معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی :
کارگر ایرانی ،فرهنگ کار و رشد تولید برای اولین بار شعار هفته کارگر
نشست خبری با حضور دکتر چکشیان، معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی به مناسبت آغاز هفته کارگر و روز جهانی کار امروز ۴ اردیبهشت برگزار شد.

دکتر چکشیان ضمن خیرمقدم به اصحاب رسانه گفت:تجدید میثاق با امام راحل و شهدا ،دیدار با مقام معظم رهبری و دیدار با رئیس جمهور به همراهی کارگران نخبه ازبرنامه های مهم هفته کارگر می باشد.
دکتر چکشیان گفت: ستاد اجرایی هفته کارگر با حضور ۱۰ کمیته که حدودا۲۰عضو دارد در سه جلسه تشکیل شده است و این افرادبرنامه اجرایی و عملیاتی هفته کارگر را بر عهده دارند.
وی افزود:مهم ترین اتفاق این است که در تمام استان ها و سازمان ها به صورت مجزا ستاد هفته کارگر شکل گرفته و با همکاری استاندارها و سازمان های مربوطه، برنامه های مفصلی در نظر گرفته و برگزار می شود.
وی گفت: از رویکردهای مهم امسال بحث فعال سازی و ظرفیت تشکل های کارگری است.
چکشیان گفت :برگزاری نمایشگاه های مرتبط ،غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای کارگر، مسابقات کتابخوانی ،برنامه تفریحی ویژه خانواده ها، برپایی میز خدمت ،مراسم تجلیل از کارگران بسیج و محفل انس با قرآن و برنامه های مختلف دیگر بر اساس شیوه نامه های برنامه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی در استانها اعلام شده است و مکاتباتی نیز با ائمه جمعه صورت گرفته تا این هفته با موضوع هفته کارگر و پرداختن به جایگاه کار و کارگر و اهمیت آن سخنرانی داشته باشند.
وی در ادامه گفت: برای اولین بار شعار هفته کارگر با عنوان (کارگر ایرانی ،فرهنگ کار و رشد تولید) را داریم.
چکشیان خاطر نشا ن کرد: در جشنواره امتنان چند اتفاق خاص داشتیم ،در جشنواره های گذشته در استان ها برای انتخاب برترین کارگر ثبت نام انجام میشود و گاهی اوقات فردی که شایسته ثبت نام بود ؛موفق به این کار نمی شد.اما امسال برای انتخاب برترین کارگر، ارسال پیامک را راهاندازی کردیم که عدالت اطلاعرسانی را داشته باشیم و همین امر ۳۰ درصد مشارکت را افزایش داده است.
در پایان این نشست با سوال اختصاصی خبرنگار اکونا پرس در مورد تسهیلات مختص زنان کارگر در جشنواره امتنان گفته شد: امسال از مجموع۴۰ هزار نفر شرکت کننده، تقریبا ۶ هزار و ۵۰۰ نفر از بانوان هستند وافرادی که در جشنواره شرکت کرده وطرح شان توانسته چه در مرحله استانی و چه در مرحله ملی به موفقیت برسد؛ افزایش قابل توجهی داشته که حدود یک پنجم کل برگزیدگان از بانوان بوده است.
از دیگر شاخص ها برای انتخاب واحد های نمونه توجه به موضوع جمعیت، خانواده و تسهیلاتی برای بانوان کارگر در مجموعه تولید در نظر گرفته شده است، مثل مهدهای کودک در جوار بنگاهها که مسئله بسیار مهمی برای آسوده خاطر شدن در جهت امنیت فرزندانشان می باشدو متاسفانه عدم توجه به این موضوع را در سالهای گذشته داشتیم؛ بعد از بررسی و ارزیابی واحد ها در تلاشیم تا دوباره این موضوع را احیا کرده و امنیت و رفاه را که جزو شاخص های این جشنواره می باشد برای بانوان داشته باشیم.
مهناز برخورداری-خبرنگار
ارسال نظر