آمریکا:
انتظار نداریم پس از انتخابات در ایران تغییرات اساسی رخ دهد
وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که انتظار ندارد که با توجه به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در ایران، تغییری اساسی در رفتار این کشور رخ دهد.
ودانت پاتل، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه با اشاره به انتخابات ریاستجمهوری در ایران گفت: «ما انتظار نداریم که این انتخابات و هر نتیجهای که داشته باشد، منجر به تغییری اساسی در جهتگیری ایران شود.»
به گزارش ایسنا، وی در ادامه مدعی شد که پیروزی هر یک از نامزدها در ایران باعث نخواهد شد ایران احترام بیشری برای حقوق بشر قائل شود.
سی و شش سال از اقدام ناجوانمردانه و تروریستی آمریکا در هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایران بر فراز خلیج فارس میگذرد ولی اما متأسفانه ایران تاکنون هیچ کاری و اقدامی نکرده است چرا؟
پاسخ ایران به ادعاهای اتحادیه عرب در نامه به شورای امنیت، باز هم غلط و اشتباه است چون به خاطر که شورای امنیت خودش شریک جرم جنایت های اتحادیه عرب در سراسر منطقه بوده است.
اتحادیه عرب از سال 1359 تاکنون شریک جرم جنایت های آمریکا و متحدانش در عراق و منطقه بوده است.
آمریکا جنایتکار نمیتواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد
آمریکا جنایتکار شعارهایی میدهد که از آن برای نفوذ در مناطق مختلف دنیا استفاده میکند؛ بنابراین آمریکا نمیتواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد.
حقوق بشری که امروز از سوی مدعیان آن میبینیم امری کذب و دروغ است که با استانداردها و معیارهای دوگانه نسبت به جامعه جهانی اعمال میکنند.
حقوق بشر و زیرمجموعه آن در تمامی ادیان الهی و از جمله اسلام وجود دارد و همه به آن متعهد هستیم. نژادپرستی از ابتدا در آمریکا اعمال میشد. آنان نژاد برتر را نژاد سفیدپوست میدانستند و تا الان این موضوع ادامه داشته است و خود را بهغلط نژاد برتر میدانند. رفتارهای خشن پلیس و نقض حقوق شهروندان را زیاد در این کشورها دیدهایم. دخالت در همه امور دنیا، جنگهای نیابتی و دخالت در تغییر سیاستگذاریهای کشورها از جمله جنایات آمریکاییها بوده است و چه جانهایی که در این راه از دست نرفتهاند.
زندان گوانتانامو لکه ننگی برای آمریکاست. جنایات آمریکا در افغانستان و عراق نیز از این موارد بوده است. ۸۵ کشور جهان آسیبهای جدی از دخالتهای آمریکا دیدهاند. در قضایای عراق نیز فجایع حمله آمریکا به آن را فراموش نمیکنیم. آیا میتوان آمریکایی که دستش به جنایات مختلف آغشته است را دارای شأن برای دفاع از حقوق بشر بدانیم؟ پس اینها شعارهایی است که آمریکا از آن برای نفوذ در مناطق مختلف دنیا استفاده میکند؛ بنابراین آمریکا نمیتواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد.
کتاب شکست در بازی طولانی بهخوبی جنایات آمریکا در غرب آسیا را نشان میدهد. نویسنده این کتاب فیلیپ گوردون هماهنگکننده سابق آمریکا در غرب آسیا بوده است. در این کتاب نویسنده مدافع حقوق بشر نیست بلکه خواهان رسیدن به منافع آمریکا از روشی غیر از روش جمهوریخواهان این کشور است. اما در همین کتاب به مداخلههای آمریکا در آسیا و غرب آن اشاره میکند.