به گزارش اکونا پرس،

به نقل ازروابط عمومی بهشت حضرت زهرا(س) وجود ظرفیت‌های متعدد فرهنگی، مذهبی، تاریخی و همچنین بستری که برای طرح مباحث عقیدتی مانند معاداندیشی و... در جای جای آرامستان بهشت حضرت زهرا(س) وجود دارد، این آرامستان را به قطب فرهنگی کشور بدل کرده است.
بنا بر این گزارش، بهشت گردی از آن جهت که گلزار شهدای این سازمان با 30 هزار شهید، بزرگترین گلزار شهدا در جهان است و یک مرجع و منبع هویتی برای کل کشور می تواند باشد، و همچنین علما و فرهیختگان آرمیده در بهشت حضرت زهرا(س) همواره مورد توجه فعالان فرهنگی و رسانه‌ای و همچنین پژوهشگران بوده است.
جایگاه جلوس به عنوان اولین پایگاه فرماندهی امام راحل(س)، شهدای هفتم تیر، هفده شهریور، 21 بهمن، دفاع مقدس، سرداران شهید و بزرگانی که در اینجا آرمیده‌اند، هر کدام تاریخی از حماسه و رشادت و دریایی از معنویت هستند که این فضای معنوی را به قطب فرهگی کشور بدل ساخته است.
در راستای همین ظرفیت‌ها روز پنجشنبه 28 بهمن ماه بهشت حضرت زهرا(س) میزبان جمعی از فعالان فضای مجازی و عکاسان بود که با حضور در این سازمان، به ثبت و بازنشر گوشه‌ای از جلوه‌های معرفتی، و مناظر متفاوت و متکثر این سازمان پرداختند.