاط پویا در بیش از ۲۵ هزار مدرسه در سراسر کشور گفت: در حال حاضر مدارس اغلب در شیفت دوم در ۸۰۰۰ رشته کانون درون مدرسهای دانش آموزان را میپذیرند و در سطوح پیشرفتهتر استعدادهای برتر به کانونهای ورزشی برون مدرسهای هدایت میشوند.
مهرزاد حمیدی در گفتوگو با ایسنا، به برخی برنامههای مهم در دست اجرا در مدارس در حوزه ورزش دانش آموزی اشاره و اظهار کرد: نرمش صبحگاهی از جمله طرحهایی بود که طی چند سال اخیر به اجرا درآمد. ورزش صبحگاهی یا آغازین با هدف دستیابی به این امر مهم به صورت طرحی جامع و یکپارچه با نظارت و برنامهریزی مدیران مدارس، معلمان تربیت بدنی و مشارکت فعال سیار پرسنل مدرسه ، شرایط مطلوب برای شروع یک روز خوب تحصیلی برای دانش آموزان را فراهم می آورد.
وی افزود: توسعه نهضت ملی سلامت و ترویج سبک زندگی در بین دانش آموزان، ایجاد انس و عادت به نرمشهای صبحگاهی در دانش آموزان و نهادینه کردن این تغییر رفتار در طول زندگی، توسعه نشاط و شادابی در مدارس، ارائه خدمات ورزشی فراگیر در گستره مدارس و آحاد دانش آموزان کشور، توسعه نهضت داوطلبی و بهرهمندی از توانمندی دانشآموزان در اداره برنامه نرمش صبحگاهی از جمله اهداف اجرای طرح نرمش صبحگاهی هستند و در سال گذشته شاهد اجرای نرمش صبحگاهی با حضور بیش از سه میلیون دانش آموز بودیم.
معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه رویکرد مدرسه محورانه و دانش آموز مدارانه در فعالیت های تربیتبدنی و ورزش دانش آموزی و توسعه نشاط و شادابی در مدارس از جمله محورهای اصلی اجرای این طرح هستند؛ به اجرای طرح حیاط پویا نیز اشاره کرد و گفت: یکی از کمهزینهترین طرحهایی که به منظور غنیسازی اوقات فراغت و ایجاد انگیزه جهت تحرک و فعالیت دانشآموزان در زمانهای فراغت یا حتی در ساعت درس تربیت بدنی اجرا میشود طرح حیاط پویا است .
حمیدی افزود: طرح حیاط پویا با استفاده از اشکال و خطوط بسیار ساده در حیاط مدرسه، زمینه ترغیب دانش آموزان به تحرک و پویایی را فراهم میکند. این ایده که در نظامهای آموزش و پرورش برخی از کشور ها نیز به مرحله اجرا گذاشته شده است درصدد است تا از طریق اقدامات تحرک آفرین به ارتقای سطح سلامت و شادابی دانش آموزان کمک کند .
وی با بیان اینکه افزایش نرخ شادی و نشاط، فعال سازی فعالیت بدنی در زمان خارج از درس دانش آموزان، زیبا سازی مدارس، مشارکت حداکثری دانش آموزان و افزایش فرصت یادگیری در کل ساعات را در قالب طرح حیاط پویا ر مدارس ابتدایی دنبال میکنیم ادامه داد: سال گذشته طرح حیاط پویا در بیش از ۲۵ هزار مدرسه اجرایی شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش همچنین با اشاره به طرح کانون ورزشی دانش آموزی گفت: کانون ورزشی دانش آموزی مجموعهای است سازمان یافته متشکل از تعدادی دانش آموز که به فراگیری و پیشرفت مهارتهای ورزشی و سایر جنبههای سلامت محور تربیت بدنی علاقه مند بوده و تحت نظر کادر فنی و اجرایی واجدالشرایط فعالیت میکنند.
حمیدی ادامه داد: کانونهای ورزشی با هدف غنیسازی فعالیتهای اوقات فراغت و توسعه و ارتقای مهارتهای ورزشی، سواد حرکتی و سلامت جسمی دانش آموزان ایجاد شدهاند و محل تشکیل آنها داخل مدارس، مجتمعهای آموزشی ورزشی آموزش وپرورش ومجموعهها وسالنهای ورزشی وزارت ورزش و جوانان است که استمرار جریان آموزشی و تربیتی در خارج از ساعات رسمی مدارس و شناسایی و پرورش دانش آموزان مستعد، در رشتههای مختلف ورزشی آموزشگاهی، بهره وری و استفاده بهینه از امکانات مدارس در راستای توسعه فعالیتهای ورزشی نیز در قالب این طرح دنبال می شود.
وی با اشاره به کارآفرینی و بهره وری از منابع انسانی متخصص تربیت بدنی و ورزش وزارت آموزش و پرورش و تسهیل مسیر ترقی دانشآموزان مستعد ورزشی از مجاری کانونهای ورزشی گفت: استفاده از المپیاد ورزشی درون مدرسهای به عنوان یکی از پایگاه های شناسایی استعدادهای ورزشی و هدایت به کانون های ورزشی درون و برون مدرسهای پایه و سطوح کانونهای ورزشی باتوجه به مکان اجرا و سطح کیفی مهارتهای دانش آموزان را از این رهگذر دنبال میکنیم.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه طرح کانونهای ورزشی درون مدرسهای از سال ۹۴ کلید خورد گفت: مدارس اغلب در شیفت دوم در ۸۰۰۰ رشته کانون درون مدرسهای دانش آموزان را میپذیرند و در سطوح پیشرفته تر استعدادهای برتر به کانونهای ورزشی برون مدرسهای هدایت میشوند.
سلام، براستی شما ها پر رویید!!حق الزحمه پنج شنبه های بدون کیف ما!!! کی بردشون یه سال پنج شنبه ها تعطیلیمون صرف شما کردیم!!!!متاسفم!! متاسفم