تخصیص 139 صندوق برای اخذ رای در منطقه 13
در آستانه برگزاری دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، 139 صندوق اخذ رای در منطقه 13 آماده سازی می شود.

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه13، محمد هادی علی احمدی، شهردارمنطقه13 گفت: انتخابات یکی از مهمترین رویداد های سیاسی است که به فرموده مقام معظم رهبری وظیفه داریم در جهت مشارکت، امنیت و سلامت در انتخابات همه توان خود را بکار بگیریم.
وی با اشاره به برگزاری جلسه هماهنگی ستاد انتخابات در منطقه13 افزود: در این جلسه که با حضور مسئولان و نمایندگان ستاد ،اعضا و مسئولان کمیتهها برگزار شد، هماهنگی لازم برای پشتیبانی و همکاری شهرداری منطقه در برگزاری انتخابات انجام و ضمن هم اندیشی، مواردی در دستور کار قرار گرفت.
شهردارمنطقه13 اظهار داشت: بیش از 93 شعبه اخذ رأی به صورت ثابت و سیار در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در مدارس و حسینیه ها و ما بقی در مساجد منطقه13 پیش بینی شده است که در این راستا 139 صندوق ثابت برای اخذ رای از شهروندان محلات منطقه 13 آماده سازی می شود.
ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۱۱ اسفند ماه برگزار می شود.
ارسال نظر