مرتضوی:
دولت از بنگاهداری به سمت سهامداری میرود
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بر اساس تجربه، بخش دولتی قادر به مدیریت شرکتداری نیست و ضروری است به سمت مردمیشدن اقتصاد پیش برویم.
به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» روز شنبه در شورای اداری استان آذربایجانشرقی با اشاره به دیپلماسی موفق دولت سیزدهم و توفیقات این دولت، اظهار داشت: بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب، علت فتنه اخیر این بود که دولت آیتالله رئیسی در مسیر حقیقی و ریلگذاری مناسب حرکت کرد.
وی با بیان اینکه دولت مردمی سیزدهم در ابتدا با چالشها و مشکلات فراوانی مواجه بود، اظهار داشت: در آن زمان صادرات نفت و کالاهای غیرنفتی سیر نزولی به خود گرفته بود و ورود منابع به داخل کشور نیز با چالش مواجه بود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه هم اکنون صادرات نفت مطلوب بوده و بازگشت منابع به کشور نیز مناسب است، گفت: با وجود دشواریهایی که هم اکنون در کشور وجود دارد، دولت آیتالله رئیسی در دیپلماسی سیاسی توفیقات بسیاری کسب کرد و با سران کشورهای بزرگی مانند هند، چین و ... در اجلاسیههای مختلف از جمله اجلاس پیوستن به سازمان همکاری شانگهای ملاقات کرد و این کار موجب شد تا جمهوری اسلامی ایران به مرکز دیپلماسی سیاسی تبدیل شود.
مرتضوی، ادامه داد: سرمایهگذاری در بخش خصوصی، توسعه در حوزههای نفتی و سرمایهگذاری در مخازن نفت، دشمن را به ستوه آورده و موجب شد تا آنان طرحی نو دراندازند و فتنه اخیر را طراحی کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به برنامه سفر خود به آذربایجانشرقی گفت: در نشست مشترک با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در حوزههای مختلفی بحث شد و در حوزه تعاون وظیفه داریم ۲۵ درصد اقتصاد کشور را به اقتصاد تعاون تبدیل کنیم.
مرتضوی، با تأکید بر اینکه سیاست وزارت تعاون، عبور از بنگاهداری و رسیدن به سهامداری یعنی توسعه تعاون است، ادامه داد: بر اساس تجربه، بخش دولتی قادر به مدیریت شرکتداری نیست و بخشی از شرکتها واگذار میشود.
وی توسعه رفاه اجتماعی و رفع فقر مطلق را از برنامههای وزارت تعاون اعلام و یادآوری کرد: در این راستا گامهای بلندی برای اصلاح ضریب جینی، رفع فقر مطلق و فقر نسبی برداشته شده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی از معضلات جامعه است، گفت: برای کاهش آسیبهای اجتماعی که به واسطه فضای ولنگار مجازی توسعه یافته است نیز باید تدبیر ویژهای اندیشیده شود.
سرمایهگذاری در استان و توجه به مناطق محروم در حوزه درمان و تأمین اجتماعی، پیشبینی برای تأمین سرمایه در گردش و منابع توسعه شرکتهای دارویی استان به میزان ۱۸۰ میلیارد تومان، تکمیل و بهرهبرداری سریع ۴۰۰ تخت بیمارستانی به علت وجود زیرساختهای لازم در استان و بهرهبرداری از چند طرح ورزشی و بیمارستانی کوچک از جمله کلینیکهای مناسب و مراکز شبانهروزی از جمله مصوبات این سفر است.
ارسال نظر