به گزارش اکونا پرس،

رضا محمدی در تشریح نگاه آینده این سازمان به موضوع رفت و روب شهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حوزه پسماند کارهای زمین مانده زیادی داریم و با توجه به اینکه در گذشته برخی اتفاقات و اقدامات باعث ایجاد عقب ماندگی در این حوزه شده، باید امروز تلاش بیشتری را در دستور کار قرار دهیم.

وی افزود: حوزه پسماند شهر در سال ۱۳۸۶ مکانیزه شد اما امروز با توجه به بعضی از  بی توجهی‌های گذشته فضای کار به سمتی رفته که وضعیت ماشین آلات در حداقل قرار گرفته است.

وی تصریح کرد:  ماشین آلات ما فرسوده شده است در حالیکه نیاز بوده تجهیزات به صورت مدام نوسازی شود. ناوگان پیمانکاری هم با توجه به اینکه در دوره قبل جنس کار مکانیزه کنار گذاشته شده بود فرسوده شده است.

وی با اشاره به این موضوع که روزی جداول و گاردریل‌ها در تهران به صورت مکانیزه شست‌وشو می‌شد، افزود:امروز این ناوگان فرسوده شده و برای این اقدامات از نیروی انسانی استفاده می‌شود.

محمدی اعلام کرد که  این آمادگی وجود دارد که ظرف یک ماه آینده اتفاق خوبی در حوزه نظافت شهر رخ دهد. ضمن اینکه، از نظر نظافت شهر شرایط خوبی نداریم.

وی افزود: امروز در مناطق با توجه به حضور معاونین خدمات شهری با پیمانکاران جلساتی را برگزار خواهیم کرد تا ناوگان و تجهیزات به صورت حداکثری بکار گرفته شود و در یک ماه آینده به وضعیت قابل تحملی در نظافت شهر دست برسیم.

مدیرعامل سازمان پسماند با اشاره به مناسبت‌های ملی و مذهبی مثل ماه محرم که نیازمند انجام کار مضاعف هستیم، گفت:در این مناسبت‌ها نیاز به اقدامات فوری داریم.

وی با اشاره به برگزاری مراسم اربعین گفت:در ایام اربعین بخشی از نیروهای ما به مرزها و درون کشور عراق اعزام می‌شوند و  برای چنین مراسم‌هایی قرارداد پشتیبانی منعقد خواهیم کرد که نیروی انسانی و تجهیزات مورد نیاز برای این مواقع مورد استفاده قرار گیرد. اکیپ‌های پشتیبانی در هر زمانی که لازم بود برای مناسبت‌ها با حدود ۱۰۰ نفر نیروی انسانی و حدود ۲۶ دستگاه ماشین آلات وارد عمل می‌شوند و قطعا در آینده تلاش می‌کنیم تعداد این نیروها را تا ۵۰۰ نفر افزایش دهیم.

وی خاطرنشان نشان کرد: در بازه شش ماهه اتفاقات خوبی در حوزه مکانیزاسیون در پسماند رقم خواهد خورد.

محمدی همچنین با اشاره به  ساماندهی وضعیت زباله گردها که عارضه‌ای است که شهروندان هر روز آن را مشاهده می‌کنند، افزود: برنامه ویژه‌ای را در قالب مراکز MRF اجرایی خواهیم کرد تا ظرف شش ماه آینده این موضوع را برای همیشه حل کنیم. اگر زباله‌های خشک از شهروندان تحویل گرفته شود حضور زباله گردها به شکل محسوسی کم می شود و تعداد کمی از این افراد هم که باقی بمانند می‌توانند در مراکز ام آر اف مشغول کار شوند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر در شهر تهران متاسفانه یک نفر بالای سر هر مخزن حضور دارد و این وضعیت زیبنده شهر تهران نیست هر چند که حل این معضل کار سختی است؛ اما ممکن است. برای مافیای زباله گردی برنامه داریم؛ بخشی از مشکل ما در این حوزه مافیا است که اقدامات لازم انجام خواهد شد.