مدیرکل محیط زیست و توسعه پایداری شهر تهران :
در رویکرد کلان به دنبال کاهش خطرات محیط زیستی هستیم
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایداری شهر تهران گفت: در رویکرد کلان به دنبال کاهش خطرات محیط زیستی هستیم.

نشست خبری با حضور حلیا سادات حسینی، مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدارشهرداری تهران و اصحاب رسانه روز سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار شد.
وی گفت:برای رفع آلایندگی اصناف و بررسی شکایت شهروندان از صنایع باید وارد عمل شده و موضوع را از طریق محیط زیست حل می کنیم.
حسینی افزود:هر جایی که دفن زباله است؛ قطعاً گاز متان هم وجود دارد ولی برای اندازه گیری گاز متان ابزار دقیق موجود نیست و با علم به این موضوع که گاز متان در تمام فرآیند دفع زباله وجود دارد می توانیم این موضوع را تبدیل به یک فرصت کنیم.
وی اضافه کرد:در حال حاضر در سازمان پسماند بحث افتتاح ابر پروژه ای را داریم که تمامی موضوعات اعم از دغدغه محیط زیست در حوزه دوستداران محیط زیست و دغدغه آلودگی در حوزه متخصصین بهداشت درسطح شهر تهران را دارد.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایداری شهر تهران گفت: ما در تلاشیم که از دفن زباله و گازی که تولید می شود ؛فرصتی ایجاد و این گاز را به سوخت هایی تبدیل کرده که بتوانیم از آن بهره برداری مناسب داشته تا آلودگی وارد محیط نشود و یا کمتر وارد شود.
حسینی افزود:با اتصال به سامانه بودجه شهرداری تهران هر اتفاقی که در پروژه های شهرداری تهران رقم بخورد ،موظفند در کمیته غربالگری ما که مصوب شورای شهر می باشد از پروژه خود دفاع کرده و از نظر استاندارد های ما بررسی و ارزیابی شود.
وی در مورد بوی نامطبوع آرادکوه گفت: این موضوع مربوط به سال ۱۴۰۰ بوده و بعد از آن گزارش مردمی و بوی بد نداشتیم . در آن زمان هم مختص به آرادکوه نبوده بلکه در آن جا کشتارگاه ، مرغداری های مختلف و تصفیه خانه شهر تهران وجود دارد که می تواند منشاء بوی بد باشد.
حسینی گفت: به واسطه شهرنشینی و تغییر سبک زندگی با آلودگی هایی درسالهای اخیر رو به رو شدیم که در گذشته آلودگی محیط زیستی به حساب نمی آمد مثال آلودگی نوری ،ولی اکنون در سطح جهانی جز آلودگی محیط زیستی محسوب می شود.
ایشان افزود:در حال حاضر هماهنگی بسیار خوبی بین ما و سازمان محیط زیست استان تهران و شهرداری تهران وجود دارد و همواره به هم کمک کرده و همکاری مفیدی داریم.
حسینی اضافه کرد:در بحث ام آر اف هدف اصلی کاهش تولید و مدیریت زباله های خشک می باشد و گاز متان از زباله های تر تولید می شود.
در آخر حلیا سادات حسینی در مورد نگهداری حیوانات گفت: هر جانداری متعلق به یک اکوسیستم است وباید در همان سیستم بماند. دخالت در اکوسیستم های طبیعی اعم از جانوری و گیاهی خیلی با رویکرد ما محیط زیستی ها مطابقت ندارد.
ارسال نظر